誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 21 位訪客

溝女求教

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: 溝女求教

文章發表人 sos82597 發表於 2010-08-26, 16:53

DonDon 寫:
cmanlui 寫: 借 d e 問人叫咩名~問係咪新同事~未見過 ga~

女: 係呀,我岩岩黎
007: 咁你叫咩名? 我叫處菊
女: 我叫處女
007: lunch time 去邊度食? 不如一齊呀?
女: 我未知呀,你有無好介紹?
007: 附近有間酒店d set 都ok,有無性趣試下?
女: 耶~ 咁快叫人去酒店 :inlove2:
007: 怕咩喎,大家成年人

待瀆

:dont_agree2: 唔合格
『當你唔能夠再擁有嘅時候。你唯一可以做嘅。就係令自己唔好忘記。』
欲知前世事 今世受者是 欲知後世事 今世作者是
請大家多多支持環保,節約能源,救救地球
凡 事 由 其 自 然 ; 遇 了 處 之 泰 然 ; 得 意 之 時 淡 然 ; 失 意 之 時 坦 然 ; 艱 辛 曲 折 必 然 ; 歷 盡 滄 桑 悟 然 。 」
「我們需要的不多,想要的太多。」

圖檔 圖檔
sos82597
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2006-05-29, 19:23

文章發表人 Evan 發表於 2010-08-26, 16:54

行埋去,用普通話問佢:"去不去?" :003:
BB養育進行中

圖檔
Evan
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 DonDon 發表於 2010-08-26, 16:55

sos82597 寫:
DonDon 寫:
cmanlui 寫: 借 d e 問人叫咩名~問係咪新同事~未見過 ga~

待瀆

都未+甜 :notinterest:
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 cranberry 發表於 2010-08-26, 16:55

DonDon 寫:

待瀆

開房,發現對方係男人(有片),待瀆
圖檔圖檔
cranberry
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-07-16, 15:59

文章發表人 fr888 發表於 2010-08-26, 16:55

sos82597 寫:
DonDon 寫:

待瀆

ok wor :biglaugh2:
圖檔圖檔圖檔
fr888
  頭像

2005-01-26, 23:12

文章發表人 superpeter 發表於 2010-08-26, 16:55

tell her you have 9 inch long........... :041:
superpeter

2006-02-20, 18:59

文章發表人 concyclic 發表於 2010-08-26, 16:56

DonDon 寫:
sos82597 寫:
DonDon 寫:

待瀆

咁快入戲玉唔好玩 :notinterest:
圖檔圖檔
圖檔
:010: 樹多必有枯枝 人多必有白痴 :010:
concyclic
  頭像

2008-01-20, 19:37

文章發表人 cranberry 發表於 2010-08-26, 16:56

concyclic 寫:
DonDon 寫:
sos82597 寫:
DonDon 寫:

待瀆

戲肉
圖檔圖檔
cranberry
  頭像

2007-07-16, 15:59

文章發表人 DonDon 發表於 2010-08-26, 16:57

concyclic 寫:
DonDon 寫:
sos82597 寫:
DonDon 寫:

待瀆

酒店門口分頭走 ~完~
圖檔
DonDon

2006-01-26, 14:19

文章發表人 motobee 發表於 2010-08-26, 17:11

no photo no suggestion :044:
motobee
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 力奇 發表於 2010-08-26, 17:13

ask to her..............how much 1 Q ? :a004: :a004: :a004:
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 Evan 發表於 2010-08-26, 17:14

motobee 寫: no photo no suggestion :044:

等大家睇過係唔係旬盤,投唔投資得過先啦 :048:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

文章發表人 luckybeanbean 發表於 2010-08-26, 17:16

007 寫: 早幾日有個新女同事新黎, 但唔同team, 小弟有d 興趣, 請問有冇好計 :sorry: :sorry: :sorry:
基本上工作上唔會有聯繫, 佢係contractor 員工, 好可能會隨時閃 :unhappy: :unhappy: :unhappy:

just go directly to her, and ask her "do you mind if I have your email address for facebook?" .
圖檔圖檔圖檔圖檔

正Food Guidehttps://www.facebook.com/JingFoodGuide#
--------------------------------------------------------
luckybeanbean
  頭像

2005-02-01, 12:19

文章發表人 henry 發表於 2010-08-26, 17:18

力奇 寫: ask to her..............how much 1 Q ? :a004: :a004: :a004:

應該問打唔打友誼波先 :inlove2:
圖檔
<---新玩具,好難玩
圖檔
henry
  頭像

2005-06-08, 16:03

文章發表人 Evan 發表於 2010-08-26, 17:19

henry 寫:
力奇 寫: ask to her..............how much 1 Q ? :a004: :a004: :a004:

應該問打唔打友誼波先 :inlove2:

無料 :a004:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

上一頁下一頁

回到 影音 fun 區