誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 29 位訪客

由盛轉衰

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

由盛轉衰

文章發表人 mtr 發表於 2022-09-20, 15:44

可幸篇文唔係由 iphone 14 發出 :ebsmile:
附加檔案
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

Re: 由盛轉衰

文章發表人 Campagnolo 發表於 2022-09-20, 17:17

自從IP 14生產轉去印度之後,踩IP 14已經差唔多係指定動作,但到底最後有幾多人會因此而決定離棄IP呢?好難講。

話說早2年,身邊嘅音响燒友圈就發生過一件趣事,當時華為鴻蒙OS手機一出,幾個自認愛國嘅燒友們立即出機,仲大讚好用過Google OS和IP,燒友圈裡面通常大家都鐘意換下機或換下線,之後拍段視頻發上燒友圈畀大家品評下,喱幾位燒友當然都唔例外,但明明換咗嘢之後D聲係好咗㗎,但點解班燒友話仲差過之前嘅,一查之下,原來拍出黎D視頻只係mono嘅,之後班友即刻轉返晒去IP,身體最誠實嘅又一個例子。
附加檔案
Campagnolo
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 02:04

文章發表人 joe 發表於 2022-09-20, 17:43

frog 3 frog 3 frog 3
joe
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-03-17, 09:35

文章發表人 imcoke 發表於 2022-09-22, 00:27

iphone 個底太厚了
用開個批係就算唔係fans 都焗用
要佢地一兩低內去轉android,跟本是不可能的事

除非有killer app 係android 專用
佢地焗住要用android,都未必會轉
最多帶多android 係身
imcoke

2013-11-07, 23:34

回到 影音 fun 區