誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: joe 和 37 位訪客

一人一簽名,要求陳淑莊公開腦腫瘤醫療報告

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

一人一簽名,要求陳淑莊公開腦腫瘤醫療報告

文章發表人 mtr 發表於 2019-10-17, 09:34

圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

Re: 一人一簽名,要求陳淑莊公開腦腫瘤醫療報告

文章發表人 bubblegumcrisis 發表於 2019-10-17, 10:17

呢D聯署其實有乜用?
700萬人簽名又如何?
泛民有邊個唔係戲子?
bubblegumcrisis
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2011-03-07, 14:08

文章發表人 Siu 發表於 2019-10-17, 11:03

應該去圍9 佢同醫生,醫生老婆,要求交代,交出醫療報告…
Siu
  頭像

2004-12-05, 13:24

文章發表人 9up 發表於 2019-10-17, 11:24

我小朋友睇左馮醫生,我絕對唔懷疑佢既能力,但見左佢兩次佢連掂都無掂過我個仔(佢個頭有事),第二次望都無咩點望,所以感覺好奇怪!但聽人講佢好好,有無家長睇過佢可以派d定心丸俾我?

https://www.baby-kingdom.com/forum.php? ... d=18534203
我哋有危險我哋會自己負責,條命係我哋自己㗎嘛、「救人係你哋嘅職責」
9up
  頭像

2011-11-18, 23:46

文章發表人 9up 發表於 2019-10-17, 11:30

希望你仔仔無事

我自己睇左十幾年腦外科醫生,至少睇過幾十個醫生,馮醫生絕對係我見過最有醫得細心的醫生 ,佢不只關心病情,還會了解日後生活

我愚見係要你仔仔照ct ,因為ct /mri係最客觀的診斷,牽涉手術的可能 ,如果照都唔照走去做手術,我覺得仲危險

醫生和病人都要夾醫緣,找個你信任,一定還有好醫生

祝你仔仔早日康復!
我哋有危險我哋會自己負責,條命係我哋自己㗎嘛、「救人係你哋嘅職責」
9up
  頭像

文章發表人 9up 發表於 2019-10-17, 11:32

做左10年E䕶人員
第一次聽有人懷疑老馮
9up
  頭像

文章發表人 9up 發表於 2019-10-17, 11:34

作為香港人,信BK(baby kingdom) 好過信傳媒。
9up
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2019-10-17, 12:26

連個單眼妹醫療報告都比人哋hold住啦 :coldsweat2:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 mtr 發表於 2019-10-17, 13:48

https://www.facebook.com/JuniusHoKwanYi ... 263558080/

何君堯 ... 不取消陳淑莊議員資格的原因是,她被判入獄八個月,緩刑兩年。因此她仍然可出席會議,除非建制派取得47票去DQ她,但我們現在只有43票,還欠4票。至於邵家臻情況也是相若。雖然他入獄四個月,期間立法會休會,他僥倖地避免了連續缺席三個月,他現在刑滿能夠及時出席立法會復會後的會議。

明顯地陳淑莊已囘復健康,有見她今天如此精神的表現,我已正式向SJ提出要求她盡快向法庭提出申請覆檢陳的個案,取消她的緩刑,立即送她入獄服刑。

圖檔
圖檔
mtr
  頭像

2007-04-17, 19:21

文章發表人 Siu 發表於 2019-10-17, 14:06

有刑事案底仍舊可以做議員? :a013:
有刑事案底可以參選議員? :a013:

議員門檻低過看更? :a005: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
Siu
  頭像

2004-12-05, 13:24

回到 影音 fun 區