誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 17 位訪客

[:003:] 政棍小學雞 | 無知抽水日常 ◔_◔

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

[:003:] 政棍小學雞 | 無知抽水日常 ◔_◔

文章發表人 motobee 發表於 2016-06-24, 20:10

一早預訂場地, 製作, 酒水, ...... 呢樣果樣, 突然唔攪都唔駛照合約埋單的嗎!!?? :044: :044: :044:

https://www.facebook.com/joshuawongchif ... 0056604835

圖檔
附加檔案
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

Re: [:003:] 政棍小學雞 | 無知抽水日常 ◔_◔

文章發表人 我唔似分身 發表於 2016-06-24, 20:14

抽死人水, 正一仆街杏加橙, 睇下佢幾時比消防同佢執屍 :a011:
圖檔
我唔似分身
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2011-09-25, 17:34

Re: [:003:] 政棍小學雞 | 無知抽水日常 ◔_◔

文章發表人 smartbb 發表於 2016-06-24, 20:20

我覺得錢照比,人唔去真係無乜問題。
smartbb
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2009-05-06, 17:56

文章發表人 力奇 發表於 2016-06-24, 20:23

你唔好理,好多靚仔buy佢呢個講法,唔取消慶祝就係冷血不仁
力奇
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 motobee 發表於 2016-06-24, 20:27

力奇 寫: 你唔好理,好多靚仔buy佢呢個講法,唔取消慶祝就係冷血不仁

點解「如支持,請不要轉發,請copy and paste到自己status或自行發文,謝謝」, 知道自己個朵臭嗎?
其實好多o靚仔 / 以前隊友都唔buy佢的!! :share:
motobee
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2016-06-24, 20:28

我唔似分身 寫: 抽死人水, 正一仆街杏加橙, 睇下佢幾時比消防同佢執屍 :a011:

x2 :flareup: :flareup: :flareup: :flareup:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 wosoloo 發表於 2016-06-24, 20:33

食屎狗
2012新生活之開始.
wosoloo
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 力奇 發表於 2016-06-24, 20:37

motobee 寫:
力奇 寫: 你唔好理,好多靚仔buy佢呢個講法,唔取消慶祝就係冷血不仁

點解「如支持,請不要轉發,請copy and paste到自己status或自行發文,謝謝」, 知道自己個朵臭嗎?
其實好多o靚仔 / 以前隊友都唔buy佢的!! :share:

已經好多fb咁樣貼左出黎 :share:

力奇
  頭像

文章發表人 motobee 發表於 2016-06-24, 20:45

力奇 寫:
motobee 寫:

已經好多fb咁樣貼左出黎 :share:

因為隱藏了河童發言, on099 囉, 又唔駛用大腦思考, copy and paste 又無成本!!! :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
motobee
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2016-06-24, 21:03

強烈要求屌鳩爆黃之鋒,將佢屎眼種蠟燭,為殉職消防員致哀。
所有政棍取消任何抽水活動,亦不能以人稱呼呢d仆街政棍狗。

(如支持,請不要轉發,請copy and paste到自己status或自行發文,謝謝)
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 kmMarkII 發表於 2016-06-24, 21:05

河童大大落咗指示,你地班官員仲唔快啲照做? :coldsweat2:

Sent via Extra7
kmMarkII
  頭像

2011-07-23, 00:00

文章發表人 kmMarkII 發表於 2016-06-24, 21:08

(如支持,請不要轉發,請copy and paste到自己status或自行發文,謝謝)
kmMarkII
  頭像

2011-07-23, 00:00

文章發表人 wosoloo 發表於 2016-06-24, 21:17

2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 力奇 發表於 2016-06-24, 22:14

:004:

力奇
  頭像

文章發表人 juamac 發表於 2016-06-24, 22:57

台灣就岩岩有單FA罷工party照開被屌事件
圖檔
juamac
  頭像

2008-11-13, 22:45

下一頁

回到 影音 fun 區