誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 9 位訪客

我的"一人小天地"影音組合!!!

歡迎各位影音 fans post 自己曾經擁有、現在使用緊或夢想組合 (由單件器材至整套組合), 可以 post 埋好處同壞處, 有埋價錢重正. 未必要相, 齋講都得

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-07-14, 14:34

Melvin Woo 寫:嘩!大哥----你嘅夢想真係高級-------我連發夢都係想要咖巨型爬匙麻咋! :044: :038:

話明發夢嘛 :a010: ...............緊係盡D喇 :a009:
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
圖檔...嗚謝浮浮貓提供
《莫生氣》 人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-30, 08:52

文章發表人 Melvin Woo 發表於 2005-07-14, 23:40

拓荒者 寫:
Melvin Woo 寫:嘩!大哥----你嘅夢想真係高級-------我連發夢都係想要咖巨型爬匙麻咋! :044: :038:

話明發夢嘛 :a010: ...............緊係盡D喇 :a009:

吓!原來你係王菲唱嘅`夢中人`泥咖! :whistling: 西脷!
以上圖文....全部都係抄嘅....
Melvin Woo
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-05-08, 07:35

文章發表人 tam.com 發表於 2005-08-06, 16:48

very nice system :038: :a012:
tam.com
  頭像

2005-02-16, 11:50

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-10-09, 23:07

Updated: Oct 2005 IQ5-9入手
附加檔案
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
  頭像

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-10-09, 23:08

:devil: :devil: :devil:
附加檔案
拓荒者
  頭像

文章發表人 JM 發表於 2005-10-10, 16:45

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :038: :038: :038:
JM
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-06-16, 00:33

文章發表人 silver_chariot 發表於 2005-10-10, 16:51

:clap2hands :clap2hands :clap2hands
silver_chariot
  頭像

2004-11-23, 08:31

文章發表人 tonyling 發表於 2005-10-10, 21:23

:clap2hands :clap2hands :clap2hands
KEF :a012: 呢樹又多一位玩KEF前置.公起晒!
:004: 唔好迫佢埋wall...會好d :question2:
tonyling
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-04-20, 11:34

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-10-10, 23:27

tonyling 寫::clap2hands :clap2hands :clap2hands
:004: 唔好迫佢埋wall...會好d :question2:

重又咩玩呀 :question2: ............再換會有命案 :063:
拓荒者
  頭像

文章發表人 米糕 發表於 2005-10-10, 23:41

tonyling 寫::clap2hands :clap2hands :clap2hands

迫埋牆, d音牆 :dont_agree:
米糕
  頭像

2004-11-17, 01:08

文章發表人 roybizkit 發表於 2005-10-10, 23:45

將對 KEF 擺番出黎啦~好聲好多架~~
唔好迫佢埋牆咁慘啦!! :007:
roybizkit
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 23:18

文章發表人 精英大師 發表於 2005-10-11, 10:44

:great: :great: :great: :great:
精英大師
  頭像

2005-01-10, 12:52

文章發表人 是旦 發表於 2005-10-11, 22:18

roybizkit 寫:將對 KEF 擺番出黎啦~好聲好多架~~
唔好迫佢埋牆咁慘啦!! :007:

唔好迫佢埋牆咁慘啦!! x 2 .....出多幾寸都好d丫
是旦

2004-11-24, 17:04

文章發表人 精英大師 發表於 2005-10-12, 00:03

唔好迫佢埋牆咁慘啦!! x 3 .....出多幾寸都好d丫

:share: :share: :share:
精英大師
  頭像

2005-01-10, 12:52

文章發表人 thomas449 發表於 2005-10-12, 02:58

主音揚聲器(KEF)最好離後牆及側面一尺半,以減低多餘嘅註波,好聲好多。 :hit: :drink1:
thomas449
  頭像

2005-10-11, 01:43

上一頁下一頁

回到 影音組合-私房菜