誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 54 位訪客

70, 80年代人士, 請問呢件係乜野?

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

70, 80年代人士, 請問呢件係乜野?

文章發表人 射擊人 發表於 2014-10-31, 11:01

好熟口面, 但係5記得第1件係乜....

:mad1k: :mad1k: :mad1k: :mad1k: :mad1k:

射擊人
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:46

Re: 70, 80年代人士, 請問呢件係乜野?

文章發表人 smartbb 發表於 2014-10-31, 11:04

Cant see :confused2:
smartbb
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2009-05-06, 17:56

文章發表人 芬奇 發表於 2014-10-31, 11:09

痴0線 :share:
芬奇

2007-11-29, 00:15

文章發表人 chardchard 發表於 2014-10-31, 11:13

撻槍 :stnose:
chardchard's album

人實在不能太窮, 否則很多事都會窒礙難行.

小時候華麗的宮廷,原來只是假象而已.
雖然宮中人來人往,但是宮廷是寂寞的, 也許大家都因為孤單寂寞,才會妒忌跟猜疑.
妳要體諒她們,要同情她們才是, 正如妳堅守妳的原則一樣,要多體諒這些人.

逄賭必勝

圖檔
chardchard
  頭像

2005-09-12, 21:15

文章發表人 射擊人 發表於 2014-10-31, 11:16

chardchard 寫: 撻槍 :stnose:

好熟, 真係唔記得有乜野玩? :mad1k: :mad1k: :mad1k:
射擊人
  頭像

文章發表人 chardchard 發表於 2014-10-31, 11:18

射擊人 寫:

好熟, 真係唔記得有乜野玩? :mad1k: :mad1k: :mad1k:

撻機用, 電人都得 :stnose:
chardchard's album

人實在不能太窮, 否則很多事都會窒礙難行.

小時候華麗的宮廷,原來只是假象而已.
雖然宮中人來人往,但是宮廷是寂寞的, 也許大家都因為孤單寂寞,才會妒忌跟猜疑.
妳要體諒她們,要同情她們才是, 正如妳堅守妳的原則一樣,要多體諒這些人.

逄賭必勝

圖檔
chardchard
  頭像

2005-09-12, 21:15

文章發表人 W0S0L00 發表於 2014-10-31, 11:19

射擊人 寫:

千人震
W0S0L00
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2008-04-23, 20:28

文章發表人 射擊人 發表於 2014-10-31, 11:25

chardchard 寫:
射擊人 寫:

撻機用, 電人都得 :stnose:

W0S0L00 寫:千人震

我記得喇~!!! :lightbulb: :lightbulb: :lightbulb: :lightbulb:

我記得千人震, 5記得撻槍....

:sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
射擊人
  頭像

文章發表人 BOOM0597 發表於 2014-10-31, 11:32

火機 仕撻! :048: :048:
BOOM0597
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2005-09-06, 14:33

文章發表人 射擊人 發表於 2014-10-31, 11:36

BOOM0597 寫: 火機 仕撻! :048: :048:

其實係咪真係撻到機架? :question2: :question2: :question2:

洗5洗電架?
射擊人
  頭像

文章發表人 KYO 發表於 2014-10-31, 11:40

小學時買來電人 :modlaugh:
KYO
  頭像

2004-12-27, 11:13

文章發表人 gt3 發表於 2014-10-31, 11:41

射擊人 寫:
BOOM0597 寫: 火機 仕撻! :048: :048:

其實係咪真係撻到機架? :question2: :question2: :question2:

洗5洗電架?

:pp_yes: :pp_yes: 係撻到機架

當年成日去怪獸堡撻機 :maskman:
窮人裝備
D50, D700
18 - 35, 18-55 DX, 50 1.8, Tamon A09, LB5

圖檔
gt3
  頭像

2006-09-13, 15:49

文章發表人 射擊人 發表於 2014-10-31, 11:44

gt3 寫:
射擊人 寫:

洗5洗電架?

:dcry: :dcry: 得我咁乖唔食晏D錢去操機 :dcry: :dcry:
射擊人
  頭像

文章發表人 horsepower 發表於 2014-10-31, 11:52

未出細 :hello:

Sent via Extra7
horsepower
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2008-08-19, 16:31

文章發表人 wstse 發表於 2014-10-31, 12:48

gt3 寫:
射擊人 寫:

洗5洗電架?

當年去東寶撻機 :004:
我愛莫廸高
wstse
  頭像

2005-09-24, 00:25

下一頁

回到 影音 fun 區