誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 17 位訪客

反日

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

反日

文章發表人 nomed 發表於 2014-07-29, 01:43

我以為反日內地人唔鍾意去日本
點知同上年6月比多左80%

近呢幾年東南亞都興起去日本
上個月係北海道都見有電視節目講北海道好受東南亞人歡迎 :question2:
nomed
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-09-01, 18:53

Re: 反日

文章發表人 motobee 發表於 2014-07-29, 01:44

說一套做一套是中國式社會主義特色 :003:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 wosoloo 發表於 2014-07-29, 02:19

反既係反曰本軍國主義 :share:
2012新生活之開始.
wosoloo
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 Arnold 發表於 2014-07-29, 09:55

wosoloo 寫: 反既係反曰本軍國主義 :share:

正確丶正常丶健康 思維 :a012:

如果仇恨主義丶模糊主義丶惟恐天下不亂主義 當道, 世畀越嚟越亂, 越嚟越多以巴
同 war monger, politics monger 有乜分別
Arnold
Fun區 - 揸Fit人

2012-09-03, 19:50

文章發表人 Arnold 發表於 2014-07-29, 10:03

陳為葉丶快咇丶長毛丶何受難 唔做 war monger, politics monger, 恐怕要去做食Q丶清潔丶侍應

All practicably unemployable :share:
Arnold

文章發表人 nomed 發表於 2014-07-29, 11:59

Arnold 寫:

如果仇恨主義丶模糊主義丶惟恐天下不亂主義 當道, 世畀越嚟越亂, 越嚟越多以巴
同 war monger, politics monger 有乜分別

由講旅日人數出奇上升變成政治
睇黎你既仇恨、模糊主義都幾強下 :biglaugh2:

Sent via Extra7
nomed
  頭像

文章發表人 IcyHot 發表於 2014-07-29, 12:08

口裡說不,身體卻得誠實 :048: :048:
IcyHot
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-11-19, 12:46

文章發表人 發表於 2014-07-29, 12:12

口裡說不,身體卻很誠實

前排港台先有節目,條囡話佢心入面好反日,但就走左去移民日本 :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

2005-03-07, 00:03

文章發表人 nomed 發表於 2014-07-29, 12:30

京 寫: 口裡說不,身體卻很誠實

前排港台先有節目,條囡話佢心入面好反日,但就走左去移民日本 :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

並不限中國
好似2014旅日人數係歷史新高
估唔到福島+反日+外圍經濟差都多左人
反觀日本人出國人數下跌
日本經濟真係完了 :hello:
最後由 nomed 於 2014-07-29, 12:33 編輯, 總共編輯了 1 次
nomed
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2014-07-29, 12:32

IcyHot 寫: 口裡說不,身體卻得誠實 :048: :048:

:a009: :a009: :a009: :a009: :a009: :a009: :a009:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2014-07-29, 12:50

初哥 寫:
IcyHot 寫: 口裡說不,身體卻得誠實 :048: :048:

:a009: :a009: :a009: :a009: :a009: :a009: :a009:

馬田最成實... :announce:
kwai888qiu
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 Arnold 發表於 2014-07-29, 12:55

nomed 寫:
Arnold 寫:

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

你第一post講 :
"我以為反日, 內地人唔鍾意去日本
點知同上年6月比多左80%"

一開波你就將 反日 引申 內地人唔鍾意去日本, 大6人應該唔好去日本, 用嚟暗寸強國人遊日増加 80%

最大嘅 flaw 就係理應反嘅係反日本軍國主義, 而唔係反日本國丶日本人, majority 平民係無辜唔應該受你反

仇恨丶模糊 towards 大6人 屬於你 :share:
欲蓋彌章 :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
Arnold

文章發表人 nomed 發表於 2014-07-29, 13:03

Arnold 寫:
nomed 寫:
Arnold 寫:

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

你第一post講 :
"我以為反日, 內地人唔鍾意去日本
點知同上年6月比多左80%"

一開波你就將 反日 引申 內地人唔鍾意去日本, 大6人應該唔好去日本, 用嚟暗寸強國人遊日増加 80%

最大嘅 flaw 就係理應反嘅係反日本軍國主義, 而唔係反日本國丶日本人, majority 平民係無辜唔應該受你反

仇恨丶模糊 towards 大6人 屬於你 :share:
欲蓋彌章 :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

睇完標題就入我 frog 29

其實我唔介意你話我仇恨模糊ga

但你係咪覺得自己好理性沒有帶有任何仇恨呢? :inlove2:
nomed
  頭像

文章發表人 Sassoon Fox 發表於 2014-07-29, 13:40

其實日本現在那裡有軍國主義。所謂軍國主義復辟,只不過是國與國之間,用以攻擊對方在邊界糾紛的口號。正如外國說中國軍事擴張,侵害別國領土一樣。
最低工資立法使低下階層生活苦上加苦
最低工資立法使中小企業面臨倒閉。
Sassoon Fox
  頭像

2004-11-23, 22:29

回到 影音 fun 區