誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 17 位訪客

[家居100fun] 洗衣機

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: [家居100fun] 洗衣機

文章發表人 Sman 發表於 2016-05-18, 21:56

peterso 寫:
力奇 寫:
peterso 寫: 我都剛剛換左,本來係跟樓嗰部 hi 門子,用左十幾年,冇得整,個C父話代理換過部,佢話兩皮幾,我凸,問佢街價幾多,佢答話差唔多

我上 price.com check 皮三,我凸,再睇 whirlpool 8k 7kg wash 5 kg dry

去瘋記,佢開hi門子皮6,whirlpool 8.9k , 講價8.3k 成交

以前用 hi 門子洗干一次成三粒幾鐘,而家粒半就 ok ,出泥重 soft 過以前好多

瘋記有價講的? :eusa_wall:

有...我次次 show price.com d 價比佢地睇, 佢地通常話做唔到, 咁我會話你地做到幾多 :a009: :a009: :a009: :a009:

本來如果用中銀卡重 有$300 回, 但隻乸要去轉$, 簽渣打算...有 mileage :inlove2:

Bosch 開皮三包裝 (貴過 whirlpool 4k 左右, whirlpool 拆收 $120, 裝同改門 $900)

Miele 唔敢問價 :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

西門子同慧儀母分別係
乾衣機中空氣懶型技術
而惠而浦係用水冷技術
每次多用水60公升乾衣
水費唔貴但對地球好啲
利申: 本人同皮蛋/馬田不曾相識.過去或將來都不會亦不可能有非份之想或作扳龍附鳳之舉,深知皮蛋/馬田兄除天賦過人外,心胸極其广阔,之所冒犯.如覺不妥,請告之,小弟定當收皮. 沒錯,係皮蛋個[皮]
Sman
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-02-21, 18:49

文章發表人 peterso 發表於 2016-05-18, 22:27

Sman 寫:
peterso 寫:
力奇 寫:
peterso 寫: 我都剛剛換左,本來係跟樓嗰部 hi 門子,用左十幾年,冇得整,個C父話代理換過部,佢話兩皮幾,我凸,問佢街價幾多,佢答話差唔多

我上 price.com check 皮三,我凸,再睇 whirlpool 8k 7kg wash 5 kg dry

去瘋記,佢開hi門子皮6,whirlpool 8.9k , 講價8.3k 成交

以前用 hi 門子洗干一次成三粒幾鐘,而家粒半就 ok ,出泥重 soft 過以前好多

有...我次次 show price.com d 價比佢地睇, 佢地通常話做唔到, 咁我會話你地做到幾多 :a009: :a009: :a009: :a009:

本來如果用中銀卡重 有$300 回, 但隻乸要去轉$, 簽渣打算...有 mileage :inlove2:

Bosch 開皮三包裝 (貴過 whirlpool 4k 左右, whirlpool 拆收 $120, 裝同改門 $900)

Miele 唔敢問價 :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

西門子同慧儀母分別係
乾衣機中空氣懶型技術
而惠而浦係用水冷技術
每次多用水60公升乾衣
水費唔貴但對地球好啲

3粒鐘比電費比窮 :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 Sman 發表於 2016-05-18, 22:35

peterso 寫:
Sman 寫:
peterso 寫:
力奇 寫:

西門子同慧儀母分別係
乾衣機中空氣懶型技術
而惠而浦係用水冷技術
每次多用水60公升乾衣
水費唔貴但對地球好啲

3粒鐘比電費比窮 :coldsweat2: :coldsweat2:

我講緊新型號對新型號
利申: 本人同皮蛋/馬田不曾相識.過去或將來都不會亦不可能有非份之想或作扳龍附鳳之舉,深知皮蛋/馬田兄除天賦過人外,心胸極其广阔,之所冒犯.如覺不妥,請告之,小弟定當收皮. 沒錯,係皮蛋個[皮]
Sman
  頭像

2007-02-21, 18:49

文章發表人 yawoo 發表於 2016-05-22, 13:35

今日去永安問,阿姐話大眼仔要用高去水位。 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
圖檔
yawoo
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-08-22, 13:11

上一頁

回到 影音 fun 區