誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 43 位訪客

黃G鋒UN挑鬼命, 個官信唔信佢襲警?

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: 黃G鋒UN挑鬼命, 個官信唔信佢襲警?

文章發表人 concyclic 發表於 2014-09-30, 10:52

:a008: :a008: :a008:
圖檔圖檔
圖檔
:010: 樹多必有枯枝 人多必有白痴 :010:
concyclic
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2008-01-20, 19:37

文章發表人 diu99fu 發表於 2014-09-30, 11:00

原來係呢到 :lightbulb: :lightbulb: :lightbulb: :lightbulb:
diu99fu
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2009-08-06, 10:07

文章發表人 stussyclie 發表於 2014-09-30, 11:07

算啦,, 大家唔接受大家, 你有你理解, 並不代表你岩, 我唔會再討論呢個話題, ... 慳番D時間,, 留番D體力, 今晚去現場又做鍵盤戰士.. :hello:

圍內維威威以為好97 醒.. out 撚柒晒.
stussyclie
  頭像

2007-08-23, 03:04

文章發表人 diu99fu 發表於 2014-09-30, 11:09

stussyclie 寫: 算啦,, 大家唔接受大家, 你有你理解, 並不代表你岩, 我唔會再討論呢個話題, ... 慳番D時間,, 留番D體力, 今晚去現場又做鍵盤戰士.. :hello:

呢到不嬲都唔接收異見人士. 非我族類者速離, 唔好望番轉頭 :hello: frog 5 frog 5
diu99fu
  頭像

2009-08-06, 10:07

文章發表人 射擊人 發表於 2014-09-30, 11:15

stussyclie 寫: 算啦,, 大家唔接受大家, 你有你理解, 並不代表你岩, 我唔會再討論呢個話題, ... 慳番D時間,, 留番D體力, 今晚去現場又做鍵盤戰士.. :hello:

你咁Hi多語言暴力, 點去和平佔中? 返火星喇~ :hello: :hello: :hello:
射擊人
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 stussyclie 發表於 2014-09-30, 11:44

射擊人 寫:

你咁Hi多語言暴力, 點去和平佔中? 返火星喇~ :hello: :hello: :hello:

同你大佬講先啦,, 對你呢D 7頭洗撚同你客氣呀! 講粗口無你班人講D核薄說話咁陰毒呀,, 番去拿美星啦,
stussyclie
  頭像

2007-08-23, 03:04

文章發表人 射擊人 發表於 2014-09-30, 11:49

stussyclie 寫:
射擊人 寫:

同你大佬講先啦,, 對你呢D 7頭洗撚同你客氣呀! 講粗口無你班人講D核薄說話咁陰毒呀,, 番去拿美星啦,

:hello: :hello: 咁你又點會認為人地要對你客氣呢? :hello: :hello:
射擊人
  頭像

文章發表人 lhk 發表於 2014-09-30, 12:08

唔啱傾咪走囉,喺度發噏瘋,俾人圍又要喺度死撐,多卵餘...... :010:
lhk
  頭像

2008-01-16, 01:36

文章發表人 gen 發表於 2014-09-30, 13:16

算?唔好啦!慢慢玩。

由GDP再玩過 :a004: :a004: :a004:

Sent via Extra7
情若真 不必相見恨晚 見到一眼再不慨嘆 情義似水迣去此心托飛雁 緃隔千山亦無間
愛比朝露 末怕短暫 存在倆心堅 情不會淡 別去已經難 重會更艱難 愛火於心間 不冷
情若真 不必苦惱自嘆 緃已失去也可再挽 情緣至今未冷此心托飛雁 那怕悲歡何況聚散

圖檔圖檔
gen
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-10-10, 09:30

文章發表人 concyclic 發表於 2014-09-30, 13:19

gen 寫: 算?唔好啦!慢慢玩。

由GDP再玩過 :a004: :a004: :a004:

Sent via Extra7

講咩GDP丫
一齊開個GLParty仲happy啦 :a004:
圖檔圖檔
圖檔
:010: 樹多必有枯枝 人多必有白痴 :010:
concyclic
  頭像

2008-01-20, 19:37

文章發表人 Rookie 發表於 2014-09-30, 13:20

lhk 寫: 唔啱傾咪走囉,喺度發噏瘋,俾人圍又要喺度死撐,多卵餘...... :010:

佢d behavior, 停留在小學皆段 :confused:
我不屬於任何顏色羣!
跟暴力說不!
跟破壞說不!
跟仇恨說不!
跟歧視說不!
Rookie
  頭像

2004-11-30, 21:46

文章發表人 wosoloo 發表於 2014-09-30, 13:23

Rookie 寫:
lhk 寫: 唔啱傾咪走囉,喺度發噏瘋,俾人圍又要喺度死撐,多卵餘...... :010:

佢d behavior, 停留在小學皆段 :confused:

佢覺得你先係
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 射擊人 發表於 2014-09-30, 13:27

wosoloo 寫:
Rookie 寫:

佢覺得你先係

佢閘住你再反彈再反彈~ :a008: :a008: :a008: :a008:
射擊人
  頭像

文章發表人 Rookie 發表於 2014-09-30, 13:29

wosoloo 寫:
Rookie 寫:

佢覺得你先係

係就好啊! 可以搵個有錢契媽 :a004:
我不屬於任何顏色羣!
跟暴力說不!
跟破壞說不!
跟仇恨說不!
跟歧視說不!
Rookie
  頭像

2004-11-30, 21:46