誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 17 位訪客

"射精嘅係我,點解唔係我食?"

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

"射精嘅係我,點解唔係我食?"

文章發表人 mtr 發表於 2014-07-25, 17:10

https://www.facebook.com/funnyclinic/ph ... 33/?type=1

一個男人打電話到診所~

我:早晨,xx診所,有乜幫到你?
男:你地有冇得提供?
我:唔好意思,請問提供乜嘢?我聽唔到呀
男:提供呀!
我:提供啲乜呀?
男:事後丸呀!
我:哦~有呀,個女仔親自嚟見醫生就得啦
男:係我要喎
我:先生,唔好意思,你唔可以代配藥㗎,要個女嘅親自見醫生先有藥
男:唔係我食咩?
(乜呀,你有卵咩?)
我:下?唔係你食嘅,係女仔食嘅…
男:射精嗰個係我喎
我:先生,事後丸唔係男人食嘅
男:我唔明點解唔係我食
(我都唔明點解你咁想食~)
男:射精嘅係我,點解唔係我食?
我:先生,如果你想知,可以親自嚟見醫生或者自己google~
男:係我射喎!

妖!我cut 9咗佢線啦!
痴線嘅!
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

Re: "射精嘅係我,點解唔係我食?"

文章發表人 Leven 發表於 2014-07-25, 17:11

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
Leven
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2010-04-26, 21:00

文章發表人 trytrysin 發表於 2014-07-25, 17:13

:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
原來, 我始終係一個柒人...
trytrysin
  頭像

2009-02-04, 09:53

文章發表人 Alzard 發表於 2014-07-25, 17:20

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
Alzard
Fun區皇室 - 出野大魔王

2007-07-28, 16:49

文章發表人 motobee 發表於 2014-07-25, 17:32

:003:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 泰雲斯 發表於 2014-07-25, 17:46

sa 人一個
泰雲斯
  頭像

2010-04-20, 08:16

文章發表人 lhk 發表於 2014-07-25, 17:49

有無白黐得咁交關? :confused:
lhk
  頭像

2008-01-16, 01:36

文章發表人 motobee 發表於 2014-07-25, 17:51

lhk 寫: 有無白黐得咁交關? :confused:

frog 15 佢想性搔擾姑娘 only
motobee
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 kingleecm 發表於 2014-07-25, 19:06

frog 10 frog 10
圖檔
kingleecm
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 Robin 發表於 2014-07-25, 19:15

Sent via Extra7
Robin
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2012-09-21, 01:16

文章發表人 superkan 發表於 2014-07-25, 19:59

:question2:
superkan
  頭像

2007-06-19, 10:26

文章發表人 Andy Lam 發表於 2014-07-25, 23:07

話明事後丸.....射完食??... :044: :044:
:love_china: アーセナル :love_china:
Andy Lam
  頭像

2004-11-23, 00:39

文章發表人 frankiepoon 發表於 2014-07-25, 23:24

frankiepoon
  頭像

2007-01-01, 17:21

文章發表人 力奇 發表於 2014-07-25, 23:36

想食事後補丸? :gagag:
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 藥皇 發表於 2014-07-25, 23:39

:whistling: :whistling:
:alarmalarm: 本人專醫荷包乾硬化, 急性發錢寒 :alarmalarm:
藥皇
  頭像

2005-10-18, 22:47

下一頁

回到 影音 fun 區