誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 14 位訪客

瑯琊榜

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: 瑯琊榜

文章發表人 imcoke 發表於 2016-05-24, 10:54

吳三石
大家可以睇番佢做小楊過的戲
真係唔錯

好過大楊過
imcoke
Fun區皇室 - 出野大魔王

2013-11-07, 23:34

文章發表人 mtr 發表於 2016-05-25, 17:45

認識一下佢地既製作班底, 被譽為最佳國產劇團隊 "山影" 系 :

http://ent.ifeng.com/idolnews/yuledaoxi ... /shanying/
https://www.zhihu.com/question/37276799
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

文章發表人 imcoke 發表於 2016-05-25, 19:33

如果終意睇劇情,這部劇真係唔睇唔得
男主角點樣一步一步帶太子和譽王互鬥互相減弱對方能力
最後點幫靖王奪權
真係好正
imcoke

文章發表人 wosoloo 發表於 2016-05-25, 20:39

imcoke 寫: 如果終意睇劇情,這部劇真係唔睇唔得
最後點幫靖王奪權
真係好正

好睇在劇情唔駛夾硬來, 角色有真人性
2012新生活之開始.
wosoloo
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 kmMarkII 發表於 2016-05-25, 23:20

wosoloo 寫:
最後點幫靖王奪權
真係好正

好睇在劇情唔駛夾硬來, 角色有真人性

:pp_yes:

Sent via Extra7
kmMarkII
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2011-07-23, 00:00

文章發表人 imcoke 發表於 2016-05-25, 23:42

香討個邊有人不停咁反這套戲
好搞笑
imcoke

文章發表人 wosoloo 發表於 2016-05-25, 23:47

imcoke 寫: 香討個邊有人不停咁反這套戲
好搞笑

佢地覺得韓劇果D主角永不反抗果D先合情合理 frog 28
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2016-05-26, 00:14

話說小說原作者兼編劇海宴從未在媒體曝光
甚至傳製作團隊都未見過佢, 一直只能靠短訊和電郵聯絡
但大家相信佢係一條女
一眾女角普遍比男角 EQ 高 (例如靜妃), 打得 (群主響 longyeah chart 排第十) 或食腦 (如秦般弱). 一 d 戲份唔多, 表面柔弱既角色如長公主也會在重要關頭爆 seed.

又, 蘇生身邊兩件頭馬, 特務阿頭夏江同時也是執行導演.
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2016-05-26, 00:21

喜歡呢套劇既班底又唔怕睇國共間諜劇既話, 推介佢地另一套劇 "偽裝者" (有胡歌, 王凱, 演靜妃, 秦般弱, 藺少主既演員)

https://movie.douban.com/subject/25994712/
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 Segaken 發表於 2016-05-26, 08:32

最後點幫靖王奪權
真係好正

呢 part 好正 .... 好似幫緊佢咁, 其實係一直陰 9 佢 ....
不過一定要留心睇, 睇漏少少就錯過左 d 劇情 ~
Segaken
  頭像

2006-01-23, 13:26

文章發表人 kmMarkII 發表於 2016-05-29, 00:58

Segaken 寫:
最後點幫靖王奪權
真係好正

呢 part 好正 .... 好似幫緊佢咁, 其實係一直陰 9 佢 ....

睇到第四十集,一句話,欲罷不能,精彩

kmMarkII
  頭像

2011-07-23, 00:00

文章發表人 imcoke 發表於 2016-05-29, 01:00

kmMarkII 寫:
Segaken 寫:
最後點幫靖王奪權
真係好正

梅長so 個雞棚
真係好大
imcoke

文章發表人 wosoloo 發表於 2016-05-29, 04:31

kmMarkII 寫:
Segaken 寫:
最後點幫靖王奪權
真係好正

51.52.53最精彩
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

文章發表人 imcoke 發表於 2016-05-29, 16:02

wosoloo 寫:
kmMarkII 寫:
Segaken 寫:
最後點幫靖王奪權
真係好正

51.52.53最精彩

無介紹錯嘛
:modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
imcoke

文章發表人 mtr 發表於 2016-06-21, 10:47

昨晚翻睇大台亂剪版反而有 d 唔明 - 譽王親生老母 : 祥嬪 = 玲瓏公主 ?
圖檔
mtr
  頭像

上一頁下一頁

回到 影音 fun 區