誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Majestic-12 [Bot] 和 27 位訪客

Sharp 推出 Aquos Pad SH-08E 平板:7 吋 1,920 x 1,200 IGZO 螢幕

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: Sharp 推出 Aquos Pad SH-08E 平板:7 吋 1,920 x 1,200 IGZO 螢幕

文章發表人 miipp 發表於 2013-05-16, 11:59

click click 寫:
芬奇 寫:
chardchard 寫: Sharp d 野只係係日本先有得買多

Docomo水貨可以好平 :048:

你有日本国常住地址嗎?
唔係鄉港咁walk in就有,
一個人"+"一個地址出一個plan,
都唔知要動用幾多叔伯兄弟至夠,
佢地就係唔想流出海外,
上一部有無係鄉港/台灣出現過水貨?

抵 sharp 百億百億咁蝕 :wawawa:
miipp
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-03-27, 23:13

Re: Sharp 推出 Aquos Pad SH-08E 平板:7 吋 1,920 x 1,200 IGZO 螢幕

文章發表人 kurobomb 發表於 2013-05-16, 12:07

miipp 寫:
芬奇 寫:
chardchard 寫: Sharp d 野只係係日本先有得買多

你有日本国常住地址嗎?
佢地就係唔想流出海外,

抵 sharp 百億百億咁蝕 :wawawa:

X2 :043:
圖檔
kurobomb
  頭像

2006-02-08, 16:47

文章發表人 frankiepoon 發表於 2013-05-16, 12:25

芬奇 寫:

你有日本国常住地址嗎?
佢地就係唔想流出海外,

Xperia Tablet Z大把水貨啦 :question1:
上一部係AU出,都唔support香港3G, 梗係冇人入啦 :003:
frankiepoon
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-01-01, 17:21

文章發表人 frankiepoon 發表於 2013-05-16, 12:30

Zeta咪一樣有水貨 :003:

Sharp docomo NEXT series AQUOS PHONE ZETA SH-02E 格價網最新水貨報價 $4,380

想知更多內容,請即瀏覽以下網址:
http://www.price.com.hk/product.php?p=146474
frankiepoon
  頭像

文章發表人 frankiepoon 發表於 2013-05-16, 12:36

三禾同Paul兄都有好多docomo水貨機賣 :notinterest:
frankiepoon
  頭像

文章發表人 click click 發表於 2013-05-16, 12:44

frankiepoon 寫:
芬奇 寫:

你有日本国常住地址嗎?
佢地就係唔想流出海外,

Xperia Tablet Z大把水貨啦 :question1:
上一部係AU出,都唔support香港3G, 梗係冇人入啦 :003:

我都希望你o岩,
因我都想出哩部.
http://news.kakaku.com/prdnews/cd=keita ... /id=30658/

希望NTT可以脫去AU捆綁plan喇!
http://news.kakaku.com/prdnews/cd=keita ... /id=30650/
自己無$買,都想人地買到好野,起碼有開箱文睇下 :045:
click click
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2010-04-15, 01:00

文章發表人 frankiepoon 發表於 2013-05-17, 00:09

又係佢做demo :001:
frankiepoon
  頭像

文章發表人 yawoo 發表於 2013-05-17, 00:17

frankiepoon 寫: 又係佢做demo :001:

包包面眼鏡娘 :001: :001: :001:
圖檔
yawoo
  頭像

2005-08-22, 13:11

文章發表人 pantaron 發表於 2013-05-17, 01:51

攪到我唔想出水買xtz :question2: 無諗過會有7吋,1920x1200 :question2:
pantaron
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-01-11, 13:34

文章發表人 frankiepoon 發表於 2013-05-17, 11:52

pantaron 寫:

攪到我唔想出水買xtz :question2: 無諗過會有7吋,1920x1200 :question2:

之前sharp一早display過7" 1920x1200 LCD la, 未有成品jei :ebsmile:
frankiepoon
  頭像

上一頁

回到 影音 fun 區