誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 1 位訪客

CANARE & 企鵝 HDMI(對應1080p & 1.3b Deep Color)線材&電源線

供各會員使用, 所有物品交易,一律均由買賣雙方直接洽商,而av100fun.com 將不會負責核實買賣雙方所提供之資料。所有爭議,一概與av100fun.com 無關

文章發表人 ac388 發表於 2005-01-28, 19:40

Hi Racing,

Don't understand your comment on AE500 that 'EDID2 is ON' ??? Do you mean we should set the AE500 to EDID2 position when using HDMI/DVI input ???

Thanks.
ac388
Fun區 - 揸Fit人

2004-11-23, 09:40

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-02-01, 14:38

ac388 寫:Hi Racing,

Don't understand your comment on AE500 that 'EDID2 is ON' ??? Do you mean we should set the AE500 to EDID2 position when using HDMI/DVI input ???

Thanks.

Sorry :sorry: ,睇灟咗添!

你可否用中文寫呢 :ebsmile:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 HDMI 發表於 2005-02-05, 13:01

Hi Racing
能否了解一下.你HDMI-DVI的圖片上有電線的印字,開始的地方看不清.能否打給我一下電線的印字.EXXXXX UL AWM STYLE-------
我要E后面的幾個數字...
HDMI
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2005-02-05, 11:39

文章發表人 SKA 發表於 2005-02-05, 13:21

HDMI 寫:Hi Racing
能否了解一下.你HDMI-DVI的圖片上有電線的印字,開始的地方看不清.能否打給我一下電線的印字.EXXXXX UL AWM STYLE-------

HDMI,

你都有興趣買嗎?

係咪呢條好D? 定係你果條好D?

Ska
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-02-07, 12:48

SKA 寫:
HDMI 寫:Hi Racing

HDMI,

你都有興趣買嗎?

係咪呢條好D? 定係你果條好D?

Ska

等同你叫個名廚師,講你知呢味出名的菜,用乜嘢材料 :a006: :a006: :a006:

想偷師出線 :a006:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

文章發表人 mrbear 發表於 2005-04-08, 14:16

Racing,

我想買10m線for我的z3,但唔知點銼個頭.

可唔可以post D相出來睇睇.

Thanks.
mrbear
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2005-04-08, 14:12

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-04-11, 01:48

mrbear 寫:Racing,

我想買10m線for我的z3,但唔知點銼個頭.

可唔可以post D相出來睇睇.

Thanks.

mrbear兄:

對不起 :sorry: ,睇灟了你的留言!

小弟暫時也沒有相片貼出來,不如就由你開始吖 :ebsmile:

如果你銼完之後唔得,我全數退回給你吖 :a009:

再唔係,如你離我家不遠,我上你到一齊銼吖 :inlove2:
Racingboy
  頭像

文章發表人 marco 發表於 2005-04-23, 00:46

check pm :ebsmile:
come on baby.....let me talk to you real close.

http://www.apple.com/trailers/
marco
  頭像

2004-11-28, 23:07

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-04-26, 00:51

marco 寫:check pm :ebsmile:

:a010: :a010: :a010:
Racingboy
  頭像

文章發表人 Wharf 發表於 2005-05-07, 12:59

Racingboy 寫:
熾天使 寫:除了canare線外,還有沒有其他audio名線呀? :sorry: :sorry: :selfpun: :selfpun: :selfpun: :selfpun:

熾天使兄:暫時無其他audio名線了 :ebsmile:

但就由外國返緊一隻影、音用的電源線 :001: ,到了後,我會再公報的 :a010:

Racing 兄: I want to replace 電源線, I'm not sure if your 電源線 is available now. :sorry:

BTW when the 10M DVI-->DVI available & now much for it? Thanks a lot :sorry: :sorry:
喃嘸啊呢陀佛 :emitofo:
萬法唯識 心外無法; 唯心所現 唯識所變 ... 如何想則如何變
心如工畫師能畫諸世間.
You are what you think. Mind is the builder :
What you think, you become.
Wharf
  頭像

2005-04-12, 14:40

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-05-08, 02:14

Wharf 寫:
熾天使 寫:除了canare線外,還有沒有其他audio名線呀? :sorry: :sorry: :selfpun: :selfpun: :selfpun: :selfpun:

熾天使兄:暫時無其他audio名線了 :ebsmile:

但就由外國返緊一隻影、音用的電源線 :001: ,到了後,我會再公報的 :a010:

Racing 兄: I want to replace 電源線, I'm not sure if your 電源線 is available now. :sorry:

BTW when the 10M DVI-->DVI available & now much for it? Thanks a lot :sorry: :sorry:

Wharf兄:
好對不起 :sorry: ,10m DVI → DVI 已經售罄多時 :ebsmile: ,暫時短期內也不會有貨返!

我用半年時間訂購的電源線,剛剛抵港 :devil: ,請問你要英式 :struggle: 還美式插頭?

如有興趣,煩請你 SENT 聯絡資料到我醫貓 :share: 吖!
Racingboy
  頭像

文章發表人 chowchow 發表於 2005-05-09, 00:17

我用半年時間訂購的電源線,剛剛抵港 :devil: ,請問你要英式 :struggle: 還美式插頭?

如有興趣,煩請你 SENT 聯絡資料到我醫貓 :share: 吖!

噓, 早知你有, 就唔屎去秋天圓買啦 :angry2: :angry2: :angry2:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-05-09, 13:26

chowchow 寫:

噓, 早知你有, 就唔屎去秋天圓買啦 :angry2: :angry2: :angry2:

Sorry :sorry: 啊!

我都無同啲朋友講過話我會返電源線,除非早前主動問我有冇賣電源線,費事話 hard sell 嘛 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
Racingboy
  頭像

文章發表人 SKA 發表於 2005-05-09, 13:36

Racingboy...好嘢唔怕推呀 :048:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 SuperBoy 發表於 2005-05-09, 22:48

我都無同啲朋友講過話我會返電源線,除非早前主動問我有冇賣電源線,費事話 hard sell 嘛 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

請問是可通過幾多 A > > 13A -18A , 有沒有分粗定幼身 ? :007: :028:
SuperBoy
  頭像

2004-11-22, 22:38

上一頁下一頁

回到 個人買賣 fun 區