誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 26 位訪客

妄主,想問吓黑名單功能……

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: 妄主,想問吓黑名單功能……

文章發表人 力奇 發表於 2015-05-21, 12:05

horsepower 寫:
stallone 寫:
力奇 寫:
Sman 寫:
imcoke 寫:
力奇 寫:
Rookie 寫:
力奇 寫:
shearer 寫:
gen 寫:
imcoke 寫:
力奇 寫:
stallone 寫:
Sman 寫:
力奇 寫:
9up 寫:
Sman 寫:
shearer 寫: 隔離實QUOTE呢個POST
證明呢到係藍屍
:clap2hands :eusa_clap: :eusa_dance: :give:

What do you mean 隔離?

=新場

=on099 :a008:

Oh!Dear! :gagag: :gagag:

Quote咪Quote, 話之佢,總之唔支持嘅就係等於反對......上哂腦 :063:

佢地成班都係黃屍, 我地係藍屍, 無問題喎 :048: :048: :048:

好似收工了

no need to care.. frog 21 frog 21 frog 21

香港人癲晒
全香港都要分屍
我唔屍唔得咩 :notinterest:
難道變左台灣,只問立場,不問道理好咩 :010:

我都比人扣帽子做藍屍啦, 原來有樓揸手係原罪, 係既得利益者, 用自己優勢剝削其他未買樓人士, 要人租貴樓, 係地產霸權的同謀者 :confused: :confused: :confused:

邊個用咁既logic 屈9你? :dont_un:

on099班黃屍囉, 同當年紅衛兵根本無分別 :maskman: :maskman: :maskman:

有咩講唔出
香討個邊,連話買樓要儲錢都話不對

Oh! whats the definition of 黃屍and藍屍?

支持真普選支持佔中支持要有真民主就係黃屍, 中立/有樓/唔支持佔中認為佔中係非法, 現有利益既得者, 唔想改變制度, 所以反對真普選唔想有真正民主就係藍屍

ps.黃屍係咁講的

最好一畢業就比層禮頓山佢哋住,痴膠花,福利主義,政府同全世界都欠咗佢哋嘅,儲錢買樓都唔啱,自力更新比人話on 9

吊你未畢業就要喇,吓吓係巴士站吊Hi咩 :coldsweat2:

Sent via Extra7

屌你,一出世就應該政府送一層樓啦,仲要等到讀大學? :a007:
力奇
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2015-05-21, 12:17

當你有錢時就想挨窮, 當你挨窮時就想富有...
當行緊資本主資就想行共產, 當行共產時就想行資本主義.

當有女人時就想玩男人, 當有男人時就想玩女人... :question2:
kwai888qiu
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 Sman 發表於 2015-05-21, 12:27

力奇 寫:
Sman 寫:
imcoke 寫:
力奇 寫:
Rookie 寫:
力奇 寫:
shearer 寫:
gen 寫:
imcoke 寫:
力奇 寫:
stallone 寫:
Sman 寫:
力奇 寫:
9up 寫:
Sman 寫:
證明呢到係藍屍
:clap2hands :eusa_clap: :eusa_dance: :give:

=新場

Quote咪Quote, 話之佢,總之唔支持嘅就係等於反對......上哂腦 :063:

佢地成班都係黃屍, 我地係藍屍, 無問題喎 :048: :048: :048:

好似收工了

no need to care.. frog 21 frog 21 frog 21

香港人癲晒
全香港都要分屍

我都比人扣帽子做藍屍啦, 原來有樓揸手係原罪, 係既得利益者, 用自己優勢剝削其他未買樓人士, 要人租貴樓, 係地產霸權的同謀者 :confused: :confused: :confused:

on099班黃屍囉, 同當年紅衛兵根本無分別 :maskman: :maskman: :maskman:

有咩講唔出

Oh! whats the definition of 黃屍and藍屍?

支持真普選支持佔中支持要有真民主就係黃屍, 中立/有樓/唔支持佔中認為佔中係非法, 現有利益既得者, 唔想改變制度, 所以反對真普選唔想有真正民主就係藍屍

ps.黃屍係咁講的

Do the most of yellow bro agree?
If yes ,could I differentiate it as follows:

Yellow bro:
Under 3x;
No properties;
always to be squeezed;
idealism;
wanna change;

Blue bro:
Over 3x;
middle class or above;
mortgage or owned properties;
realistic;
reluctant to move
利申: 本人同皮蛋/馬田不曾相識.過去或將來都不會亦不可能有非份之想或作扳龍附鳳之舉,深知皮蛋/馬田兄除天賦過人外,心胸極其广阔,之所冒犯.如覺不妥,請告之,小弟定當收皮. 沒錯,係皮蛋個[皮]
Sman
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-02-21, 18:49

