誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 17 位訪客

有無用過呢款 belkin 節能拖板 ?

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

有無用過呢款 belkin 節能拖板 ?

文章發表人 Segaken 發表於 2014-09-18, 11:21

主控要黎插 pc , 一開機就開埋 mon, printer, speaker ...
好似唔錯 ~~

圖檔
Segaken
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2006-01-23, 13:26

Re: 有無用過呢款 belkin 節能拖板 ?

文章發表人 lhk 發表於 2014-09-18, 11:54

Segaken 寫: 主控要黎插 pc , 一開機就開埋 mon, printer, speaker ...
好似唔錯 ~~

圖檔

我用緊,不過唔係Belkin嘅,係幾方便,不過其實果D周邊嘢我好懷疑一年慳到幾多電費...... :ebsmile:
lhk
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2008-01-16, 01:36

文章發表人 Segaken 發表於 2014-09-18, 12:14

lhk 寫:
Segaken 寫: 主控要黎插 pc , 一開機就開埋 mon, printer, speaker ...
好似唔錯 ~~

圖檔

我用緊,不過唔係Belkin嘅,係幾方便,不過其實果D周邊嘢我好懷疑一年慳到幾多電費...... :ebsmile:

我目的都係唔想某 D 野長開 only, 又懶得逐個逐個制啪熄佢...
慳電唔係本意 ~~ :ebsmile:
Segaken
  頭像

2006-01-23, 13:26

文章發表人 teacteac 發表於 2014-09-18, 12:29

好用,只要關電視,其它now,cable,media player 就熄晒(cut 電),好方便
teacteac
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-08-19, 11:38

文章發表人 NeTZoO 發表於 2014-09-18, 12:35

其實有D電器唔應該離電,由其在潮濕既地方
NeTZoO
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-02-08, 03:19

回到 影音 fun 區