誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 27 位訪客

唔好跟車太貼

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: 唔好跟車太貼

文章發表人 我唔似分身 發表於 2017-08-15, 16:49

gen 寫: 左口魚係先知呀,佢真係俾兩个男人捉住,不過就講廣東話

如果捉到多一兩同謀就真係皆大歡喜 frog 21 frog 21 frog 21
圖檔
我唔似分身
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2011-09-25, 17:34

文章發表人 smartbb 發表於 2017-08-15, 18:25

唔知007係渣 DB7 離開旺角定用八達通坐車走呢 :devil:
smartbb
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2009-05-06, 17:56

文章發表人 我唔似分身 發表於 2017-08-15, 18:45

smartbb 寫: 唔知007係渣 DB7 離開旺角定用八達通坐車走呢 :devil:

唔係話有cctv影到佢坐小巴入西貢咩 :049:
圖檔
我唔似分身
  頭像

2011-09-25, 17:34

文章發表人 A380 發表於 2017-08-15, 21:49

我唔似分身 寫:
smartbb 寫: 唔知007係渣 DB7 離開旺角定用八達通坐車走呢 :devil:

欲知后事如何, 且聽下回分解. frog 13
人生如戲莫須氣,戲若人生別當真。
活得自然,便得自在。
A380
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2012-04-08, 20:32

文章發表人 peterso 發表於 2017-08-15, 22:41

A380 寫:
我唔似分身 寫:

《那夜凌晨,我坐上了旺角開往大埔的紅VAN》續集

《那日下午,我坐上了旺角開往西貢的紅VAN》

frog 32 frog 32 frog 32 frog 32
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 A380 發表於 2017-08-15, 22:50

peterso 寫:
A380 寫:
我唔似分身 寫:

frog 32 frog 32 frog 32 frog 32

果條濕滑嘅公路果個粗心大意嘅司機令我唔可以趕屋企........食飯.... :042:
活得自然,便得自在。
A380
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

文章發表人 hogen 發表於 2017-08-16, 00:53

A380 寫:
peterso 寫:
A380 寫:
我唔似分身 寫:

果條濕滑嘅公路果個粗心大意嘅司機令我唔可以趕屋企........食飯.... :042:

結果因為太餓,所以入院 :a004:
圖檔圖檔圖檔
hogen
  頭像

2007-09-26, 22:38

文章發表人 A380 發表於 2017-08-16, 09:17

hogen 寫:
A380 寫:
peterso 寫:
A380 寫:
我唔似分身 寫:

結果因為太餓,所以入院 :a004:

反對一飯兩食 :maskman:
活得自然,便得自在。
A380
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2017-08-16, 09:24

在一個熱辣辣黑漆漆的晚上, 一個男人在西貢市中心, 對住周街都係低胸比堅尼小背心的鬼婆, 在那裡停留了一段頗長的時間, 問他去過什麼地方, 始終都不肯回答. 他是一個不講大話的人, 那麼不能回答的答案就係... frog 5 frog 5 frog 5
kwai888qiu
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 peterso 發表於 2017-08-16, 11:27

kwai888qiu 寫: 在一個熱辣辣黑漆漆的晚上, 一個男人在西貢市中心, 對住周街都係低胸比堅尼小背心的鬼婆, 在那裡停留了一段頗長的時間, 問他去過什麼地方, 始終都不肯回答. 他是一個不講大話的人, 那麼不能回答的答案就係... frog 5 frog 5 frog 5

:a008: :a008: :a008:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 imcoke 發表於 2017-08-16, 12:09

peterso 寫:
kwai888qiu 寫: 在一個熱辣辣黑漆漆的晚上, 一個男人在西貢市中心, 對住周街都係低胸比堅尼小背心的鬼婆, 在那裡停留了一段頗長的時間, 問他去過什麼地方, 始終都不肯回答. 他是一個不講大話的人, 那麼不能回答的答案就係... frog 5 frog 5 frog 5

佢能對鬼妹做什麼嗎 :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
imcoke

2013-11-07, 23:34

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2017-08-16, 12:52

imcoke 寫:
peterso 寫:

佢能對鬼妹做什麼嗎 :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

望住鬼妹釘自己大脾... :question2:
kwai888qiu
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 hogen 發表於 2017-08-16, 22:49

警方正式起訴林子健
https://www.am730.com.hk/news/%E6%96%B0 ... 1%a5-91564

睇黎警方已有足夠證據 :a008:
圖檔圖檔圖檔
hogen
  頭像

2007-09-26, 22:38

文章發表人 peterso 發表於 2017-08-17, 01:37

hogen 寫: 警方正式起訴林子健
https://www.am730.com.hk/news/%E6%96%B0 ... 1%a5-91564

圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 smartbb 發表於 2017-08-17, 09:32

peterso 寫:
hogen 寫: 警方正式起訴林子健

唔知上電視抽水D律師幫唔幫佢打 。
smartbb
  頭像

2009-05-06, 17:56

上一頁下一頁

回到 影音 fun 區