誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 12 位訪客

[PC100FUN] 語音輸入

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

[PC100FUN] 語音輸入

文章發表人 我唔似分身 發表於 2014-09-30, 12:14

Android有google粵語輸入好準好方便,
甘桌面PC可以用咩呢? :sorry: :sorry:
圖檔
我唔似分身
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2011-09-25, 17:34

Re: [PC100FUN] 語音輸入

文章發表人 Leven 發表於 2014-09-30, 12:16

請個人返黎幫你入 :003: :003: :003:
Leven
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2010-04-26, 21:00

文章發表人 我唔似分身 發表於 2014-09-30, 12:19

Leven 寫: 請個人返黎幫你入 :003: :003: :003:

我只知以前蒙恬有一套叫聽寫王
圖檔
我唔似分身
  頭像

文章發表人 diu99fu 發表於 2014-09-30, 12:34

我唔似分身 寫:
Leven 寫: 請個人返黎幫你入 :003: :003: :003:

我只知以前蒙恬有一套叫聽寫王

用分身 :share: :share: :share:
diu99fu
  頭像

2009-08-06, 10:07

文章發表人 DonDon 發表於 2014-09-30, 13:16

我唔似分身 寫: Android有google粵語輸入好準好方便,

有d咁既野? :a013:
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 Evan 發表於 2014-09-30, 13:19

DonDon 寫:
我唔似分身 寫: Android有google粵語輸入好準好方便,

有,撳住mic個icon之後噏 :modlaugh:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 DonDon 發表於 2014-09-30, 15:03

Evan 寫:
DonDon 寫:

我指PC :ebsmile: :ebsmile:
最後由 DonDon 於 2014-09-30, 15:38 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔
DonDon

文章發表人 juamac 發表於 2014-09-30, 15:34

乳陰 :a004: :a004: :a004:
圖檔
juamac
  頭像

2008-11-13, 22:45

文章發表人 johnnyli 發表於 2014-09-30, 15:43

訊飛
宮女在捉迷藏 而皇上在後面追 有時跌倒有時沒 真是好好玩 時間過得真快 再過十一個月 就是中秋節
圖檔
johnnyli
  頭像

2005-06-08, 23:16

文章發表人 Evan 發表於 2014-09-30, 15:43

DonDon 寫:
Evan 寫:
DonDon 寫:

好耐好耐之前有,倪匡後期都話係用語音輸入(真係唔明點解佢講嘢電腦都認倒? :confused: ),依家就唔知重有冇 :modlaugh:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 Leven 發表於 2014-09-30, 16:13

Evan 寫:
DonDon 寫:
Evan 寫:
DonDon 寫:

好耐好耐之前有,倪匡後期都話係用語音輸入(真係唔明點解佢講嘢電腦都認倒? :confused: ),依家就唔知重有冇 :modlaugh:

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
Leven
  頭像

2010-04-26, 21:00

文章發表人 DonDon 發表於 2014-09-30, 16:28

Evan 寫:
DonDon 寫:
Evan 寫:
DonDon 寫:

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
圖檔
DonDon

文章發表人 我唔似分身 發表於 2014-09-30, 16:50

Evan 寫:
DonDon 寫:
Evan 寫:
DonDon 寫:

可能倪生講普通話好正宗, 所以認到 :question1:
圖檔
我唔似分身
  頭像

文章發表人 我唔似分身 發表於 2014-09-30, 17:35

johnnyli 寫: 訊飛

有無廣東話?
圖檔
我唔似分身
  頭像

文章發表人 johnnyli 發表於 2014-09-30, 22:52

我唔似分身 寫:
johnnyli 寫: 訊飛

有無廣東話?

yes
宮女在捉迷藏 而皇上在後面追 有時跌倒有時沒 真是好好玩 時間過得真快 再過十一個月 就是中秋節
圖檔
johnnyli
  頭像

2005-06-08, 23:16

回到 影音 fun 區