誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 2 位訪客

我的現役軍火,歡迎笨得兄弟入黎交流

歡迎各位攝影fans post 自己曾經擁有過、仲用緊或者好鬼想買既;夢幻器材, 最好可以 post 埋好處同壞處, 有埋價錢重正, 未必要相, 齋講都得!

我的現役軍火,歡迎笨得兄弟入黎交流

文章發表人 發表於 2008-11-20, 23:23

BODY: PENTAX K20D
LENS: FA 20-35MM F4 AL
FA 24-90MM F3.5-4.5(IF) AL
FA 31MM LE
FA 43MM LE
FA 77MM LE
福仔 125mm F2.8 MACRO
TAMRON 70-200MM F2.8(A01)
FLASH: METZ 58 AF-1
腳架: 金鐘牌,型號唔記得,哈哈~~~
靚構圖+靚曝光=靚相

Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-03-07, 00:03

Re: 我的現役軍火,歡迎笨得兄弟入黎交流

文章發表人 YKMing 發表於 2008-11-25, 16:34

京 寫: BODY: PENTAX K20D
FA 31MM LE
FA 43MM LE
FA 77MM LE

photo :share:
圖檔
YKMing
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-05-21, 12:48

Re: 我的現役軍火,歡迎笨得兄弟入黎交流

文章發表人 發表於 2008-11-25, 17:31

YKMing 寫:
京 寫: BODY: PENTAX K20D
FA 31MM LE
FA 43MM LE
FA 77MM LE

photo :share:

近排忙論文,考完試先貼相啦
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

2005-03-07, 00:03

回到 攝影器材-私房菜