誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 27 位訪客

其實真係唔明?

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

其實真係唔明?

文章發表人 imcoke 發表於 2022-11-28, 18:08

部份前議員,報紙老闆,部份激進人仕,教會高層

真係唔知自已做梗咩
個情況己經不利
仲唔走,而且部門做野之前
己經出哂聲,大把時間走
有d 仲搞笑,走左又回港等人做野

:dont_un: :dont_un: :dont_un:

應該好好條件 , 所以留低?
imcoke
Fun區皇室 - 出野大魔王

2013-11-07, 23:34

Re: 其實真係唔明?

文章發表人 mtr 發表於 2022-11-28, 18:59

有小部分肯定夠條件的旅行証件一路被扣起或已被註銷,想走都走唔到。

其餘多數有去過外國探路,但發覺已被當為棄卒,無人肯支援,人生路不熟,又無一技之長,又唔係有錢,家人又唔願走,唯有焗住留港,睇下重可唔可以借知名度呃飯食,或睇下之前黑暴時期眾籌剩餘的 :money: 有無機會挪用。

重有少數以為重可以心存僥倖靠參選區議會每月收番筆可觀收入維持生計。
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

文章發表人 Arnold 發表於 2022-11-28, 19:04

「中二病」 :share:
奇人異士嘅思維,你同我係唔會明白 :share:

正如黄屍可以當自己係「英國人」、「日本人」,成日話要返鄉 :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
英國佬同日本架仔最憎、最討厭就係「 港燦」 :share: :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
Arnold
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人

2012-09-03, 19:50

文章發表人 imcoke 發表於 2022-11-28, 19:07

mtr 寫: 有小部分肯定夠條件的旅行証件一路被扣起或已被註銷,想走都走唔到。

其餘多數有去過外國探路,但發覺已被當為棄卒,無人肯支援,人生路不熟,又無一技之長,又唔係有錢,家人又唔願走,唯有焗住留港,睇下重可唔可以借知名度呃飯食,或睇下之前黑暴時期眾籌剩餘的 :money: 有無機會挪用。

重有少數以為重可以心存僥倖靠參選區議會每月收番筆可觀收入維持生計。

但係我講個一班出名有名氣個班,出去歐美,點都撈到油水喎
好似報紙老闆,佢手上的資料,足夠出到去保錢保安全
萬一佢投誠,幕後仲大鑊

我老吹咋
估佢仲有任務要做
imcoke

2013-11-07, 23:34

文章發表人 joe 發表於 2022-11-28, 19:28

:063: :063: :063:
joe
  頭像

2005-03-17, 09:35

回到 影音 fun 區