誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Majestic-12 [Bot] 和 40 位訪客

有時啲差佬真係戇鳩又斷正又衰三件

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

有時啲差佬真係戇鳩又斷正又衰三件

文章發表人 peterso 發表於 2019-08-20, 12:19

啲差人真係戇鳩,又衰三件,明知嗰啲醫生護士黃到出汁,仲做啲咁嘅嘢 :a002:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

Re: 有時啲差佬真係戇鳩又斷正又衰三件

文章發表人 peterso 發表於 2019-08-20, 12:20

圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 USA 發表於 2019-08-20, 13:12

原來........ 咁真係冇得講 :maskman:
USA
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2008-12-04, 19:41

文章發表人 mtr 發表於 2019-08-20, 14:26

條片被人做左手腳!
附加檔案
1 (2).jpg
1 (2).jpg (45.17 KiB) 被瀏覽 1508 次
最後由 mtr 於 2019-08-20, 14:52 編輯, 總共編輯了 2 次
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

文章發表人 mtr 發表於 2019-08-20, 14:47

疑點重重 :question2:
https://www.facebook.com/groups/hongkon ... 238111533/

你信林卓廷,肯定雙目失明,IQ等於零
(呢條咁嘅片,黃藍絲都唔信啦,重要你hold兩個月先放出嚟?! 有新聞你唔早D做大佢!)

唔係喎,2019年個9字,改過喎
唔係喎,急症室用板間房?咁有私隱,唔係用布簾咩?
唔係啊,醫院咁黃,會比間VVIP特別房,只得警察與犯人?
唔係喎,邊間醫院,咁好招呼,間房有電視
唔係喎,警察成個打曬格,睇唔到件衫,又睇唔到號碼?......唔係喎.....唔係喎.......
最後由 mtr 於 2019-08-20, 15:04 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2019-08-20, 14:56

2013-6-26 同 2019-6-26 都係星期三!
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2019-08-20, 15:17

https://www.facebook.com/groups/hongkon ... %22R%22%7D

Chung Edmond 你班仆街林卓庭,又用啲卑鄙手段(第一)2019個9字俾人做咗手腳(第二)點解沒有警員編號(第三)為何要打格仔(四)為何被打的老人家無出來指控(等五)如果係醫院發生不可能醫院會私底下張片段比當事人(第六)全香港九成九電梯都裝有閉路電視我唔信啲警察蠢到唔知,以上疑點重重單憑一隻林狗係度吠會有人信,好明顯林狗插裝㗎喎,你當全世界白痴,人渣
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2019-08-20, 15:30

(2.29 MiB) 被下載 82 次

男男話已拉左兩件 :coldsweat2:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2019-08-20, 15:48

https://www.facebook.com/groups/hongkon ... %22R%22%7D

Bibi Go : 純討論,條片的確係睇到佢地打人,但事實係好多疑點,片中所謂警察全身幾乎打晒格仔,地點話係急症室,就算係專登隔離佢, 咁個cam 就係for 醫護作觀察事主,點解打左20mins 都無發現到?醫院好大責任。醫管局cctv 吾係個個都可以羅到,醫管局點解吾派人出黎解釋清楚成件事,因為佢地係有片、有驗傷報告的人,如果係事實又怕咩秋後算賬?咁吾係點証實條片的真實性!而且2019個9明顯有吾同,無論201x 都好,一單還一單,係咪都要清清楚楚。,時間,地點,人物都無樣清楚,只係見到打人,算係咩證據?

Hon Sang Cheung - RE : Bibi Go - 上次傷眼嗰單,肥仔後腦受傷嗰單,全部受害人都唔報警,警管局又唔報導,市民都要有知情權。啲曱甴成日去問啲唔知情嘅部門去答問題,點解唔直接叫醫管局直定定出嚟答,不要讓市民亂咁估
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2019-08-20, 16:27

當林卓廷無學上次釘書機事件咁幫黨友做假 :

警察濫權可被補,但林卓廷有無煽惑暴動,阻差辦公,若有,警方一樣絕不能因佢係議員放生佢。

一方面固然要質疑林卓廷及該病人家屬取得該 CCTV 錄像的手段是否合法,醫院亦要配合警方調查,但更希望在其他黃屍指控警方的案件中亦要一視同仁,例如在某雌性曱甴被打爆眼事件中,醫管局亦應該主動配合警方調查。
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 力奇 發表於 2019-08-20, 16:32

mtr 寫: 條片被人做左手腳!

cctv錄影機係咁的, 日期變色功能, 防與背景顏色重疊, 如果背景色係黑, 字自動變黑; 如果背景色係白, 字自動變黑
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 hogen 發表於 2019-08-20, 21:05

力奇 寫:

cctv錄影機係咁的, 日期變色功能, 防與背景顏色重疊, 如果背景色係黑, 字自動變黑; 如果背景色係白, 字自動變黑

我只係見過一排轉黑或者一排轉白,轉部份字我就未見過有,但睇個畫面光暗度,9字個位點都應該會係白字,因為位置太暗,唔可能再用黑色

但無論如何,比人斷正就係一定,唔洗拗都知輸梗 :053:
圖檔圖檔圖檔
hogen
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-09-26, 22:38

文章發表人 力奇 發表於 2019-08-20, 22:06

hogen 寫:
力奇 寫:

我只係見過一排轉黑或者一排轉白,轉部份字我就未見過有,但睇個畫面光暗度,9字個位點都應該會係白字,因為位置太暗,唔可能再用黑色

但無論如何,比人斷正就係一定,唔洗拗都知輸梗 :053:

新機新功能, 我自己用緊部cctv就係咁, 每隻字黑白獨立轉色, 即係如果你背景係黑白格仔牆身, 日期時間都會顯示得好清楚, 唔會溶左入背景色中睇唔到數字
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 peterso 發表於 2019-08-20, 22:52

十卜嚴懲呢兩件差佬同今日斬人個痴線佬 :a011:

但醫館局喺病房裝隱蔽式攝錄機好值得商榷,乜無理病人私隱嘅咩,冇法庭守令就可以攞到片嘅點解
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 bubblegumcrisis 發表於 2019-08-21, 10:26

peterso 寫: 十卜嚴懲呢兩件差佬同今日斬人個痴線佬 :a011:

但醫館局喺病房裝隱蔽式攝錄機好值得商榷,乜無理病人私隱嘅咩,冇法庭守令就可以攞到片嘅點解

兩個差佬唔低可憐,
但係病房有隱蔽式攝錄機都無記者追問.
bubblegumcrisis
  頭像

2011-03-07, 14:08

下一頁

回到 影音 fun 區