誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 14 位訪客

正Food Guide- 大坑浣紗街- 拉面來

講飲講食, 唔知Budget~

Re: 正Food Guide- 大坑浣紗街- 拉面來

文章發表人 Alzard 發表於 2012-03-26, 12:24

laputa 寫:
laputa 寫:
sharp9 寫:
Snoopy 寫:
sharp9 寫:
Snoopy 寫: 咦, 潮民隔離, 即係新開的! :a004:

之前響最篤篤街尾食過一間超難食! :Vomit2: (of course 唔係達磨)

我好鐘意食達磨 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

我至愛 :001: , 差不多一星期食一次! :modlaugh:

但好多人話佢唔好食,我去近時代個間,但覺得開左分店後冇以前咁好食 :ebsmile: :ebsmile:

大坑係唔係好多好野食架? 係邊度? 點去? 我去香港島會迷路 :confused:

大坑係唔係有好多好野食架? :sorry: :sorry: :sorry:

都有幾間特色餐廳幾好味 :love_china: :love_china: :love_china:
Alzard
Fun區皇室 - 出野大魔王

2007-07-28, 16:49

文章發表人 Snoopy 發表於 2012-03-26, 12:35

laputa 寫:
laputa 寫:
sharp9 寫:
Snoopy 寫:
sharp9 寫:
Snoopy 寫: 咦, 潮民隔離, 即係新開的! :a004:

之前響最篤篤街尾食過一間超難食! :Vomit2: (of course 唔係達磨)

我好鐘意食達磨 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

我至愛 :001: , 差不多一星期食一次! :modlaugh:

但好多人話佢唔好食,我去近時代個間,但覺得開左分店後冇以前咁好食 :ebsmile: :ebsmile:

大坑係唔係好多好野食架? 係邊度? 點去? 我去香港島會迷路 :confused:

大坑係唔係有好多好野食架? :sorry: :sorry: :sorry:

集中同埋都幾多選擇, 唔會去到搵唔到野岩食, 由早餐到糖水都照顧到 :041: , 而且多地方可以泊車.

可以去 openrice search 下, 只睇讚果 d 得喇! :modlaugh:
Snoopy
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2008-07-09, 04:06

文章發表人 laputa 發表於 2012-03-26, 14:24

Alzard 寫:
laputa 寫:
laputa 寫:
sharp9 寫:
Snoopy 寫:
sharp9 寫:

都有幾間特色餐廳幾好味 :love_china: :love_china: :love_china:

謝謝 :kissyou: :kissyou: :kissyou:
人生有幾多個十年!

修合無人見
存心有天知
laputa
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2006-02-16, 16:35

文章發表人 laputa 發表於 2012-03-26, 14:24

Snoopy 寫:
laputa 寫:
laputa 寫:
sharp9 寫:
Snoopy 寫:
sharp9 寫:

集中同埋都幾多選擇, 唔會去到搵唔到野岩食, 由早餐到糖水都照顧到 :041: , 而且多地方可以泊車.

可以去 openrice search 下, 只睇讚果 d 得喇! :modlaugh:

謝謝 :kissyou: :kissyou: :kissyou:
人生有幾多個十年!

修合無人見
存心有天知
laputa
  頭像

2006-02-16, 16:35

文章發表人 miipp 發表於 2012-04-03, 12:51

今日下午放假, 本身想去食, 點知打電話去問野時話今日休息 :045:
miipp
  頭像

2005-03-27, 23:13

文章發表人 luckybeanbean 發表於 2012-04-03, 17:42

miipp 寫:今日下午放假, 本身想去食, 點知打電話去問野時話今日休息 :045:
oh sit :045: :045: :045:
圖檔圖檔圖檔圖檔

正Food Guidehttps://www.facebook.com/JingFoodGuide#
--------------------------------------------------------
luckybeanbean
  頭像

2005-02-01, 12:19

文章發表人 postmaster 發表於 2012-04-03, 19:20

luckybeanbean 寫:
miipp 寫:今日下午放假, 本身想去食, 點知打電話去問野時話今日休息 :045:
oh sit :045: :045: :045:

休息日: 不定休 :modlaugh:
postmaster
  頭像

2005-07-16, 14:51

文章發表人 quiz 發表於 2012-10-04, 20:01

:eat:
圖檔

圖檔
quiz
  頭像

2005-10-15, 23:37

上一頁

回到 味 Fun 天下