誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 7 位訪客

偉大的男人

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

Re: 偉大的男人

文章發表人 tam.com 發表於 2009-10-10, 22:52

peterso 寫: old news.. :hello: :hello: :hello:

viewtopic.php?f=7&t=147640

very old :hello: :hello: :hello:
tam.com
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-02-16, 11:50

文章發表人 peterso 發表於 2009-10-11, 12:13

圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 代硬Fund 發表於 2009-10-11, 12:24

SOFT BUN CHAU BETTER THAN NO BUN CHAU
代硬Fund
  頭像

2004-11-28, 09:21

文章發表人 wagonr96 發表於 2009-10-11, 12:44

代硬Fund 寫:

:coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

mud人都有 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-17, 19:57

文章發表人 ibat@sky 發表於 2009-10-11, 12:46

wagonr96 寫:
代硬Fund 寫:

:coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

mud人都有 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

人肉search 可能好好玩
命運在我手?
ibat@sky
Fun區皇室 - PinkG首腦

2005-07-31, 02:08

文章發表人 r32 發表於 2009-10-11, 13:34

嫁老婆、貼大屋 :a005:
Dream System :
Krell EVO set
Nordost set
Pioneer system
Playback Designs CDP
Sony PS3
Sony 4k pj
SVS
Vivid system
Wireworld set
r32
  頭像

2007-01-03, 23:37

文章發表人 superpeter 發表於 2009-10-11, 13:39

岩岩我個FD收到電話,
個女人話明天要再傾過條款問題,
佢個姦夫都會去,
我都會去,
希望無事發生喇!!!

:a008: :a008: :a008:
superpeter

2006-02-20, 18:59

文章發表人 r32 發表於 2009-10-11, 13:42

superpeter 寫: 岩岩我個FD收到電話,
個女人話明天要再傾過條款問題,
佢個姦夫都會去,
我都會去,
希望無事發生喇!!!

:a008: :a008: :a008:
實時直播 :question2:
Dream System :
Krell EVO set
Nordost set
Pioneer system
Playback Designs CDP
Sony PS3
Sony 4k pj
SVS
Vivid system
Wireworld set
r32
  頭像

2007-01-03, 23:37

文章發表人 peterso 發表於 2009-10-12, 12:11

http://www.discuss.com.hk/viewthread.ph ... d225982118

最新發展
唉, 愈睇愈覺得係一場悲劇(個on9男人)#ng#

幫大家post , 真係火撚滾

岩岩返到屋企即時向大家回報情況,
今日大約 1 點去左沙田市中心再傾過,
鑑於我尋晚都講左佢姦夫今日都會出席,
所以我個FD都叫埋我去,
我亦都參考左一位網友既意見,
準備左錄音筆去錄低成個回談過程(當然對方唔知喇…連我個FD都唔知)
去到目的地對方都仲未到,
所以我地叫左杯野飲飲住等,
等既過程中,我不斷游說我個FD,
一亳子都唔好分俾佢,依家個姦夫都出埋面,
個女人都係唔知悔改(個人認為:亦都無諗住改)
等左半個鐘,佢地兩個大搖大擺咁黎到,
我第一次正正式式睇清楚姦夫個樣,
講真,我覺得我個FD好樣過姦夫好多好多(唔通真條相由心生)
佢地兩個見到我在場都打左個突,
個女人竟然開口插我個FD,點解我會響度,
我話:你姦夫都響度喇,咁點解佢又要出現呀!如果你地要屈錢既話就過主,我響度你唔會得逞!(不屑的語氣)
已經開左錄音筆……
女:乜野姦夫呀,佢依家係我男朋友!
我:你地未離婚,男乜野朋友,姦夫就姦夫喇,俾我地捉姦在床都可以唔認,你真係好野!
姦夫:屌!佢地離婚係遲早既事,我認係姦夫呀,係你個FD on 9 o者,我地搞左咁耐佢都唔知,on 9 仔!
我:你真好野,面皮厚過包皮,咁你地通姦左幾耐呀!
姦夫:我地一齊左4年喇!
FD:咁你地依家想點丫!尋日已經簽左協議書喇!
女:我男友聽完之後話條件唔得,所以約你今日再傾下!
FD:我睇過都覺得份協議書有問題、兼且好唔公平!
女:你都覺得呀!拿!依家改都未遲架!
FD:係!我決定存款只係俾2萬蚊你,層樓我唔會再俾你,俾左2萬蚊你,我地以後一刀兩斷!
姦夫:屌!你係咪玩野呀!你地離婚唔撚駛俾贍養費呀!2萬…你當我地乞衣呀!
FD:我尋晚上網睇過資料,你地通姦,上到法庭我都唔駛俾贍差費!
姦夫:阿差知呀!你有証據咩!
FD:你地通姦既証據我係無,但係供樓、首期我有証據,每次我都係戶口過數,有根有據!
姦夫:屌!咁就跟你尋日份協議書咁分配!唔撚講咁多!
FD:唔得!我唔會跟尋日份協議書,份文件得我一個人有,我已經燒左!
女:咁你依家想點?
FD:2萬蚊,以後不相往還!
女:你即係玩野喇,法庭見,我要你每個月都俾贍養費我!
跟住就走Q左!
到依家我個FD都未知我錄左

原 post..discuss deleted :a002: :a002: :a002:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2009-10-12, 12:13

圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2009-10-12, 12:14

為朋友取回公道 E-mail 此主題給朋友
[按此打開] [隱藏]
第一, 好多謝多位網民既意見,我自己都估唔到開 1 個 Post 會有10 幾萬人次瀏覽,並且有咁多人支持我地。
第二, 我尋晚已經同個FD 商議左一晚,我地決定唔會 Post 佢地既相上網,各位網民亦都唔好再叫我地 Post 佢地張相。
第三, 我地知道各位網民都好戥我個 FD 唔抵,但係 D 件事始終係我個 FD 既家事,佢亦都估唔到有咁多人會聲援,人間冷暖,今次真係見到晒,佢亦都唔希望將件事情再化大(例如推上報等等),佢只係想儘快搞掂件事,重新生活,佢叫我同大家講句,請大家高抬貴手,現皆段唔想小事化大,有咁我無謂既小動作。
第四, 我地尋晚已經同一位朋友既朋友(律師)傾過,佢同我地講,佢話現皆段我地唔好上網再講 D 件事既進展,一切都等上完庭,搞掂晒先至好再討論,因為我地已經將依單野交晒俾律師去負責,多一個人知對方就會多一分防範,對我地勝訴既機會有影響(佢話依家有好多爛仔律師,乜野都做得出),不過大家放心,件事完左之後,我會將個情況同結果講返俾大家知。依家我地個律師已經開始做緊野,希望大家既情緒唔好咁激動住。
最後我地衷心多謝各位網民,我個 FD 只想快 D 完結 D 單野,網民既威力好大,雖然係個女人錯晒,但呢件事始終係佢地 2 個人既事,完結左大家都會一刀兩斷,佢亦都唔想個前妻永世都背付著一個咁醜惡既罪名,得饒人處且饒人,完結就始終會完結,完結之後就係新既生活,以前邊個岩邊個唔岩都好,過左去就由得佢過去喇!
希望各位會明白喇…
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

上一頁

回到 吹水 fun 區