誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 18 位訪客

自認IQ叻嘅廢物又出醜

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

自認IQ叻嘅廢物又出醜

文章發表人 Arnold 發表於 2021-01-13, 12:59

由得犯法團體繼續 abuse system
例如,有好多人都知本地快遞公司濫用 system,用未夠年齡人士搭平地鉄送件
特惠長者八達通隨便揾個長者買就有

廢柴講: 「係咁架啦,無法避免架。」
最方便佢就係唔使做,唔 acknowledge 有 problem,學貪曾 :share:

65歲以上長者得百幾萬人
現時有三百幾萬張特惠長者八達通 actively 用緊

廢物咁多年嚟一直無諗過去 rectify / 制止 現况

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/ ... angeable=0
Arnold
Fun區 - 揸Fit人

2012-09-03, 19:50

Re: 自認IQ叻嘅廢物又出醜

文章發表人 avfreak 發表於 2021-01-13, 14:22

中年廢物 :biglaugh2:
avfreak

2011-01-24, 10:03

文章發表人 imcoke 發表於 2021-01-13, 17:01

長者八達通
好似購買無需要是長者
imcoke
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王

2013-11-07, 23:34

文章發表人 Arnold 發表於 2021-01-13, 17:55

avfreak 寫: 中年廢物 :biglaugh2:

佢成日講對佢嚟講乜都好容易, 自己IQ一百五十 : 「長命百二歳, 六十歳係中年」 :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
Arnold

文章發表人 Arnold 發表於 2021-01-14, 09:18

條廢物咁多年嚟一直無諗過去 rectify / 制止 現况
納税人 funding, 毎年納税人幾十億就咁俾人呃, 俾犯法團體呃

廢柴講: 「係咁架啦,無法避免架。」 :coldsweat2: :coldsweat2:
佢成日講覺乜都好容易, 自己IQ一百五十
Arnold

文章發表人 peterso 發表於 2021-01-18, 20:58

呢個政府冇得救
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

回到 影音 fun 區