誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 37 位訪客

大家估估未來一年亞視會播乜?

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

大家估估未來一年亞視會播乜?

文章發表人 peterso 發表於 2015-04-01, 18:09

24/7 1080p FHD 魚樂無窮 :a004: :a004: :a004:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

Re: 大家估估未來一年亞視會播乜?

文章發表人 bowtie 發表於 2015-04-01, 18:12

peterso 寫: 24/7 1080p FHD 魚樂無窮 :a004: :a004: :a004:

試播 4K 魚樂無窮

:a008:
曾經有個女孩子肯為我而死
跟你在一起, 我寧願死!

曾經有個女孩子要與我共赴黃泉
你再不還我錢, 我就和你同歸於盡!

曾經有個女孩子與我相約到下輩子
想追求我? 下輩子吧!
bowtie
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-23, 00:37

文章發表人 peterso 發表於 2015-04-01, 18:17

bowtie 寫:
peterso 寫: 24/7 1080p FHD 魚樂無窮 :a004: :a004: :a004:

試播 4K 魚樂無窮

:a008:

用 3叔 S6 影 :a004: :a004: :a004: :a004:

佢地 d pro cam lung 左 7788, 冇 :money: 換/整 :maskman: :maskman:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 @丹尼爾@ 發表於 2015-04-01, 19:16

重播由2013年四月一日開始節目 :048:
@丹尼爾@
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2007-12-29, 21:11

文章發表人 wosoloo 發表於 2015-04-01, 19:28

聽朝開到機先算 :notinterest:
2012新生活之開始.
wosoloo
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 horsepower 發表於 2015-04-01, 19:37

2013年四月一號賽馬預測 :announce:

Sent via Extra7
horsepower
  頭像

2008-08-19, 16:31

文章發表人 aw11onfire 發表於 2015-04-01, 21:00

avt 播 this av frog 13 frog 13 frog 13
DLCF
aw11onfire
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2008-02-25, 12:39

文章發表人 peterso 發表於 2015-04-01, 22:28

aw11onfire 寫: avt 播 this av frog 13 frog 13 frog 13

:a004: :a004: :a004: :a004:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 forester 發表於 2015-04-01, 23:21

aw11onfire 寫: avt 播 this av frog 13 frog 13 frog 13

唔係直播myfreecam 咩 :gagag: :gagag:
forester
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2012-05-16, 00:29

文章發表人 concyclic 發表於 2015-04-02, 01:38

forester 寫:

唔係直播myfreecam 咩 :gagag: :gagag:

成功獲取juamac慣性收視 :clap2hands :clap2hands :clap2hands
圖檔圖檔
圖檔
:010: 樹多必有枯枝 人多必有白痴 :010:
concyclic
  頭像

2008-01-20, 19:37

文章發表人 mykaren 發表於 2015-04-02, 07:37

重温江Sir死訊 :048:
圖檔
屙屎,兩個字,一橫一直;林o既訓低囉;企得番喺度嗰個先係硬,係咪咁話?
轉貼:福佳與林忌創作
1.「太太家人」同「自己個仔」之間有好大空間
2. 因為太耐我唔記得唔清楚太太的家人就係我兒子
3. 我印象中我無講話我太太既家人唔係我兒子
4. 當時冇隱瞞既,個仔由接生婆處理左,佢同我的關係就唔存在
5. 我太太的家人同我之間的關係,即係開誠布公
6. 我記得我去接生嘅時間,其中一間產房仲貼滿Hello Kitty公仔,所以我個仔應該係女仔
7. 生仔係我太太既主意,我全不知情!
8. 果次係我第一次生仔,當時佢出世比較細既,唔知道原來咁都算父子
9. 我從來冇否認過我太太的家人係我太太生的;當我知道佢係我個仔的時候,我係會叫佢做仔的。
mykaren
  頭像

2006-03-30, 14:45

文章發表人 peterso 發表於 2015-04-02, 15:03

新聞連巴士站野戰單野都冇講, 抵佢汁 :angry2: :angry2: :angry2:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 ep71at 發表於 2015-04-02, 16:16

反正新聞部冇記者, 編輯自由 up得就up, 又吾知點揾錢出糧
:question2:

一于搏一搏 :question1: :a005: :a005: :a005: ..以10秒300蚊

搞個全曰24hrs 新聞轉播網民自拍新聞佈道. :003:

熱門新聞佈道一定系689死訊.... :a008:
ep71at
  頭像

2006-02-26, 22:57

文章發表人 imcoke 發表於 2015-04-03, 10:57

早關早著
imcoke

2013-11-07, 23:34

文章發表人 frankiepoon 發表於 2015-04-03, 11:25

支持播晒咁多年既動畫 :love_china:
附加檔案
frankiepoon
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-01-01, 17:21

下一頁

回到 影音 fun 區