誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 11 位訪客

Racingboy的小小 AV 樂園 (貧血中~~~)

歡迎各位影音 fans post 自己曾經擁有、現在使用緊或夢想組合 (由單件器材至整套組合), 可以 post 埋好處同壞處, 有埋價錢重正. 未必要相, 齋講都得

文章發表人 Raymond Wan 發表於 2005-02-25, 21:46

Racingboy 寫:七國咁亂 :confused: :confused: :confused:

Racingboy

I don't see and think your setting are messy "七國咁亂". In fact, they are very systematic and tidy. Are your boss doing this for you in order to serve a good husband ??

:001: :001: :001: :inlove2: :inlove2: :inlove2:

:dont_un: :dont_un: :dont_un: :question2: :question2: :question2:
Have 100% Fun on Sharing AV & HiFi Subjects and Knowledge
圖檔
My Subconscious M&K Combos
圖檔圖檔圖檔圖檔
Welcome to My AV World: Home Theatre
Raymond Wan
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-22, 21:08

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-02-27, 01:13

其實小弟都好想 :001: 好似大雄兄咁,用圖文並茂寫一篇AV器材進展史 :ebsmile: ,我點樣開始玩AV :049: ,但好可借,一次硬碟打柴 :a005: ,而無做備份之下 :eusa_wall: ,所有我自己影嘅相,一張都救唔番 :045: :045: :045:

諗住 :001: 要求 :sorry: 一位曾經家訪過小弟家的網主 :maskman: 比返啲相我,曾出過多次醫貓 :share: 給該網主 :maskman: ,但好可惜音訊全無,石沈大海 :unhappy: ,講講吓,都成兩年多了........ :010: :010: :010:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 SuperBoy 發表於 2005-02-27, 01:20

Racingboy 寫:其實小弟都好想 :001: 好似大雄兄咁,用圖文並茂寫一篇AV器材進展史 :ebsmile: ,我點樣開始玩AV :049: ,但好可借,一次硬碟打柴 :a005: ,而無做備份之下 :eusa_wall: ,所有我自己影嘅相,一張都救唔番 :045: :045: :045:

諗住 :001: 要求 :sorry: 一位曾經家訪過小弟家的網主 :maskman: 比返啲相我,曾出過多次醫貓 :share: 給該網主 :maskman: ,但好可惜音訊全無,石沈大海 :unhappy: ,講講吓,都成兩年多了........ :010: :010: :010:

你講佢> > > :a006: ,你 . . . :043:
SuperBoy
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-22, 22:38

文章發表人 裡原叔 - 阿神 - 發表於 2005-02-27, 02:25

Racingboy 寫:其實小弟都好想 :001: 好似大雄兄咁,用圖文並茂寫一篇AV器材進展史 :ebsmile: ,我點樣開始玩AV :049: ,但好可借,一次硬碟打柴 :a005: ,而無做備份之下 :eusa_wall: ,所有我自己影嘅相,一張都救唔番 :045: :045: :045:

實在太過可惜啦................. :042:
我愛蒼井そら, 蒼井そら愛我
裡原叔 - 阿神 -
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-12-08, 19:31

文章發表人 chowchow 發表於 2005-02-28, 11:32

唔好唔開心啦 :dont_agree:
我上AV器材網都係幾個月;但都知你成曰換器材 :a012: :a012:
如果你寫AV器材進展史,可能有困難;因"新陳代謝"速度太快嗎 :048:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-03-03, 01:00

多謝 :sorry: :sorry: :sorry: 各位大大嘅關心 :001: ,人間有情啊 :042: :042: :042:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-03-03, 01:09

chowchow 寫:唔好唔開心啦 :dont_agree:
我上AV器材網都係幾個月;但都知你成曰換器材 :a012: :a012:
如果你寫AV器材進展史,可能有困難;因"新陳代謝"速度太快嗎 :048:

大佬:咪笑我啦 :a008:

我的小小 AV 樂園,只係得啖笑啫 :ebsmile:
Racingboy
  頭像

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2005-03-03, 17:30

Racingboy 寫:
chowchow 寫:唔好唔開心啦 :dont_agree:

大佬:咪笑我啦 :a008:

我的小小 AV 樂園,只係得啖笑啫 :ebsmile:

世上最出血 AV ! :selfpun:
圖檔
Romrom-100Fun
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-01, 18:43

文章發表人 brian_av100 發表於 2005-03-04, 13:25

Racingboy 寫:我獨個兒時,落幕的樣子 :a002:

Racing,
中置個架好正, 係邊買? :money: ?
可唔可以俾個close-up shot look look :question2: :question1: :010:
brian_av100
  頭像

2004-12-16, 23:57

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-03-08, 12:49

brian_av100 寫:
Racingboy 寫:我獨個兒時,落幕的樣子 :a002:

Racing,
中置個架好正, 係邊買? :money: ?
可唔可以俾個close-up shot look look :question2: :question1: :010:

brian_av100:個中置喇叭架係我設計後 :004: ,揾人訂做的 :ebsmile: ,大概 HK$2000 到 :049:

Close Up 遲少少影完貼上黎吖 :selfpun: :selfpun: :selfpun:
Racingboy
  頭像

文章發表人 Taihung 發表於 2005-03-08, 12:59

圖檔
Taihung
  頭像

2004-11-22, 18:24

文章發表人 brian_av100 發表於 2005-03-08, 14:03

brian_av100:個中置喇叭架係我設計後 :004: ,揾人訂做的 :ebsmile: ,大概 HK$2000 到 :049:

Close Up 遲少少影完貼上黎吖 :selfpun: :selfpun: :selfpun:

5D 5D... :love_china: :love_china:
brian_av100
  頭像

2004-12-16, 23:57

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-07-18, 13:10

brian_av100 寫:

5D 5D... :love_china: :love_china:

慢9拍嘅我 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

圖檔

圖檔
Racingboy
  頭像

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-07-18, 13:21

為咗美觀 :a008: 及屎忽 :patpat2: 痕,再加上小小問題 :049: ,由 SYNTZX OLEVIA 30 LCD TV 轉做 SYNTZX OLEVIA 32 LCD TV :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

圖檔

圖檔
Racingboy
  頭像

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-07-18, 13:27

極道 :patpat2: 痕嘅我,見到原廠出嘅中置喇叭架 :038:

我當然唔會放過佢啦 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔
Racingboy
  頭像

上一頁下一頁

回到 影音組合-私房菜