誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Majestic-12 [Bot] 和 36 位訪客

多國向香港發出旅遊警告

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

多國向香港發出旅遊警告

文章發表人 性慾從口中湧出 發表於 2014-09-30, 12:50

有邊幾個? :048: :048: :048: :048:

賓仔黑色旅警大把人湧住去長灘島。 :a008: :a008: :a008: :a008: :a008:
性慾從口中湧出
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2009-11-09, 14:41

Re: 多國向香港發出旅遊警告

文章發表人 9up 發表於 2014-09-30, 13:01

你條"行"樣即管笑 :flareup: :flareup:
你知不知我地這兩天收幾多cancellation
你知不知一間酒店一年交幾多錢稅俾政府
我哋有危險我哋會自己負責,條命係我哋自己㗎嘛、「救人係你哋嘅職責」
9up
  頭像

2011-11-18, 23:46

文章發表人 Rookie 發表於 2014-09-30, 13:09

9up 寫: 你條"行"樣即管笑 :flareup: :flareup:

酒店大亨 :sorry:
我不屬於任何顏色羣!
跟暴力說不!
跟破壞說不!
跟仇恨說不!
跟歧視說不!
Rookie
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-30, 21:46

文章發表人 wosoloo 發表於 2014-09-30, 13:13

Rookie 寫:
9up 寫: 你條"行"樣即管笑 :flareup: :flareup:

我d收租股重傷 :045: :045:
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 射擊人 發表於 2014-09-30, 13:16

wosoloo 寫:
Rookie 寫:

因為有我的民主成份~ 請你為我的自由付賬~ 不得異議~ frog 21 frog 21 frog 21
射擊人
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 peterso 發表於 2014-09-30, 13:24

性慾從口中湧出 寫: 有邊幾個? :048: :048: :048: :048:

賓仔黑色旅警大把人湧住去長灘島。 :a008: :a008: :a008: :a008: :a008:

飛律賓有冇份 :a004:

Sent via Extra7
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 性慾從口中湧出 發表於 2014-09-30, 13:25

射擊人 寫:
wosoloo 寫:
Rookie 寫:

因為有我的民主成份~ 請你為我的自由付賬~ 不得異議~ frog 21 frog 21 frog 21

長期抗爭 :love_china: :love_china: :love_china: :love_china: :love_china:
性慾從口中湧出
  頭像

文章發表人 imcoke 發表於 2014-09-30, 13:33

邊個國家出左?

:a013: :a013: :a013:
imcoke
Fun區皇室 - 出野大魔王

2013-11-07, 23:34

文章發表人 性慾從口中湧出 發表於 2014-09-30, 13:40

imcoke 寫: 邊個國家出左?

:a013: :a013: :a013:

新聞淨話多國,見到豬咀,摧淚彈,雷鳴登,AR15點會唔出。 :angry2: :a007: :angry2: :a007: :angry2:
性慾從口中湧出
  頭像

文章發表人 gen 發表於 2014-09-30, 13:40

性慾從口中湧出 寫:
射擊人 寫:
wosoloo 寫:
Rookie 寫:

長期抗爭 :love_china: :love_china: :love_china: :love_china: :love_china:

冇問題,慢慢玩 :maskman:

情若真 不必相見恨晚 見到一眼再不慨嘆 情義似水迣去此心托飛雁 緃隔千山亦無間
愛比朝露 末怕短暫 存在倆心堅 情不會淡 別去已經難 重會更艱難 愛火於心間 不冷
情若真 不必苦惱自嘆 緃已失去也可再挽 情緣至今未冷此心托飛雁 那怕悲歡何況聚散

圖檔圖檔
gen
  頭像

2005-10-10, 09:30

文章發表人 wosoloo 發表於 2014-09-30, 13:44

gen 寫:
性慾從口中湧出 寫:
射擊人 寫:
wosoloo 寫:
Rookie 寫:

打咗幾日刀冇人重傷/死亡, 有咩咁唔安全?
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 imcoke 發表於 2014-09-30, 13:47

wosoloo 寫:
gen 寫:
性慾從口中湧出 寫:
射擊人 寫:
wosoloo 寫:
Rookie 寫:

唔夠膽講一滴血都無
但到今日,仲未有爆哂缸相片出來

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
imcoke

2013-11-07, 23:34

文章發表人 我唔似分身 發表於 2014-09-30, 13:50

wosoloo 寫:
gen 寫:
性慾從口中湧出 寫:
射擊人 寫:
wosoloo 寫:
Rookie 寫:

地球根本就係好唔安全 :dont_agree2:
圖檔
我唔似分身
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2011-09-25, 17:34

文章發表人 simonsun 發表於 2014-09-30, 13:53

我戈行都受影響
不過你睇長線d
如果太古城真係100萬
今日辛苦 d 都值
:guitar:
圖檔圖檔圖檔
simonsun
  頭像

2007-11-10, 13:32

文章發表人 alexn 發表於 2014-09-30, 13:55

from : https://hk.finance.yahoo.com/news/%E5%A ... 00869.html

因應香港出現規模示威,多國對本港發出旅遊警示,呼籲在港的外國人不要前往示威區。意大利、日本、英國、德國和澳洲發布赴港旅遊警告,督促在港國民避免前往示威地點,採取慣常的保護個人安全措施。
日本駐港總領事館呼籲旅居香港日僑,關注相關資訊,準備好發生不測時的聯絡方式等;德國駐港總領事館提醒,提醒在港國民注意安全,建議避免前往示威地點,並指領事館地處示威聚集地,正常辦公或受影響。
alexn
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2005-12-29, 22:24

下一頁

回到 影音 fun 區