誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Majestic-12 [Bot] 和 38 位訪客

愈淋愈走歪

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: 愈淋愈走歪

文章發表人 forester 發表於 2014-08-20, 21:44

金城武 :a012: :a012: :a012:
forester
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2012-05-16, 00:29

文章發表人 imcoke 發表於 2014-08-20, 22:31

不過估唔到玩到咁大
幾時玩到689
何x仁個班呢

:modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
imcoke
Fun區皇室 - 出野大魔王

2013-11-07, 23:34

文章發表人 Rookie 發表於 2014-08-20, 22:42

imcoke 寫: 不過估唔到玩到咁大
幾時玩到689
何x仁個班呢

:modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:

如果今次袋住先, 下屆立會選舉實冇票袋 :hello: :hello: :hello:
我不屬於任何顏色羣!
跟暴力說不!
跟破壞說不!
跟仇恨說不!
跟歧視說不!
Rookie
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-30, 21:46

文章發表人 lhk 發表於 2014-08-20, 23:59

幾時玩到689
何x仁個班呢

新聞講已經有人挑戰佢,不過佢會捐錢唔會玩...... :angry2:
lhk
  頭像

2008-01-16, 01:36

文章發表人 motobee 發表於 2014-08-21, 02:26

lhk 寫:
幾時玩到689
何x仁個班呢

新聞講已經有人挑戰佢,不過佢會捐錢唔會玩...... :angry2:

by cable TV?? :005:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 oldlee 發表於 2014-08-21, 08:08

Wharf 寫:
wosoloo 寫:
shearer 寫: 原本成件事係為左個咩咩脊髓會
而家變左潮事一件,挑機為主
無人提咩咩脊髓會 :unhappy:

又唔滿意?

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

Sent via Extra7

:048: :048: :048: 一針見血 :048: :048: :048:
oldlee
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-24, 10:06

文章發表人 shearer 發表於 2014-08-21, 09:10

oldlee 寫:
Wharf 寫:
wosoloo 寫:

又唔滿意?

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

:048: :048: :048: 一針見血 :048: :048: :048:

的確係唔滿意
個個玩既時候都係講挑戰鬥大桶
少數會講晒成件事既人先係 :great:
圖檔
shearer
  頭像

2007-10-01, 23:10

文章發表人 韋.信 發表於 2014-08-21, 10:07

shearer 寫:
oldlee 寫:
Wharf 寫:
wosoloo 寫:

又唔滿意?

的確係唔滿意

有冇去信當事人表達你嘅不滿 :a013:
韋.信
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2011-09-29, 08:50

文章發表人 shearer 發表於 2014-08-21, 10:25

韋.信 寫:
shearer 寫:
oldlee 寫:
Wharf 寫:
wosoloo 寫:

又唔滿意?

的確係唔滿意

有無電郵地址 :a013:
圖檔
shearer
  頭像

文章發表人 韋.信 發表於 2014-08-21, 10:31

shearer 寫:
韋.信 寫:
shearer 寫:
oldlee 寫:
Wharf 寫:
wosoloo 寫:

又唔滿意?

的確係唔滿意

向我攞 :a005: :hypno:
韋.信
  頭像

2011-09-29, 08:50

文章發表人 shearer 發表於 2014-08-21, 10:40

韋.信 寫:
shearer 寫:
韋.信 寫:
shearer 寫:
oldlee 寫:
Wharf 寫:
wosoloo 寫:

又唔滿意?

的確係唔滿意

你咁講,係未想我向你表達不滿 :a007:

定係逆向思維,想向我表達愛意 :inlove2:
圖檔
shearer
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2014-08-21, 10:52

alexchrome 寫:
京 寫:

咁樣你地會唔會滿意番少少?(用抽濕機儲水格的水)

十分非常的滿意,因為如果話唔滿意會比人話逆向思維的 :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

應該飲埋啲水嘛 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 韋.信 發表於 2014-08-21, 10:53

shearer 寫:
韋.信 寫:
shearer 寫:
韋.信 寫:
shearer 寫:
oldlee 寫:
Wharf 寫:
wosoloo 寫:

又唔滿意?

的確係唔滿意

你咁講,係未想我向你表達不滿 :a007:

定係逆向思維,想向我表達愛意 :inlove2:

:coldsweat2:

幾個字 : 輕鬆啲啦香港人 :inlove2:
韋.信