誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 35 位訪客

搭訕已經成功

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: 搭訕已經成功

文章發表人 lasandus 發表於 2010-08-27, 17:18

:love_china: :love_china: :love_china: :love_china: :love_china:
lasandus
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-04-24, 04:11

文章發表人 我唔係分身 發表於 2010-08-27, 17:18

milo 寫:
007 寫: 已經自我介紹o左, 過程都ok 掛, 有講有笑, 重有少少身體接觸添(講d 爛gag, 佢一路笑一路拍下我手臂咁啦) :inlove2: :inlove2: :inlove2:

你拍番佢對波囉 :a004:

話時話, 大唔大(.Y.) :inlove2:
圖檔
我唔係分身
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2008-07-06, 21:29

文章發表人 aw11onfire 發表於 2010-08-27, 17:18

cocacola99 寫: 介紹佢上 100fun :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

:a012: :a012: :a012:
DLCF
aw11onfire
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2008-02-25, 12:39

文章發表人 代硬Fund 發表於 2010-08-27, 17:18

我唔係分身 寫:
milo 寫:
007 寫: 已經自我介紹o左, 過程都ok 掛, 有講有笑, 重有少少身體接觸添(講d 爛gag, 佢一路笑一路拍下我手臂咁啦) :inlove2: :inlove2: :inlove2:

你拍番佢對波囉 :a004:

話時話, 大唔大(.Y.) :inlove2:

:a009: :a009: :a009:
SOFT BUN CHAU BETTER THAN NO BUN CHAU
代硬Fund
  頭像

2004-11-28, 09:21

文章發表人 Evan 發表於 2010-08-27, 17:18

終於行出一步 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

真係好鬼死電車男 :confused:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 我唔係分身 發表於 2010-08-27, 17:18

aw11onfire 寫:
cocacola99 寫: 介紹佢上 100fun :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

比佢見到呢幾個post唔知佢會點 :biglaugh2: :biglaugh:
圖檔
我唔係分身
  頭像

文章發表人 明天 發表於 2010-08-27, 17:19

比我既話
我覺得D爛gag好0on9
:confused: :confused:
明天
  頭像

2004-11-25, 21:40

文章發表人 我唔係分身 發表於 2010-08-27, 17:19

Evan 寫: 終於行出一步 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

抄劇情 :gagag: :gagag: :gagag:
圖檔
我唔係分身
  頭像

文章發表人 DonDon 發表於 2010-08-27, 17:19

Evan 寫: 終於行出一步 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

其實我覺得京比007電好多 :gagag:
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 IcyHot 發表於 2010-08-27, 17:19

係時候去爆房同註冊結婚 :a012: :a012: :a012: :a012:
IcyHot
  頭像

2007-11-19, 12:46

文章發表人 Evan 發表於 2010-08-27, 17:20

我唔係分身 寫:
aw11onfire 寫:

比佢見到呢幾個post唔知佢會點 :biglaugh2: :biglaugh:

去Kowloon Tong?好呀,行啦咁囉 :a004:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 我唔係分身 發表於 2010-08-27, 17:20

DonDon 寫:

湧出之王 is not wave got virtual name :003:
圖檔
我唔係分身
  頭像

文章發表人 szekt 發表於 2010-08-27, 17:20

佢可能都有上100Fun :a010: :a010: :a010:
I'm still standing.
szekt

2005-01-06, 00:12

文章發表人 初哥 發表於 2010-08-27, 17:20

DonDon 寫:

當然啦
諗住食左先講 :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 luckybeanbean 發表於 2010-08-27, 17:21

good job :great: :great: :great:
圖檔圖檔圖檔圖檔

正Food Guidehttps://www.facebook.com/JingFoodGuide#
--------------------------------------------------------
luckybeanbean
  頭像

2005-02-01, 12:19

上一頁下一頁

回到 影音 fun 區