誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 23 位訪客

多國向香港發出旅遊警告

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: 多國向香港發出旅遊警告

文章發表人 sharp9 發表於 2014-09-30, 14:00

simonsun 寫:
9up 寫: 你條"行"樣即管笑 :flareup: :flareup:
你知不知我地這兩天收幾多cancellation
你知不知一間酒店一年交幾多錢稅俾政府

我戈行都受影響
不過你睇長線d
如果太古城真係100萬
今日辛苦 d 都值
:guitar:

dllm 講小句啦

Sent via Extra7
sharp9
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2011-05-20, 11:14

文章發表人 juamac 發表於 2014-09-30, 14:01

simonsun 寫:
9up 寫: 你條"行"樣即管笑 :flareup: :flareup:

我戈行都受影響
不過你睇長線d
如果太古城真係100萬
今日辛苦 d 都值

當太古城都100萬,香港人都應該走晒
圖檔
juamac
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2008-11-13, 22:45

文章發表人 juamac 發表於 2014-09-30, 14:04

wosoloo 寫:
gen 寫:
性慾從口中湧出 寫:
射擊人 寫:
wosoloo 寫:
Rookie 寫:

酒店大亨 :sorry:

我d收租股重傷 :045: :045:

因為有我的民主成份~ 請你為我的自由付賬~ 不得異議~ frog 21 frog 21 frog 21

長期抗爭 :love_china: :love_china: :love_china: :love_china: :love_china:

冇問題,慢慢玩 :maskman:

打咗幾日刀冇人重傷/死亡, 有咩咁唔安全?

幾萬人都無店舖受破壞,無燒車,無掟石,比外國幾仟人示威安全好多
圖檔
juamac
  頭像

文章發表人 v234567 發表於 2014-09-30, 18:25

wosoloo 寫:
gen 寫:
性慾從口中湧出 寫:
射擊人 寫:
wosoloo 寫:
Rookie 寫:

因為有我的民主成份~ 請你為我的自由付賬~ 不得異議~ frog 21 frog 21 frog 21

長期抗爭 :love_china: :love_china: :love_china: :love_china: :love_china:

消息早已反映,反手沽佢訝嘛,今日賺返啦 frog 32
圖檔
v234567
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-10-09, 15:13

文章發表人 諸星當 發表於 2014-09-30, 19:07

juamac 寫:
simonsun 寫:

我戈行都受影響
不過你睇長線d
如果太古城真係100萬
今日辛苦 d 都值

唔洗等100、宜家有得走都走啦,政府癈城咁!

やられたらやり返す、100倍返しだ!!!!!!!!
諸星當
  頭像

2008-08-21, 14:50

文章發表人 juamac 發表於 2014-09-30, 19:12

諸星當 寫:
juamac 寫:
simonsun 寫:

我戈行都受影響
不過你睇長線d
如果太古城真係100萬
今日辛苦 d 都值

一早話左一係走,一係接受,真係為下一代就移民,一係唔好生
圖檔
juamac
  頭像

文章發表人 力奇 發表於 2014-09-30, 19:20

simonsun 寫:

我戈行都受影響
不過你睇長線d
如果太古城真係100萬
今日辛苦 d 都值

當太古城100萬時, 你住緊果層樓得返20萬啦傻 :onionhello:
力奇
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 horsepower 發表於 2014-09-30, 20:18

juamac 寫:
諸星當 寫:
juamac 寫:
simonsun 寫:

我戈行都受影響
不過你睇長線d
如果太古城真係100萬
今日辛苦 d 都值

咁~移民去邊? :confused2:

horsepower
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2008-08-19, 16:31

文章發表人 juamac 發表於 2014-09-30, 20:57

horsepower 寫:
juamac 寫:
諸星當 寫:
juamac 寫:
simonsun 寫:

我戈行都受影響
不過你睇長線d
如果太古城真係100萬
今日辛苦 d 都值

都係果幾個熱門國家啦,連國家領導人成個家族都係咁...
圖檔
juamac
  頭像

文章發表人 miipp 發表於 2014-09-30, 21:31

juamac 寫:
simonsun 寫:

我戈行都受影響
不過你睇長線d
如果太古城真係100萬
今日辛苦 d 都值

中期唔係無機會喎 :question2:

溫室效應加劇, 到時夏天 4x 度重會有人住呢 d 又濕又熱又多屏封樓的地方!?
miipp
  頭像

2005-03-27, 23:13

文章發表人 miipp 發表於 2014-09-30, 21:32

horsepower 寫:
juamac 寫:
諸星當 寫:
juamac 寫:
simonsun 寫:

我戈行都受影響
不過你睇長線d
如果太古城真係100萬
今日辛苦 d 都值

無錢哈爾滨, 有錢北歐 frog 21
miipp
  頭像

2005-03-27, 23:13

文章發表人 USA 發表於 2014-09-30, 21:33

力奇 寫:
simonsun 寫:

我戈行都受影響
不過你睇長線d
如果太古城真係100萬
今日辛苦 d 都值

當太古城100萬時, 你住緊果層樓得返20萬啦傻 :onionhello:

:modlaugh: :lightbulb: :lightbulb: :lightbulb:
USA
  頭像

2008-12-04, 19:41

文章發表人 marsover 發表於 2014-09-30, 21:40

USA 寫:
力奇 寫:
simonsun 寫:

我戈行都受影響
不過你睇長線d
如果太古城真係100萬
今日辛苦 d 都值

:modlaugh: :lightbulb: :lightbulb: :lightbulb:

我反為想知佢戈行係邊行
朋友有時冇得話揀唔揀....
只要係個好人咪做個朋友...

在你身邊路雖遠未疲倦 伴你漫行一段接一段 越過高峰另一峰卻又見 目標推遠讓理想永遠在前面。

路縱崎嶇亦不怕受磨練 願一生中苦痛快樂也體驗 愉快悲哀在身邊轉又轉 風中賞雪霧裏賞花快樂回旋。

毋用計較快欣賞身邊美麗每一天 還願確信美景良辰在腳邊 願將歡笑聲蓋掩苦痛那一面 悲也好 喜也好 每天找到新發現 讓疾風吹呀吹 盡管給我倆考驗 小雨點 放心灑 早已決心向著前。
marsover
  頭像

2005-05-07, 23:37

文章發表人 藥皇 發表於 2014-09-30, 23:40

juamac 寫:
wosoloo 寫:
gen 寫:
性慾從口中湧出 寫:
射擊人 寫:
wosoloo 寫:
Rookie 寫:

幾萬人都無店舖受破壞,無燒車,無掟石,比外國幾仟人示威安全好多

但。。。個人見解,好快會有。

所以。。最好唔好出mk
:alarmalarm: 本人專醫荷包乾硬化, 急性發錢寒 :alarmalarm:
藥皇
  頭像

2005-10-18, 22:47

上一頁

回到 影音 fun 區