誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 35 位訪客

真係搵黎搞

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

真係搵黎搞

文章發表人 我唔似分身 發表於 2014-09-30, 16:59

放煙+開槍兩面旗, design o個個真係十下十下 :patpat1:
圖檔
我唔似分身
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2011-09-25, 17:34

Re: 真係搵黎搞

文章發表人 otdl 發表於 2014-09-30, 17:06

我唔似分身 寫: 放煙+開槍兩面旗, design o個個真係十下十下 :patpat1:

又可以話舉錯, 又可以話角度, 又可以話唔係比你果邊睇, 萬用彈弓旗, 你就十下十下
圖檔圖檔
otdl
  頭像

2007-10-23, 23:02

文章發表人 r32 發表於 2014-09-30, 17:07

我信係專登.
Dream System :
Krell EVO set
Nordost set
Pioneer system
Playback Designs CDP
Sony PS3
Sony 4k pj
SVS
Vivid system
Wireworld set
r32
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-01-03, 23:37

文章發表人 boxer 發表於 2014-09-30, 17:09

r32 寫: 我信係專登.

x2, 嚇鬼 :notinterest:
boxer

2006-03-16, 20:51

文章發表人 性慾從口中湧出 發表於 2014-09-30, 17:11

boxer 寫:

啲雷鳴登同AR15係咪冇上彈? :question2: :question2: :question2:
性慾從口中湧出
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2009-11-09, 14:41

文章發表人 otdl 發表於 2014-09-30, 17:19

性慾從口中湧出 寫:
boxer 寫:

啲雷鳴登同AR15係咪冇上彈? :question2: :question2: :question2:

攞錯
圖檔圖檔
otdl
  頭像

文章發表人 boxer 發表於 2014-09-30, 17:28

otdl 寫:
性慾從口中湧出 寫:
boxer 寫:

攞錯

如果咁都攞得錯, 贈佢一個"廢" 字 :a008:
boxer

2006-03-16, 20:51

文章發表人 黑熊100 發表於 2014-09-30, 17:58

otdl 寫:
我唔似分身 寫: 放煙+開槍兩面旗, design o個個真係十下十下 :patpat1:

又可以話舉錯, 又可以話角度, 又可以話唔係比你果邊睇, 萬用彈弓旗, 你就十下十下

我唔識理解,有無高人指點?
附加檔案
黑熊100
  頭像

2007-05-09, 11:34

文章發表人 Evan 發表於 2014-09-30, 18:07

性慾從口中湧出 寫:
boxer 寫:

呢面旗之前演習時已經比人影倒,開槍我覺得係已有準備,唔係根本唔會印呢面旗,蕭若元講根本係經已準備開槍,最後一刻習總拍停,生果都引述過國內新聞網呢段嘅消息,25年前中國係爛仔,可以同你打爛仔交,今時今日已經發達住山頂,重除衫同你扯頭髮打爛仔交?習總肯唔肯孭呢個血洗污名? :question2:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 click click 發表於 2014-09-30, 18:11

黑熊100 寫:
otdl 寫:

另一個post我都話左PS lor!
係d示威者無獵d偉大正直o既警察!
:unhappy: :unhappy: :unhappy:
自己無$買,都想人地買到好野,起碼有開箱文睇下 :045:
click click
  頭像

2010-04-15, 01:00

文章發表人 我唔似分身 發表於 2014-09-30, 18:34

Evan 寫:
性慾從口中湧出 寫:
boxer 寫:

呢面旗之前演習時已經比人影倒,開槍我覺得係已有準備,唔係根本唔會印呢面旗,蕭若元講根本係經已準備開槍,最後一刻習總拍停,生果都引述過國內新聞網呢段嘅消息,25年前中國係爛仔,可以同你打爛仔交,今時今日已經發達住山頂,重除衫同你扯頭髮打爛仔交?習總肯唔肯孭呢個血洗污名? :question2:

之前演習都係用兩面旗?
圖檔
我唔似分身
  頭像

文章發表人 click click 發表於 2014-09-30, 18:57

我唔似分身 寫:
Evan 寫:
性慾從口中湧出 寫:
boxer 寫:

之前演習都係用兩面旗?

:dont_agree:

老江當年手搾軍政經大權,
e+經政仲有半手(包括傷港商界),
習上次見完傷港商界無料到,
把持唔到,維有與江交易,
今次叫停可能江老比左d國內/外分析過佢,
可能覺得駁唔過,要低低地"慣"一po,
同江老去睇戲可能表示同一陣線,
之前又傳出可以改做1/10啼嗚損毀的新聞試試水溫.
自己無$買,都想人地買到好野,起碼有開箱文睇下 :045:
click click
  頭像

2010-04-15, 01:00

文章發表人 otdl 發表於 2014-09-30, 19:04

黑熊100 寫:
otdl 寫:

好明顯舉果陣卡住條J, 所以反轉佐, 城管有咩唔敢講
圖檔圖檔
otdl
  頭像

文章發表人 Evan 發表於 2014-09-30, 22:11

我唔似分身 寫:
Evan 寫:
性慾從口中湧出 寫:
boxer 寫:

之前演習都係用兩面旗?

唔知係咪兩面,但好清楚影倒話開槍嗰面,嗰時已經有輿論話點解有開槍嘅旗。
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 我唔似分身 發表於 2014-09-30, 22:32

Evan 寫:
我唔似分身 寫:
Evan 寫:
性慾從口中湧出 寫:
boxer 寫:

之前演習都係用兩面旗?

唔知係咪兩面,但好清楚影倒話開槍嗰面,嗰時已經有輿論話點解有開槍嘅旗。

開槍係最高武力, 防暴隊點會無開槍旗, 問題係點解ondogdog做雙面旗
圖檔
我唔似分身
  頭像

下一頁

回到 影音 fun 區