誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] 和 26 位訪客

兩條低B西人又欠多三十三萬債

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

兩條低B西人又欠多三十三萬債

文章發表人 Arnold 發表於 2017-01-16, 13:06

兩條低B西人又欠多三十三萬債 :clap2hands :eusa_clap:
Arnold
Fun區 - 揸Fit人

2012-09-03, 19:50

Re: 兩條低B西人又欠多三十三萬債

文章發表人 peterso 發表於 2017-01-16, 16:31

一千又係破產
一萬又係破產
十萬又係破產
一佰萬又係破產
一千萬又係破產
一億又係破產
十億又係破產
一佰億又係破產
一千億又係破產

:005: :005: :005: :005:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2017-01-16, 16:42

"戰爭在終審開始"
都唔知UP乜春, 有錢買WAR GAME先講啦...
kwai888qiu
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 peterso 發表於 2017-01-16, 16:50

kwai888qiu 寫: "戰爭在終審開始"

咁以前嗰d係乜柒, 真係乳毛輪翅...short 上腦 :notinterest: :notinterest:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 smartbb 發表於 2017-01-16, 17:28

你地刀 ON nine nine ,
唔再上訢有邊有藉口再籌錢呀 :guitar:
smartbb
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2009-05-06, 17:56

文章發表人 wosoloo 發表於 2017-01-16, 18:00

peterso 寫:

咁以前嗰d係乜柒, 真係乳毛輪翅...short 上腦 :notinterest: :notinterest:

要殺髮冠大人???
2012新生活之開始.
wosoloo
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 peterso 發表於 2017-01-16, 21:40

wosoloo 寫:
peterso 寫:

要殺髮冠大人???

:dont_agree: :dont_agree: 要革命 :a004: :a004:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 我唔似分身 發表於 2017-01-18, 07:43

peterso 寫:
wosoloo 寫:
peterso 寫:

要殺髮冠大人???

:dont_agree: :dont_agree: 要革命 :a004: :a004:

要見肉碎 :devil:
圖檔
我唔似分身
  頭像

2011-09-25, 17:34

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2017-01-19, 17:13

年宵檔都被人收番, 又被人斷米路... :gagag: :gagag: :gagag:
kwai888qiu
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 peterso 發表於 2017-01-19, 22:51

kwai888qiu 寫: 年宵檔都被人收番, 又被人斷米路... :gagag: :gagag: :gagag:

今次有成本 :maskman: :maskman: :maskman:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

回到 影音 fun 區