誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: joe 和 43 位訪客

DKLM,正常智商都睇倒美帝好L唔妥

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

文章發表人 cctvb 發表於 2021-06-14, 10:19

老美專做埋啲哪渣嘢、陰質嘢去打擊任何有機會挑戰美帝霸權、美元霸權嘅國家,呢幾年仲做到肉酸出哂面,乘機、夾硬、老屈,猛屈猛打擊中國

正常智商 或 IQ低少少 (ie. 嗰啲 IQ 九十幾,八十九) 都應該睇到 :share:

咁即係傷港太多豬西、低智 :share:
... 傷港咁L多 黑衣黑暴黄屍
cctvb
Fun區 - 揸Fit人

2013-05-16, 10:07

Re: DKLM,正常智商都睇倒美帝好L唔妥

文章發表人 mtr 發表於 2021-06-14, 12:04

美匯指數醞釀反彈,如升穿徘徊區或不利美股

2021年6月13日

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 0983938398

相反理論: 好友太多,淡友太少,你會點做?

2021年6月12日

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 0983938398

通脹升債息反跌破徘徊區 巿場似避險
文章日期:2021年6月11日 18:35

https://www.mpfinance.com/fin/instantf2 ... e=20210611
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

文章發表人 Arnold 發表於 2021-06-14, 13:28

美帝正仆街嚟 :hit: :hit: :hit:
Arnold

2012-09-03, 19:50

文章發表人 joe 發表於 2021-06-14, 13:39

:patpat1: :patpat1: :patpat1:
joe
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-03-17, 09:35

文章發表人 imcoke 發表於 2021-06-14, 14:19

美國真係好怕中國發展
更是好唔妥中國發展得咁好
而且也驚中國發展好

所以發哂狂搞中國
相信除左打仗外
真係乜都敢做

去到最後
真係打仗都會搞
:a003: :a003: :a003:
imcoke

2013-11-07, 23:34

文章發表人 Campagnolo 發表於 2021-06-14, 22:32

瞓唔著有時間又冇嘢做嘅,可以慢慢睇吓(雖然唔知係咪全部老作),話晒都係人哋商務部長寫嘅,睇完會明白多少少老美嘅處境,真係唔到老美唔心驚驚,簡單而言,如果可行嘅話,就算一切基本原素,例如陽光空氣和水,老美都要同中國展開全面競爭。

http://www.whitehouse.gov/wp-content/up ... report.pdf
附加檔案
img-162367939382072c1c4621ed918df716db29433605cd9_copy_1036x648_a.jpg
img-162367939382072c1c4621ed918df716db29433605cd9_copy_1036x648_a.jpg (181.73 KiB) 被瀏覽 1141 次
Campagnolo
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 02:04

文章發表人 imcoke 發表於 2021-06-14, 22:44

中國有十三幾億人
是美國的四倍

中國一發展起來
幾多資源都食得落

美國佬就係驚
imcoke

2013-11-07, 23:34

文章發表人 glock 發表於 2021-06-15, 09:49

美國自己驚,自己心虛唔夠人爭,將來可能失去大霸王地位,就顛倒黑白,傷天害理咁去砌你生豬肉 :coldsweat2:
乜咁樣啱咩? :a013:

美國集眾(歐洲、澳紐、 ...)黑社會式老屈你,煽動人多一齊揼你,趁你仲係細路,未大,就 kill 你 :share:
乜咁樣啱咩? :a013:
glock

2011-03-03, 08:31

文章發表人 Campagnolo 發表於 2021-06-15, 10:18

西方嘅心態一直都冇咩變好過,中國人一定要自強不息。
附加檔案
Campagnolo
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 02:04

文章發表人 9up 發表於 2021-06-16, 22:56

早幾年都唔明解放軍點解要不停下餃子。
現在嫌佢建設得慢。
共產黨做嘢真係好有先見之明。
同時亦都有國運。
我哋有危險我哋會自己負責,條命係我哋自己㗎嘛、「救人係你哋嘅職責」
9up
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2011-11-18, 23:46

回到 影音 fun 區