誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 5 位訪客

好耐冇買CD

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

好耐冇買CD

文章發表人 goalkeeper 發表於 2006-07-19, 00:05

睇世界杯期間好少聽歌、睇DVD,買碟都少左,睇完波就買番幾隻先 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
附加檔案
goalkeeper
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-23, 20:04

文章發表人 billyla 發表於 2006-07-19, 00:06

:clap2hands :eusa_clap: :clap2hands :eusa_clap:
billyla
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-07-19, 14:38

文章發表人 wagonr96 發表於 2006-07-19, 00:06

右下角果隻好唔好? :devil:
發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-17, 19:57

文章發表人 bobby chu 發表於 2006-07-19, 00:07

:038: :038: :038: 4 隻我都 :001: :001: :001: :001:
bobby chu
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 chowchow 發表於 2006-07-19, 00:07

:give: :give: :drink1: :drink1:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 goalkeeper 發表於 2006-07-19, 00:09

wagonr96 寫:右下角果隻好唔好? :devil:

口水英文老歌,不過錄音好正 :great: :great: :great: :great:
goalkeeper
  頭像

文章發表人 wagonr96 發表於 2006-07-19, 00:10

goalkeeper 寫:

口水英文老歌,不過錄音好正 :great: :great: :great: :great:
會唔會太jazz? :ebsmile:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
  頭像

文章發表人 goalkeeper 發表於 2006-07-19, 00:14

wagonr96 寫:

唔算太jazz,聽得好舒服 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
goalkeeper
  頭像

文章發表人 SKA 發表於 2006-07-19, 01:59

隻諳3係咪真係唔掂? :a013:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 wagonr96 發表於 2006-07-19, 02:03

wagonr96 寫:

唔算太jazz,聽得好舒服 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
得閒去買先 :eusa_clap:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2006-07-19, 02:03

:a004: :a004: :a004: :a004: :048: :048: :048: :048:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 柱仔 發表於 2006-07-19, 02:10

SKA 寫:隻諳3係咪真係唔掂? :a013:

真係興趣不大...... :question1:
世事多變, 豈可盡如人意, 我一切嘅決定, 都似係冇乜意義.......試過灰心, 經過失敗, 老虎都要得嘅得嘅....一定得........嘥氣....... :unhappy: :unhappy: :unhappy:

圖檔 圖檔
柱仔
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-16, 18:48

文章發表人 Racingboy 發表於 2006-07-19, 03:23

:clap2hands :clap2hands :clap2hands
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 Arsenal 發表於 2006-07-19, 08:37

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
私はジェリーです
どうぞ よろしくお願いします

圖檔圖檔
Arsenal
  頭像

2005-11-08, 22:01

文章發表人 sony_boy 發表於 2006-07-19, 08:52

:clap2hands :clap2hands :clap2hands
圖檔

如果我真係甘勁 , 你都要認命啦
sony_boy
  頭像

2004-11-22, 23:30

下一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站