誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 23 位訪客

林憶蓮~陪著我走新CD [新增碟評在P.2]

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: 林憶蓮~陪著我走新CD

文章發表人 wosoloo 發表於 2016-05-18, 13:03

henderson 寫:
wosoloo 寫:
horsepower 寫:
Nikonian 寫: 對於你來説,祗是一微小滴血

Sent via Extra7

打個 C egg 咁上下 :announce:

圖檔

最上面果舊冇出銀色?

買果陣冇
2012新生活之開始.
wosoloo
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 wosoloo 發表於 2016-05-19, 01:25

聽了 @林忆莲 新碟: 陪著我走. 真是火起來了, 大家都是80年代菁蔥歲月一群, 這個女人一把年紀啦, 聽著那些輕快unplug的老歌, Sandy的青澀無媚, 根本就是16歲軟綿綿少女一般楚楚可憐, 上次演唱會的廿歲顏值還瀝瀝在目, 今次又來10首少女之音, 仿佛整個世界只有我一個人老了? :042: :042: :042: 特別推薦 *1 李香蘭 *6 笛子姑娘 及 *9 童年時
附加檔案
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

Re: 林憶蓮~陪著我走新CD [新增碟評在P.2]

文章發表人 hot_kwn 發表於 2016-05-19, 10:57

18歲的611

附加檔案
最後由 hot_kwn 於 2016-05-19, 11:11 編輯, 總共編輯了 1 次
hot_kwn
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-04-04, 23:11

文章發表人 hot_kwn 發表於 2016-05-19, 11:01

30歲的611 ( Q ) ( Q )
附加檔案
hot_kwn
  頭像

文章發表人 hot_kwn 發表於 2016-05-19, 11:05

50歲既611
附加檔案
hot_kwn
  頭像

文章發表人 juamac 發表於 2016-05-19, 15:42

hot_kwn 寫: 18歲的611

亮點 2:10-2:20 :048: :048: :048:
圖檔
juamac
  頭像

2008-11-13, 22:45

文章發表人 mykaren 發表於 2016-05-19, 15:53

wosoloo 寫:
wosoloo 寫:

圖檔

最上面果舊冇出銀色?

買果陣冇

Dave 幾錢? :a004:
圖檔
屙屎,兩個字,一橫一直;林o既訓低囉;企得番喺度嗰個先係硬,係咪咁話?
轉貼:福佳與林忌創作
1.「太太家人」同「自己個仔」之間有好大空間
2. 因為太耐我唔記得唔清楚太太的家人就係我兒子
3. 我印象中我無講話我太太既家人唔係我兒子
4. 當時冇隱瞞既,個仔由接生婆處理左,佢同我的關係就唔存在
5. 我太太的家人同我之間的關係,即係開誠布公
6. 我記得我去接生嘅時間,其中一間產房仲貼滿Hello Kitty公仔,所以我個仔應該係女仔
7. 生仔係我太太既主意,我全不知情!
8. 果次係我第一次生仔,當時佢出世比較細既,唔知道原來咁都算父子
9. 我從來冇否認過我太太的家人係我太太生的;當我知道佢係我個仔的時候,我係會叫佢做仔的。
mykaren
  頭像

2006-03-30, 14:45

文章發表人 wosoloo 發表於 2016-05-19, 16:38

mykaren 寫:
wosoloo 寫:
wosoloo 寫:

圖檔

最上面果舊冇出銀色?

買果陣冇

2部 1DX2 淨機咁上下 :share: :share:
Dave+800s 地上最強耳機組合 :share: :share:
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

文章發表人 rewai 發表於 2016-05-19, 18:00

wosoloo 寫:
mykaren 寫:
wosoloo 寫:
wosoloo 寫:

圖檔

最上面果舊冇出銀色?

買果陣冇

2部 1DX2 淨機咁上下 :share: :share:
Dave+800s 地上最強耳機組合 :share: :share:

800s好貴
rewai

2007-05-04, 22:41

文章發表人 Nikonian 發表於 2016-05-22, 20:33

隻碟真是好聽

Nikonian
  頭像

2005-03-17, 21:57

文章發表人 MartinTong 發表於 2016-05-22, 21:06

Nikonian 寫: 隻碟真是好聽

:003: 隻碟真是好聽 X 2 :003:
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 hot_kwn 發表於 2016-05-23, 10:34

我係die hard fans 但覺得隻碟太平淡.

當然佢唱工真係一流.
hot_kwn
  頭像

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2016-05-23, 12:49

好聽跟唔好聽, 同HIFI SETUP 既質素有絕對關係, 如果你覺得唔好聽, 便要重新調較自己套HIFI, 直至好聽為止... :guitar: :guitar: :guitar:
kwai888qiu
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 wosoloo 發表於 2016-05-23, 16:41

kwai888qiu 寫: 好聽跟唔好聽, 同HIFI SETUP 既質素有絕對關係, 如果你覺得唔好聽, 便要重新調較自己套HIFI, 直至好聽為止... :guitar: :guitar: :guitar:

我覺得好L正 :inlove2: :inlove2:
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

文章發表人 MartinTong 發表於 2016-05-23, 20:30

wosoloo 寫:
kwai888qiu 寫: 好聽跟唔好聽, 同HIFI SETUP 既質素有絕對關係, 如果你覺得唔好聽, 便要重新調較自己套HIFI, 直至好聽為止... :guitar: :guitar: :guitar:

我覺得好L正 :inlove2: :inlove2:

:003: 我覺得好L正 :inlove2: :inlove2: x 2 :003:
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
  頭像

2004-11-23, 21:36

上一頁下一頁

回到 影音 fun 區