誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 16 位訪客

[雍澄軒again]+x哥你知道什麼是unsolicited calls嗎?

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

[雍澄軒again]+x哥你知道什麼是unsolicited calls嗎?

文章發表人 力奇 發表於 2014-04-23, 15:53

:005:

力奇
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-10-21, 23:55

Re: [雍澄軒again]+x哥你知道什麼是unsolicited calls嗎?

文章發表人 akiraku 發表於 2014-04-23, 15:59

只有有錢人至會收到 x哥的信 :042: :042: :042: :042: :042:
akiraku
Fun區皇室 - 出野大魔王

2006-06-06, 09:41

Re: [雍澄軒again]+x哥你知道什麼是unsolicited calls嗎?

文章發表人 Alzard 發表於 2014-04-23, 16:06

百幾萬買個日出車位? :005: :005: :005:
Alzard

2007-07-28, 16:49

文章發表人 quiz 發表於 2014-04-23, 16:07

過百萬一個車位 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
圖檔

圖檔
quiz
  頭像

2005-10-15, 23:37

文章發表人 西藏禿鷹 發表於 2014-04-23, 16:45

呢個係咩世界...
http://d-a-i.com/index.html

命裡有時終須有, 命裡無時亦強求...
圖檔圖檔圖檔
西藏禿鷹
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-04-03, 18:27

文章發表人 DonDon 發表於 2014-04-23, 16:47

西藏禿鷹 寫: 呢個係咩世界...

奇哥的世界
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 藥皇 發表於 2014-04-23, 17:09

可以咁?

佢有直接講投資用途。。
:alarmalarm: 本人專醫荷包乾硬化, 急性發錢寒 :alarmalarm:
藥皇
  頭像

2005-10-18, 22:47

文章發表人 力奇 發表於 2014-04-23, 17:27

藥皇 寫: 可以咁?

佢有直接講投資用途。。

第3段好多爭議內容......摸貨升值6%, 出租4.2%回報, 升值最高成交價$143萬..............樣樣都容易影響購買決定 :043:

我唔係689, 證監, 不過呢鑊肯定又要再開火 :maskman: :a011: :a011: :a011:
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 Northstar 發表於 2014-04-23, 17:43

一個好清楚窮人生活既人,叫造 lee 世界
Northstar
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人

2007-01-05, 14:43

文章發表人 NeTZoO 發表於 2014-04-23, 19:11

比得起3700-4500 租個車位,駛鬼住o知度咩?!
吹得就吹!
NeTZoO
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-02-08, 03:19

文章發表人 初哥 發表於 2014-04-23, 19:19

力奇 寫:

佢有直接講投資用途。。

第3段好多爭議內容......摸貨升值6%, 出租4.2%回報, 升值最高成交價$143萬..............樣樣都容易影響購買決定 :043:

我唔係689, 證監, 不過呢鑊肯定又要再開火 :maskman: :a011: :a011: :a011:

:a005: :a005: :a005: :a005: :a005: :a005: :a005: :a005: :a005:
垃圾地都咁值錢
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 Old Man 發表於 2014-04-23, 20:23

車位 vs 百幾萬既新樓 :love_china:
"【信報財經新聞】一手住宅物業銷售資訊網顯示,元朗大井園朗文花園1期日前上載樓書,昨日公布價單,首批6伙,單位實用面積由623至789方呎,售價介乎150萬至240萬元,呎價2080至3451元。發展商只提供45日付款。價單顯示,最平呎價單位為5座1樓,實用面積721方呎,售價150萬元,呎價2080元;最貴呎價為3座地下,實用面積623方呎,連522方呎花園,售價215萬元,呎價3451元。銷售安排顯示,該批單位於本周五上午10時半以先到先得形式開售。揀樓地點為新界元朗丈量約份第116約地段第403號餘段。"
Old Man

2005-08-20, 15:00

文章發表人 motobee 發表於 2014-04-23, 20:42

:003:
motobee
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 IcyHot 發表於 2014-04-24, 00:13

力奇 寫:

佢有直接講投資用途。。

又挑機,睇佢又幾時全數退訂 :love_china: :love_china: :love_china:
IcyHot
  頭像

2007-11-19, 12:46

文章發表人 Sman 發表於 2014-04-24, 02:07

DonDon 寫:

奇哥的世界

奇哥造世界 :gagag:
利申: 本人同皮蛋/馬田不曾相識.過去或將來都不會亦不可能有非份之想或作扳龍附鳳之舉,深知皮蛋/馬田兄除天賦過人外,心胸極其广阔,之所冒犯.如覺不妥,請告之,小弟定當收皮. 沒錯,係皮蛋個[皮]
Sman
  頭像

2007-02-21, 18:49

下一頁

回到 影音 fun 區