誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 34 位訪客

[HiFi] 妹仔大過主人婆 - 線性直流供電器

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: [HiFi] 妹仔大過主人婆 - 線性直流供電器

文章發表人 wagonr96 發表於 2012-09-11, 13:43

東島長離 寫:
winc113 寫: Raymond ching 請問116 佢本身係咪有濾波功能既呢??

DC 濾甚麼波呢 :gagag: :gagag:

DC一樣都會有d ripple :question2:
發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-17, 19:57

文章發表人 東島長離 發表於 2012-09-11, 13:48

wagonr96 寫:
東島長離 寫:
winc113 寫: Raymond ching 請問116 佢本身係咪有濾波功能既呢??

DC一樣都會有d ripple :question2:

Switching DC regulator - yes
Analog DC regulator - AC 入 50Hz, 出....你可量度到 :a005:
東島長離
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2006-11-02, 16:16

文章發表人 winc113 發表於 2012-09-11, 13:55

東島長離 寫:

56咪問~~ :whistling: :whistling:
winc113
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2009-07-30, 02:30

上一頁

回到 影音 fun 區