誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 20 位訪客

成龍感憤怒羞愧 認教子無方

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

文章發表人 juamac 發表於 2014-08-20, 19:48

【「房東」涉毒】兒子祖名涉毒被捕

柯震東及房祖名因為喺北京涉吸毒被捕,消息震動娛樂圈,而爆出「房東」吸毒被捕後,身為祖名父親嘅成龍,有傳噚日就去探望被刑事拘留嘅兒子,不過未知最後有冇去到。

潛水幾日嘅成龍,今晚終於透過微博首度開腔,對兒子被刑事拘留一事留言:「首先,謝謝所有朋友的關心。兒子房祖名出了這樣的事,我感到非常憤怒,也非常震驚!作為公眾人物,我很羞愧,作為父親,我很心痛,尤其是他的母親,更是心碎。希望青少年以祖名的教訓為戒,遠離毒品的侵害。待續...」

相隔三分鐘,成龍再留言:「待續... 在此,也對祖名說:做錯了事,要承擔後果。身為你的父親,我願意與你共同面對未來之路。最後,我教子無方,也要負起責任,並替祖名一起向社會公眾,深深鞠躬道歉。謝謝大家!」

圖檔
圖檔
juamac
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2008-11-13, 22:45

Re: 成龍感憤怒羞愧 認教子無方

文章發表人 andyyau 發表於 2014-08-20, 19:50

我叫佢記得教好個女, 希望佢睇到 :a010:
andyyau
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2006-02-06, 03:34

文章發表人 v234567 發表於 2014-08-20, 20:12

alexchrome 寫: 大麻都唔係毒品,佢洗乜憤怒羞愧?

Sent via Extra7

教子無方? 有無教/見都成問題
圖檔
v234567
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-10-09, 15:13

文章發表人 god_md5 發表於 2014-08-20, 20:18

:048:
附加檔案
god_md5
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2007-01-07, 18:41

文章發表人 superkan 發表於 2014-08-20, 20:33

自己都控制唔到自己,仲好話教仔! :044:
superkan
  頭像

2007-06-19, 10:26

文章發表人 IcyHot 發表於 2014-08-20, 23:12

god_md5 寫: :048:

唔係呀麻,bill said that? :048: :048: :048:

純中藥成份...
IcyHot
  頭像

2007-11-19, 12:46

文章發表人 imcoke 發表於 2014-08-20, 23:19

點解仲未有片
imcoke

2013-11-07, 23:34

文章發表人 motobee 發表於 2014-08-20, 23:59

:003:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 Wharf 發表於 2014-08-21, 03:30

教子無方,咁刀捉到 :coldsweat2:

喃嘸啊呢陀佛 :emitofo:
萬法唯識 心外無法; 唯心所現 唯識所變 ... 如何想則如何變
心如工畫師能畫諸世間.
You are what you think. Mind is the builder :
What you think, you become.
Wharf
  頭像

2005-04-12, 14:40

文章發表人 A380 發表於 2014-08-21, 07:31

佢仲有個女

人生如戲莫須氣,戲若人生別當真。
活得自然,便得自在。
A380
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2012-04-08, 20:32

文章發表人 性慾從口中湧出 發表於 2014-08-21, 08:33

呢啲咪係身教羅 :biglaugh2: :biglaugh:
性慾從口中湧出
  頭像

2009-11-09, 14:41

文章發表人 bobby chu 發表於 2014-08-21, 15:17

性慾從口中湧出 寫: 呢啲咪係身教羅 :biglaugh2: :biglaugh:

frog 33 frog 33 frog 33
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 andyyau 發表於 2014-08-21, 15:38

Like father like son
andyyau
  頭像

2006-02-06, 03:34

文章發表人 Wharf 發表於 2014-08-21, 20:13

alexchrome 寫: 佢有教過仔咩? :hello: :hello: :hello: :hello:

一定冇。。。啩 :announce:

敎過會仲 pokguy D :announce:

喃嘸啊呢陀佛 :emitofo:
萬法唯識 心外無法; 唯心所現 唯識所變 ... 如何想則如何變
心如工畫師能畫諸世間.
You are what you think. Mind is the builder :
What you think, you become.
Wharf
  頭像

2005-04-12, 14:40

文章發表人 bobby chu 發表於 2014-08-21, 20:16

Wharf 寫:
alexchrome 寫: 佢有教過仔咩? :hello: :hello: :hello: :hello:

一定冇。。。啩 :announce:

敎過會仲 pokguy D :announce:

:a008: :a008: :a008:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
  頭像

2005-12-16, 21:27

下一頁