誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 24 位訪客

隻牙石AC68兩年就瓜咗⋯⋯

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: 隻牙石AC68兩年就瓜咗⋯⋯

文章發表人 Sman 發表於 2017-03-28, 22:25

茶母 寫:
imcoke 寫:
茶母 寫:
peterso 寫:
茶母 寫: 呢兩日用用吓就連唔到上網,reboot完正常幾粒鐘又嚟過,check 過optical modem冇嘢,最後拎番隻Draytek 2130換咗就成日正常未死過 :hello: :hello:

有冇 re-install 最新 firmware?

我試過一次上5到網, re-install 最新 firmware 就 ok

做咗, 都係咁 :unhappy:

wifi chips 真係兩三年左右就死

兩年
一萬七千幾小時,差不多啦

應該係WAN問題, WIFI其實正常, 只係上唔到網

你粒係舊U
有過熱問題
用三粒棋子
托高包你掂
利申: 本人同皮蛋/馬田不曾相識.過去或將來都不會亦不可能有非份之想或作扳龍附鳳之舉,深知皮蛋/馬田兄除天賦過人外,心胸極其广阔,之所冒犯.如覺不妥,請告之,小弟定當收皮. 沒錯,係皮蛋個[皮]
Sman
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-02-21, 18:49

文章發表人 NeTZoO 發表於 2017-03-29, 19:33

Sman 寫:
茶母 寫:
imcoke 寫:
茶母 寫:
peterso 寫:
茶母 寫: 呢兩日用用吓就連唔到上網,reboot完正常幾粒鐘又嚟過,check 過optical modem冇嘢,最後拎番隻Draytek 2130換咗就成日正常未死過 :hello: :hello:

我試過一次上5到網, re-install 最新 firmware 就 ok

兩年

你粒係舊U
有過熱問題
用三粒棋子
托高包你掂

AC68u 直立,棋子托邊度 :modlaugh:
NeTZoO
  頭像

2006-02-08, 03:19

文章發表人 力奇 發表於 2017-03-29, 20:19

N56U用左6年暫時無樹 :003:
力奇
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 Sman 發表於 2017-03-29, 21:21

NeTZoO 寫:
Sman 寫:
茶母 寫:
imcoke 寫:
茶母 寫:
peterso 寫:

兩年

你粒係舊U
有過熱問題
用三粒棋子
托高包你掂

:modlaugh: 我以為佢打平添
利申: 本人同皮蛋/馬田不曾相識.過去或將來都不會亦不可能有非份之想或作扳龍附鳳之舉,深知皮蛋/馬田兄除天賦過人外,心胸極其广阔,之所冒犯.如覺不妥,請告之,小弟定當收皮. 沒錯,係皮蛋個[皮]
Sman
  頭像

文章發表人 smartbb 發表於 2017-03-29, 21:42

NeTZoO 寫:
Sman 寫:
茶母 寫:
imcoke 寫:
茶母 寫:
peterso 寫:

兩年

你粒係舊U
有過熱問題
用三粒棋子
托高包你掂

開縠 frog 11
smartbb
  頭像

2009-05-06, 17:56

文章發表人 Sman 發表於 2017-03-29, 22:02

Sman 寫:
NeTZoO 寫:
Sman 寫:
茶母 寫:
imcoke 寫:
茶母 寫:
peterso 寫:

兩年

你粒係舊U
有過熱問題
用三粒棋子
托高包你掂

:modlaugh: 我以為佢打平添

BCM4709 too hot :007:

https://www.snbforums.com/threads/asus- ... ity.32375/
Sman
  頭像

上一頁

回到 影音 fun 區