誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 13 位訪客

正所謂唔怕生壞命最怕改錯名

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

正所謂唔怕生壞命最怕改錯名

文章發表人 wosoloo 發表於 2016-08-18, 16:29

2012新生活之開始.
wosoloo
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-10-23, 13:19

Re: 正所謂唔怕生壞命最怕改錯名

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2016-08-18, 16:41

都証明左有精神病, 點解仲要判坐6年, 在監內治療精神病, 青山滿晒咩???
kwai888qiu
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 peterso 發表於 2016-08-18, 16:41

:a011: :a011: :a011: :a011: :a011:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 wosoloo 發表於 2016-08-18, 16:54

kwai888qiu 寫: 都証明左有精神病, 點解仲要判坐6年, 在監內治療精神病, 青山滿晒咩???

明明係痴線, 可憐佢冇背景就要重判
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 USA 發表於 2016-08-18, 17:24

6年後 放返出黎又..... :a005: :a005: :a005: :a005:
USA
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2008-12-04, 19:41

文章發表人 力奇 發表於 2016-08-18, 17:38

真。On9, 去警署時點解唔大叫我要港獨,上庭時唔向法官講要出國讀碩士,如果有講,可以即判緩刑放返出黎
力奇
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 motobee 發表於 2016-08-20, 17:26

kwai888qiu 寫: 都証明左有精神病, 點解仲要判坐6年, 在監內治療精神病, 青山滿晒咩???

咁闖警署圖引爆炸藥係重罪, 判入小欖都有精神科睇的, 青山係for一般市民/已出獄精神病患者睇E生的, 唔好咁無知!! :044: :044:
motobee
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 motobee 發表於 2016-08-20, 17:37

wosoloo 寫:明明係痴線, 可憐佢冇背景就要重判

咁嚴重危害社會安寧人士唔使理有無病/背景都應該重判下嘩!
精神病基本上係無法根治... :043:
motobee
  頭像

2004-11-26, 13:00

回到 影音 fun 區