文章發表人 Cam 發表於 2015-05-21, 12:56

Sman 寫:
力奇 寫:
Sman 寫:
imcoke 寫:
力奇 寫:
Rookie 寫:
力奇 寫:
shearer 寫:
gen 寫:
imcoke 寫:
力奇 寫:
stallone 寫:
Sman 寫:
力奇 寫:
9up 寫:
Sman 寫:
證明呢到係藍屍

=新場

好似收工了

香港人癲晒
全香港都要分屍

有咩講唔出

ps.黃屍係咁講的

Do the most of yellow bro agree?
If yes ,could I differentiate it as follows:

Yellow bro:
Under 3x;
idealism;

Blue bro:
Over 3x;
realistic;

Totally wrong. You try to make them look suffered. :043:
Cam
  頭像

2004-11-16, 20:17

文章發表人 MartinTong 發表於 2015-05-21, 15:31

Cam 寫:
Sman 寫:
力奇 寫:
Sman 寫:
imcoke 寫:
力奇 寫:
Rookie 寫:
力奇 寫:
shearer 寫:
gen 寫:
imcoke 寫:
力奇 寫:
stallone 寫:
Sman 寫:
力奇 寫:
9up 寫:
Sman 寫:
證明呢到係藍屍

=新場

好似收工了

香港人癲晒
全香港都要分屍

有咩講唔出

ps.黃屍係咁講的

Yellow bro:
Under 3x;
idealism;

Blue bro:
Over 3x;
realistic;

Totally wrong. You try to make them look suffered. :043:

:003::001: 椰絲 :003:
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2015-05-21, 17:37

MartinTong 寫:
Cam 寫:
Sman 寫:
力奇 寫:
Sman 寫:
imcoke 寫:
力奇 寫:
Rookie 寫:
力奇 寫:
shearer 寫:
gen 寫:
imcoke 寫:
力奇 寫:
stallone 寫:
Sman 寫:
力奇 寫:
9up 寫:
Sman 寫:
證明呢到係藍屍

=新場

好似收工了

香港人癲晒
全香港都要分屍

有咩講唔出

ps.黃屍係咁講的

Yellow bro:
Under 3x;
idealism;

Blue bro:
Over 3x;
realistic;

:003::001: 食屎 :003:

:a005: :a005: :a005:
kwai888qiu
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 peterso 發表於 2015-05-21, 18:44

kwai888qiu 寫:
Cam 寫:
Sman 寫:
力奇 寫:
Sman 寫:
imcoke 寫:
力奇 寫:
Rookie 寫:
力奇 寫:
shearer 寫:
gen 寫:
imcoke 寫:
力奇 寫:
stallone 寫:
Sman 寫:
力奇 寫:
9up 寫:
Sman 寫:
證明呢到係藍屍

=新場

好似收工了

香港人癲晒
全香港都要分屍

有咩講唔出

ps.黃屍係咁講的

Yellow bro:
Under 3x;
idealism;

Blue bro:
Over 3x;
realistic;

圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 小謝 發表於 2015-05-21, 19:25

peterso 寫:
kwai888qiu 寫:
Cam 寫:
Sman 寫:
力奇 寫:
Sman 寫:
imcoke 寫:
力奇 寫:
Rookie 寫:
力奇 寫:
shearer 寫:
gen 寫:
imcoke 寫:
力奇 寫:
stallone 寫:
Sman 寫:
力奇 寫:
9up 寫:
Sman 寫:
證明呢到係藍屍

=新場

好似收工了

香港人癲晒
全香港都要分屍

有咩講唔出

ps.黃屍係咁講的

Yellow bro:
Under 3x;
idealism;

Blue bro:
Over 3x;
realistic;

AV友
夢想係100%發揮器材
(原因係無錢)
小謝
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-23, 14:06

文章發表人 CCKit 發表於 2015-05-21, 21:16

疊單問妄主 :sorry:
有無人有成日log out既問題?
清左cookies都唔得 :a003:
圖檔圖檔
CCKit
  頭像

2008-01-26, 20:06

文章發表人 radhk 發表於 2015-05-21, 21:28

其實每個人都應該有對錯的分析能力, 對每件事都有自己的觀點. 點解要因為唔認同一方顏色的意見, 而將自己變成另一種顏色, 而盲目跟從另一種顏色的意見.

而且好多議題, 其實大部份人都有共同意見. 好似真普選, 我相信絕大部份真正的香港人都想要, 只不過爭取方法有唔同意見. 但好多人因為唔鍾意泛民, 就連爭取普選都唔想見到.

