誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 21 位訪客

dyson聽日有咩出?

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: dyson聽日有咩出?

文章發表人 kwswsk 發表於 2016-04-28, 09:21

如果廢sir仲教緊廢曼, 一定大量入貨. :048: :048: :048: :048:
kwswsk
Fun區皇室 - PinkG首腦

2006-10-03, 16:24

文章發表人 NeTZoO 發表於 2016-04-28, 21:49

smartbb 寫:
cyber 寫:
juamac 寫:
cyber 寫: 靚!!
但價錢.....

我估要2k

出左價錢,$3880 :love_china: :love_china:

$880 我都唔會考慮。 :043:

佢包無葉風扇 初期賣幾k夠有人話on9的嗎啦,
之後d 水貨平4成D人咪又扑到去買,為起都要2k幾3k
NeTZoO
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-02-08, 03:19

文章發表人 motobee 發表於 2016-04-28, 22:12

NeTZoO 寫:
smartbb 寫:
cyber 寫:
juamac 寫:
但價錢.....

我估要2k

出左價錢,$3880 :love_china: :love_china:

買完呻笨話嘈 :gagag: :gagag: :gagag:
PS. 個風筒係 $3380 :003:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 juamac 發表於 2016-04-28, 22:16

NeTZoO 寫:
smartbb 寫:
cyber 寫:
juamac 寫:
但價錢.....

我估要2k

但個風筒定價仲貴過風扇...
圖檔
juamac
  頭像

2008-11-13, 22:45

文章發表人 smartbb 發表於 2016-04-28, 22:19

NeTZoO 寫:
smartbb 寫:
cyber 寫:
juamac 寫:
但價錢.....

我估要2k

我只係話我唔會考慮,無講過會買D人如何如何。
我唔考慮係因為一把專業用, made in 意大利嘅都係唔洗 1K 。
講夠風,夠熱,耐用 。我唔信 dyson 會贏 。

你話把風扇,如果我捨得咁貴嘅風扇,
我會買呢把都唔買 dyson .

http://www.balmuda.com/jp/greenfan/features
smartbb
  頭像

2009-05-06, 17:56

文章發表人 juamac 發表於 2016-04-28, 22:25

smartbb 寫:
NeTZoO 寫:
smartbb 寫:
cyber 寫:
juamac 寫:
但價錢.....

我估要2k

我唔考慮係因為一把專業用, made in 意大利嘅都係唔洗 1K 。

http://www.balmuda.com/jp/greenfan/features

廿幾年黎,只買個兩個風筒,兩個都係babyliss :048:
圖檔
juamac
  頭像

文章發表人 smartbb 發表於 2016-04-28, 22:44

juamac 寫:
smartbb 寫:
NeTZoO 寫:
smartbb 寫:
cyber 寫:
juamac 寫:
但價錢.....

我估要2k

廿幾年黎,只買個兩個風筒,兩個都係babyliss :048:

我用 parlux
smartbb
  頭像

2009-05-06, 17:56

文章發表人 cyrux 發表於 2016-04-29, 11:36

cyrux
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-10-02, 13:31

文章發表人 NeTZoO 發表於 2016-04-29, 12:42

smartbb 寫:
NeTZoO 寫:
smartbb 寫:
cyber 寫:
juamac 寫:
但價錢.....

我估要2k

其實我只係話就係佢要先賣到天價,之後買平少少就大把人扑去買 :biglaugh2:
佢把風扇堅嘈,其實都唔係新鮮事,就算有人話新版靜好多,理論上都唔會真係靜 :hello:
講到尾"虛榮" 2個字cover 哂 所有感覺 :devil:
NeTZoO
  頭像

2006-02-08, 03:19

文章發表人 motobee 發表於 2016-04-29, 12:52

NeTZoO 寫:
smartbb 寫:
NeTZoO 寫:
smartbb 寫:
cyber 寫:
juamac 寫:
但價錢.....

我估要2k

其實我只係話就係佢要先賣到天價,之後買平少少就大把人扑去買 :biglaugh2:
佢把風扇堅嘈,其實都唔係新鮮事,就算有人話新版靜好多,理論上都唔會真係靜 :hello:
講到尾"虛榮" 2個字cover 哂 所有感覺 :devil:

有個名詞叫 ~ "科技撚", 我講的.... :003:
motobee
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 juamac 發表於 2016-04-30, 15:45

圖檔
juamac
  頭像

上一頁

回到 影音 fun 區