誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot], joe 和 26 位訪客

最新消息...2018.05.25 23:10

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

最新消息...2018.05.25 23:10

文章發表人 wosoloo 發表於 2018-05-25, 23:15

侵侵又改口, 話萬事有雙糧, 12號有得傾 frog 11 frog 11 frog 11
2012新生活之開始.
wosoloo
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-10-23, 13:19

Re: 最新消息...2018.05.25 23:10

文章發表人 mtr 發表於 2018-05-25, 23:35

總之,侵侵見金仔又贏,唔見又贏,贏國贏晒 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

http://news.tvb.com/story/5abb563ae6038 ... 437935edb/

美朝峰會未能實現,有美國傳媒分析認為,北韓在事件中「計錯數」,多番言論過火累事。反為中國則可能成為大贏家,因為中方一直不願意美朝走得太近,以免失去對北韓的影響力。

... 有內地專家則另有看法,指中國樂見各方簽訂朝鮮半島和平協議,以免美朝一旦發生軍事衝突,會波及中國,而更重要的是,在「太平盛世」下,美國再無藉口在南韓駐軍,美軍一旦撤走,勢必大大削減美國在亞洲區內的影響力,對中國來說更為有利
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

文章發表人 bowtie 發表於 2018-05-26, 00:04

mtr 寫: 總之,侵侵見金仔又贏,唔見又贏,贏國贏晒 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

http://news.tvb.com/story/5abb563ae6038 ... 437935edb/

美朝峰會未能實現,有美國傳媒分析認為,北韓在事件中「計錯數」,多番言論過火累事。反為中國則可能成為大贏家,因為中方一直不願意美朝走得太近,以免失去對北韓的影響力。

... 有內地專家則另有看法,指中國樂見各方簽訂朝鮮半島和平協議,以免美朝一旦發生軍事衝突,會波及中國,而更重要的是,在「太平盛世」下,美國再無藉口在南韓駐軍,美軍一旦撤走,勢必大大削減美國在亞洲區內的影響力,對中國來說更為有利

咪傻啦,無論什麼情況,侵侵都唔會撤 :dont_agree:
曾經有個女孩子肯為我而死
跟你在一起, 我寧願死!

曾經有個女孩子要與我共赴黃泉
你再不還我錢, 我就和你同歸於盡!

曾經有個女孩子與我相約到下輩子
想追求我? 下輩子吧!
bowtie
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-23, 00:37

文章發表人 peterso 發表於 2018-05-26, 02:32

:confused: :confused: :confused:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 mtr 發表於 2018-05-26, 16:37

頂多搬走薩德系統,但暫時機會都唔大。

無可能撤軍的。南韓最重要是 Samsung 在當地的 DRAM 和 NAND 的生產基地,響大數據時代南韓與台灣 (有台積電) 的記憶體生產基地地位甚至比盛產石油的中東諸國更重要。金仔近年不停玩野及贏國近年不停打壓台灣或多或少是睇通南韓和台灣現時對全球工業的重要性。

bowtie 寫:
mtr 寫: 總之,侵侵見金仔又贏,唔見又贏,贏國贏晒 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

咪傻啦,無論什麼情況,侵侵都唔會撤 :dont_agree:
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2018-05-27, 10:13

金仔完全摸通 Trump Trump 急於求成又要面的死穴 ... 6 月 12 日去唔去新加坡的主動權一直響佢手上,加埋習師父背後發功,將 Trump Trump 同文膠人當狗咁撚 :eusa_clap: :clap2hands :give:
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 imcoke 發表於 2018-05-27, 16:19

一邊又話唔去新加坡
本來幾引勢

過兩日又話唔都可能去
真係...
imcoke
Fun區皇室 - 出野大魔王

2013-11-07, 23:34

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2018-05-27, 20:02

D戰機母艦走來走去好似唔駛油錢咁。。。 :044: :044: :044:
kwai888qiu
  頭像

2007-05-22, 22:27

回到 影音 fun 區