因為唔鍾意黃, 所以連689, 私煙都去支持, 係自己將自己變成一種顏色, 搞到自己心理唔平衡.
radhk
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2005-11-04, 13:55

文章發表人 low-end 發表於 2015-05-21, 21:49

radhk 寫: 其實每個人都應該有對錯的分析能力, 對每件事都有自己的觀點. 點解要因為唔認同一方顏色的意見, 而將自己變成另一種顏色, 而盲目跟從另一種顏色的意見.

而且好多議題, 其實大部份人都有共同意見. 好似真普選, 我相信絕大部份真正的香港人都想要, 只不過爭取方法有唔同意見. 但好多人因為唔鍾意泛民, 就連爭取普選都唔想見到.

因為唔鍾意黃, 所以連689, 私煙都去支持, 係自己將自己變成一種顏色, 搞到自己心理唔平衡.

:a012: :a012: :a012:
low-end
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2005-08-07, 23:40

文章發表人 stallone 發表於 2015-05-21, 22:14

low-end 寫:
radhk 寫: 其實每個人都應該有對錯的分析能力, 對每件事都有自己的觀點. 點解要因為唔認同一方顏色的意見, 而將自己變成另一種顏色, 而盲目跟從另一種顏色的意見.

唔鐘意泛民就連爭取普選都唔想見到? 不能同意你的睇法,依家問題係爭取唔緊要,係佢哋爭取的方法好有問題,根本完全容不下別人的意見,自己度自己就用公里去計,度人哋就用顯微鏡,唔鐘意黄唔一定就係籃的,支持689同私煙就係心理不平衡?已經睇得出容納唔到別人的意見了…

好似近排“一地兩檢”討論緊,根本又係攞嚟嘈,人哋美國、加拿大唔同國家都可以做到,自己國家,自己國土, 大家黑色頭髮黑眼睛,又乜又七,簡直係井底之蛙痴膠花
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 imcoke 發表於 2015-05-21, 22:44

stallone 寫:
low-end 寫:

唔鐘意泛民就連爭取普選都唔想見到? 不能同意你的睇法,依家問題係爭取唔緊要,係佢哋爭取的方法好有問題,根本完全容不下別人的意見,自己度自己就用公里去計,度人哋就用顯微鏡,唔鐘意黄唔一定就係籃的,支持689同私煙就係心理不平衡?已經睇得出容納唔到別人的意見了…

好似近排“一地兩檢”討論緊,根本又係攞嚟嘈,人哋美國、加拿大唔同國家都可以做到,自己國家,自己國土, 大家黑色頭髮黑眼睛,又乜又七,簡直係井底之蛙痴膠花

無野搵野來鬧
imcoke

2013-11-07, 23:34

文章發表人 low-end 發表於 2015-05-21, 22:58

imcoke 寫:
stallone 寫:
low-end 寫:

無野搵野來鬧

假如私煙、689、周溶之流你都可以容納到,真係佩服得 :sorry: :sorry: :sorry:
low-end
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2005-08-07, 23:40

文章發表人 CCKit 發表於 2015-05-21, 22:59

stallone 寫:
low-end 寫:

我唔太熟咩情況,我諗個問題係「一地兩檢」違反基本法(應該係第18條)
畢竟香港仲係特別行政區,有d野係2047先應該同步番
正如自己國家,自己國土, 大家黑色頭髮黑眼睛,
都唔代表要向中央政府納稅、將外匯基金d錢交比大陸打理
就算有人好願意進貢,唔代表就應該咁做

「一地兩檢」唔係做唔做到,係點做先岩
就政治而言,改得基本法即係基本法普選方法其實都可以改,咪仲麻煩 :maskman:
比我就唔搞算數 :maskman:

第十八條
在香港特別行政區實行的法律為本法以及本法第八條規定的香港原有法律和香港特別行政區立法機關制定的法律。

全國性法律除列於本法附件三者外,不在香港特別行政區實施。凡列於本法附件三之法律,由香港特別行政區在當地公布或立法實施。

全國人民代表大會常務委員會在徵詢其所屬的香港特別行政區基本法委員會和香港特別行政區政府的意見後,可對列於本法附件三的法律作出增減,任何列入附件三的法律,限於有關國防、外交和其他按本法規定不屬於香港特別行政區自治範圍的法律。

全國人民代表大會常務委員會決定宣佈戰爭狀態或因香港特別行政區內發生香港特別行政區政府不能控制的危及國家統一或安全的動亂而決定香港特別行政區進入緊急狀態,中央人民政府可發佈命令將有關全國性法律在香港特別行政區實施。
圖檔圖檔
CCKit
  頭像

2008-01-26, 20:06

上一頁下一頁

回到 影音 fun 區