誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] 和 37 位訪客

剛剛坐多 24碌..........

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

剛剛坐多 24碌..........

文章發表人 USA 發表於 2014-10-20, 16:45

左格右格, 價錢間間差唔多, 要平就少用量, 要快要G數多就貴 :dont_agree2:

人仔又慢
PCCX 唔穩定
電信又限速限量
數記咁多年都唔用
3仔 都唔平
最後都係留返o係 123 :notinterest:

$298+$18 (6G 送多 5G) :notinterest:

用到轉 iPhone Plan 為止 :a002: :confused: :a002:

根本冇得走..... 焗坐 :eusa_wall:
USA
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2008-12-04, 19:41

Re: 剛剛坐多 24碌..........

文章發表人 9up 發表於 2014-10-20, 16:55

USA 寫: 左格右格, 價錢間間差唔多, 要平就少用量, 要快要G數多就貴 :dont_agree2:

人仔又慢
PCCX 唔穩定
電信又限速限量
數記咁多年都唔用
3仔 都唔平

$298+$18 (6G 送多 5G) :notinterest:

用到轉 iPhone Plan 為止 :a002: :confused: :a002:

any offer for 2.5G plan?
我哋有危險我哋會自己負責,條命係我哋自己㗎嘛、「救人係你哋嘅職責」
9up
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2011-11-18, 23:46

文章發表人 USA 發表於 2014-10-20, 17:00

9up 寫:
USA 寫: 左格右格, 價錢間間差唔多, 要平就少用量, 要快要G數多就貴 :dont_agree2:

人仔又慢
PCCX 唔穩定
電信又限速限量
數記咁多年都唔用
3仔 都唔平

any offer for 2.5G plan?

2.5G 冇, 焗你地用 6G 、8G 、10G..... :a002:

仲有 CSL 而家唔優做咁, 電話中同條女傾, D態度吋到死, 叫返我考慮清楚.... :eusa_wall: :a002: :confused:

有諗過電話卡, 不過要養原先個 no , 個個月換卡記號碼飛線.... 條都數平幾十蚊個月, 費事煩 :notinterest:
USA
  頭像

2008-12-04, 19:41

文章發表人 avfreak 發表於 2014-10-20, 17:05

我呢啲窮鬼用緊八十蚊 2.5G :socold:
avfreak

2011-01-24, 10:03

文章發表人 yawoo 發表於 2014-10-20, 17:11

avfreak 寫: 我呢啲窮鬼用緊八十蚊 2.5G :socold:

雙卡機help 到你
一張voice keep number
一張data, 用完就換卡
圖檔
yawoo
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-08-22, 13:11

文章發表人 wmmokk 發表於 2014-10-20, 17:14

CSL=PCCW :hello:
wmmokk
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-04-05, 10:08

文章發表人 arrychiu 發表於 2014-10-20, 19:28

點解唔用數碼通?
arrychiu
  頭像

2005-07-19, 22:00

文章發表人 NeTZoO 發表於 2014-10-20, 20:54

arrychiu 寫: 點解唔用數碼通?

陰濕公司,唔知仲硬蕉,知就一定唔會再用佢
NeTZoO
  頭像

2006-02-08, 03:19

文章發表人 sharp9 發表於 2014-10-20, 21:18

NeTZoO 寫:
arrychiu 寫: 點解唔用數碼通?

陰濕公司,唔知仲硬蕉,知就一定唔會再用佢

小心啲OK既
不過真係幾,上台要簽24個月約,但要用增值服務,啲增值服務簽約係12或18個月,之後收正價,你話仆唔仆街 :devil: :devil: :devil:
sharp9
  頭像

2011-05-20, 11:14

文章發表人 Leven 發表於 2014-10-21, 11:57

人仔又慢
PCCX 唔穩定
電信又限速限量
數記咁多年都唔用
3仔 都唔平

6G 送多 5G :038: :038: :038:
Leven
  頭像

2010-04-26, 21:00

文章發表人 v234567 發表於 2014-10-22, 08:43

人仔又慢
PCCX 唔穩定
電信又限速限量
數記咁多年都唔用
3仔 都唔平

係咪加監先有,街外人有無offer?
圖檔
v234567
  頭像

2005-10-09, 15:13

回到 影音 fun 區