誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 28 位訪客

政府睇嚟無辦法無方案

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

政府睇嚟無辦法無方案

文章發表人 Arnold 發表於 2019-08-18, 23:26

政府睇嚟無辦法無方案

黑衣黑手、飯民亦會去到盡 (䁥埋喺背後去到盡推),反正有黑衣黑社團同白痴巿民衝前線,做爛頭卒。

白痴市民完全無危機意識。着黑衣、示威遊行當 10 year challenge, ice bucket challenge, 好有型。

林鄭好似想腳痛 (俾你都想走,但願從來無 take up 過 Chief Executive post)

好大可能係武警、解放軍來埋單 :063: :063: :063:
Arnold
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人

2012-09-03, 19:50

Re: 政府睇嚟無辦法無方案

文章發表人 peterso 發表於 2019-08-19, 00:48

想軟解決都唔得啦,邊個可以保證過多一年半載,佢地唔會用另一個藉口搞多次大龍鳳,唯有用硬解決 :coldsweat2: 根本佢哋搞事真正原因係唔想比共產黨統治 :a002:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 Siu 發表於 2019-08-19, 09:20

peterso 寫: 想軟解決都唔得啦,邊個可以保證過多一年半載,佢地唔會用另一個藉口搞多次大龍鳳,唯有用硬解決 :coldsweat2: 根本佢哋搞事真正原因係唔想比共產黨統治 :a002:

佢哋係唔想俾共產黨統治? 抑或想統治香港?甚至想統治共產黨?
Siu
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-12-05, 13:24

文章發表人 peterso 發表於 2019-08-19, 11:59

Siu 寫:
peterso 寫: 想軟解決都唔得啦,邊個可以保證過多一年半載,佢地唔會用另一個藉口搞多次大龍鳳,唯有用硬解決 :coldsweat2: 根本佢哋搞事真正原因係唔想比共產黨統治 :a002:

佢哋係唔想俾共產黨統治? 抑或想統治香港?甚至想統治共產黨?

想變外國勢力保護下的單一聲音'獨裁民主' :maskman:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 Siu 發表於 2019-08-19, 12:27

peterso 寫:
Siu 寫:

想變外國勢力保護下的單一聲音'獨裁民主' :maskman:

外國勢力從來沒有想過保護呢堆白痴囉! :biglaugh2:
Siu
  頭像

2004-12-05, 13:24

文章發表人 smartbb 發表於 2019-08-19, 13:40

我一直都屌政府做得太軟,
應該所有捉返去拘返佢48小時 + 告非法集結 .
官放係官嘅事 .

但我覺得搞事真正原因係做比台灣人睇一國兩際係唔掂 .
smartbb
  頭像

2009-05-06, 17:56

文章發表人 joe 發表於 2019-08-19, 18:22

:063: :063: :063:
joe
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-03-17, 09:35

回到 影音 fun 區