誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 32 位訪客

一百分公投:假如你係英國人,你會留定脫歐?

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

假如你係英國人,留歐定脫歐

1. 留
38%
2. 脫
61%

總投票數 : 18

Re: 一百分公投:假如你係英國人,你會留定脫歐?

文章發表人 horsepower 發表於 2016-06-25, 16:13

力奇 寫: 倫敦大部份市民支持留歐,不滿意公投結果要聯署推倫敦市獨立入歐 :048:

http://appweb.cna.com.tw/webm/menu/akey/201606250024.aspx

分裂啦 :hello:

Sent via Extra7
horsepower
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2008-08-19, 16:31

文章發表人 wosoloo 發表於 2016-06-25, 17:04

horsepower 寫:
力奇 寫: 倫敦大部份市民支持留歐,不滿意公投結果要聯署推倫敦市獨立入歐 :048:

http://appweb.cna.com.tw/webm/menu/akey/201606250024.aspx

支持敦倫獨立成國 frog 13 frog 13
2012新生活之開始.
wosoloo
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 Sman 發表於 2016-06-25, 17:49

wosoloo 寫:

咁你支唔支持香港島獨立
利申: 本人同皮蛋/馬田不曾相識.過去或將來都不會亦不可能有非份之想或作扳龍附鳳之舉,深知皮蛋/馬田兄除天賦過人外,心胸極其广阔,之所冒犯.如覺不妥,請告之,小弟定當收皮. 沒錯,係皮蛋個[皮]
Sman
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-02-21, 18:49

文章發表人 力奇 發表於 2016-06-25, 18:42

Sman 寫:
wosoloo 寫:

咁你支唔支持香港島獨立

蘇格蘭&北愛表態要公投脫離英國獨立 :048:
力奇
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 stallone 發表於 2016-06-25, 22:00

力奇 寫:
Sman 寫:
wosoloo 寫:

咁你支唔支持香港島獨立

呢個世界永遠都係蠢人多,公投?除非啲國民好有教育(如瑞士),否則只會比政客利用,你不如試吓在香港,公投搭地鐵唔駛錢吖,一定百份百通過,因為人只會睇自己利益,唔會諗吓如果免費搭地鐵對其他交通行業的影響
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 wosoloo 發表於 2016-06-25, 22:04

Sman 寫:
wosoloo 寫:

咁你支唔支持香港島獨立

我支持香港電台獨立唔再洗政府錢
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 力奇 發表於 2016-06-25, 22:06

stallone 寫:
力奇 寫:
Sman 寫:
wosoloo 寫:

咁你支唔支持香港島獨立

呢個世界永遠都係蠢人多,公投?除非啲國民好有教育(如瑞士),否則只會比政客利用,你不如試吓在香港,公投搭地鐵唔駛錢吖,一定百份百通過,因為人只會睇自己利益,唔會諗吓如果免費搭地鐵對其他交通行業的影響

公投分晒USD3600億外匯儲蓄一定大比例通過 :048:

700萬人口計, 每人有HKD40萬, 肥過肥仔水 :a004: :a004: :a004: :a010: :a010: :a010: :048: :048: :048:
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 Sman 發表於 2016-06-26, 10:00

力奇 寫:
stallone 寫:
力奇 寫:
Sman 寫:
wosoloo 寫:

咁你支唔支持香港島獨立

公投分晒USD3600億外匯儲蓄一定大比例通過 :048:

700萬人口計, 每人有HKD40萬, 肥過肥仔水 :a004: :a004: :a004: :a010: :a010: :a010: :048: :048: :048:

三千六百億美元儲備你以為好多
其實大家都存在好多美麗的誤會
一六年四月弱方保證七點八五計
相當於二萬八千二百六十億港元
當中八千億為公務員法定公積金
重要預留三千億為政府工程埋單
四月貨幣基礎為一萬六千八十億
全港還有三十七萬八千包底居屋
每個百萬回收要三千七百八十億
以上皆為法定或然負債要預咗還

28260-8000-3000-16080-3780=-2600億
利申: 本人同皮蛋/馬田不曾相識.過去或將來都不會亦不可能有非份之想或作扳龍附鳳之舉,深知皮蛋/馬田兄除天賦過人外,心胸極其广阔,之所冒犯.如覺不妥,請告之,小弟定當收皮. 沒錯,係皮蛋個[皮]
Sman
  頭像

2007-02-21, 18:49

文章發表人 stallone 發表於 2016-06-26, 14:55

wosoloo 寫:
Sman 寫:
wosoloo 寫:

咁你支唔支持香港島獨立

我支持香港電台獨立唔再洗政府錢

我支持香港大學獨立唔再洗政府錢 frog 13
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 yes666 發表於 2016-06-26, 17:05

:dont_un:
圖檔
yes666
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2006-05-27, 14:56

上一頁

回到 影音 fun 區