誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 12 位訪客

內置藍牙耳機的電池

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

內置藍牙耳機的電池

文章發表人 silence19 發表於 2014-08-12, 09:36

之前出街好多時唔記得帶個藍牙耳機,到想聽歌時就無得聽,呢家就好啦,我帶個電池就巳經等於帶左個藍牙耳機出街,因為個藍牙耳機一直都插在電池內充電,所以一定唔會唔記得帶。

MiniQ 的BT-Power其實用落好就手,帶一個電池就等於帶了電池加耳筒機,用的很就手。

silence19
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2012-01-31, 18:21

Re: 內置藍牙耳機的電池

文章發表人 alife 發表於 2014-08-13, 09:32

用過黑色model,個sales話黎款MiniQ BT-Power有7800mAh,藍牙耳機採用3.0+EDR,可通話三小時左右,售價僅為299,都算幾超值
alife
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2012-02-04, 15:45

文章發表人 Nicky 發表於 2014-08-14, 09:37

唔再詳細介紹下個MiniQ BT-Power?
Nicky
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2012-04-09, 13:04

文章發表人 silence19 發表於 2014-08-15, 10:14

Nicky 寫: 唔再詳細介紹下個MiniQ BT-Power?

個MiniQ BT-Power有7800mAh,最大輸出為5V/2.1A,加入自動開關機功能,連接至流動裝置後便可自動充電,除有內置PTC安全智慧晶片,可提供過充、過流、過放及短路保護外還購買了全球產品責任保險,唔存在安全問題。

個藍牙耳機通話時長可達3小時,支持3.0+EDR版本,10m內可用。
silence19
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

文章發表人 Nicky 發表於 2014-08-16, 10:11

silence19 寫:
Nicky 寫: 唔再詳細介紹下個MiniQ BT-Power?

個MiniQ BT-Power有7800mAh,最大輸出為5V/2.1A,加入自動開關機功能,連接至流動裝置後便可自動充電,除有內置PTC安全智慧晶片,可提供過充、過流、過放及短路保護外還購買了全球產品責任保險,唔存在安全問題。

個藍牙耳機通話時長可達3小時,支持3.0+EDR版本,10m內可用。

幾錢?
Nicky
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2012-04-09, 13:04

文章發表人 silence19 發表於 2014-08-18, 09:45

Nicky 寫:
silence19 寫:

幾錢?

HK$299.00,可以try下!
silence19
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

回到 吹水 fun 區