誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 23 位訪客

今年強姦金又唔能見晒大部份...

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

今年強姦金又唔能見晒大部份...

文章發表人 諸星當 發表於 2015-02-26, 22:26

正仆街 :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :a011: :a011: :a011: :a011: :flareup: :flareup:
やられたらやり返す、100倍返しだ!!!!!!!!
諸星當
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2008-08-21, 14:50

Re: 今年強姦金又唔能見晒大部份...

文章發表人 A380 發表於 2015-02-26, 23:56

邊姦 :coldsweat2:

Sent via Extra7
人生如戲莫須氣,戲若人生別當真。
活得自然,便得自在。
A380
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2012-04-08, 20:32

文章發表人 hi_fi 發表於 2015-02-27, 00:00

有邊姦唔姦呀 ... :048: :048:
hi_fi
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2006-02-24, 20:06

文章發表人 MartinTong 發表於 2015-02-27, 00:14

:003: :unhappy: :unhappy: :unhappy: :003:
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 9up 發表於 2015-02-27, 00:26

My Wife's MPF has 9.4% return in 2014
我哋有危險我哋會自己負責,條命係我哋自己㗎嘛、「救人係你哋嘅職責」
9up
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2011-11-18, 23:46

文章發表人 諸星當 發表於 2015-02-27, 22:00

A380 寫: 邊姦 :coldsweat2:

Allians 德盛安聯 :a007: :a007: :a007:
諸星當
  頭像

文章發表人 A380 發表於 2015-02-28, 13:03

諸星當 寫:
A380 寫: 邊姦 :coldsweat2:

Allians 德盛安聯 :a007: :a007: :a007:

有冇半自由行?

人生如戲莫須氣,戲若人生別當真。
活得自然,便得自在。
A380
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2012-04-08, 20:32

文章發表人 諸星當 發表於 2015-02-28, 14:18

9up 寫: My Wife's MPF has 9.4% return in 2014

邊姦呀 :hello: :hello:
諸星當
  頭像

回到 影音 fun 區