誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 30 位訪客

有兩種病係唔會有得醫

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

有兩種病係唔會有得醫

文章發表人 Sman 發表於 2017-03-15, 20:51

貪心同愚蠢
國泰繼一五年燃油對沖又蝕八十四億港元
期貨竟到一九年以八十五至九十美元對沖
到底管理層係貪心定愚蠢下去簽咁長合約?
利申: 本人同皮蛋/馬田不曾相識.過去或將來都不會亦不可能有非份之想或作扳龍附鳳之舉,深知皮蛋/馬田兄除天賦過人外,心胸極其广阔,之所冒犯.如覺不妥,請告之,小弟定當收皮. 沒錯,係皮蛋個[皮]
Sman
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-02-21, 18:49

Re: 有兩種病係唔會有得醫

文章發表人 wosoloo 發表於 2017-03-15, 20:58

Sman 寫: 貪心同愚蠢

管理層有幾多落袋? frog 28 frog 28 frog 28
2012新生活之開始.
wosoloo
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 Sman 發表於 2017-03-15, 21:16

wosoloo 寫:

管理層有幾多落袋? frog 28 frog 28 frog 28

唔通班大袋唔知美國佬有頁岩氣 :064:
利申: 本人同皮蛋/馬田不曾相識.過去或將來都不會亦不可能有非份之想或作扳龍附鳳之舉,深知皮蛋/馬田兄除天賦過人外,心胸極其广阔,之所冒犯.如覺不妥,請告之,小弟定當收皮. 沒錯,係皮蛋個[皮]
Sman
  頭像

2007-02-21, 18:49

文章發表人 wosoloo 發表於 2017-03-15, 21:49

Sman 寫:
wosoloo 寫:

唔通班大袋唔知美國佬有頁岩氣 :064:

frog 28 frog 28 frog 28
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

文章發表人 Caveman_Lee 發表於 2017-03-15, 23:46

:confused: :confused: :confused:
Caveman_Lee
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2006-02-15, 00:36

文章發表人 peterso 發表於 2017-03-16, 11:48

管理層係咁都唔駛 resign 至堅 :maskman: :maskman: :maskman:

d 胸姐日日擔擔抬抬, 含鳩如苦幫佢地揾 :money: , 都唔夠佢地蝕

d B class 野食而家比狗都唔食 :050: :050: :050: :050:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 horsepower 發表於 2017-03-16, 18:25

peterso 寫:

管理層係咁都唔駛 resign 至堅 :maskman: :maskman: :maskman:

d 胸姐日日擔擔抬抬, 含鳩如苦幫佢地揾 :money: , 都唔夠佢地蝕

d B class 野食而家比狗都唔食 :050: :050: :050: :050:

你系貓, 所以有食 :eat:
horsepower
  頭像

2008-08-19, 16:31

文章發表人 wosoloo 發表於 2017-03-16, 21:39

horsepower 寫:
peterso 寫:

你系貓, 所以有食 :eat:

所言非虛 frog 11 frog 11 frog 11
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2017-03-16, 22:32

https://twitter.com/hkgfu/status/842322575116050432

... 賭博贏了,高層花紅幾千萬上億,可以一輩子無憂。輸了,全集團數萬員工受罪。如果我是契丹高層,我也一樣賭燃油。

出左業績後反而無人撩番起呢個響內地耐唔耐就有人煲既傳聞:

国泰航空(00293.HK)| 盛传1.18大重组,新东家是国航?
原创2017-01-16 王雅媛 王雅媛港股圈
http://chuansong.me/n/1491139645233
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

文章發表人 mtr 發表於 2017-03-17, 11:50

好全面的分析 : "因航" 8 大死因

http://www.bbc.com/zhongwen/trad/business-39288156
圖檔
mtr
  頭像

2007-04-17, 19:21

回到 影音 fun 區