誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 28 位訪客

美帝同佢啲契弟國家做到越嚟越肉酸

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

美帝同佢啲契弟國家做到越嚟越肉酸

文章發表人 Arnold 發表於 2022-11-30, 07:10

最好搞到你中國亡國,瓜分你資源、財產、利益,控制你班奴隸幫佢地賺錢

美帝同佢啲契弟國家 :「中國可能在經濟、科技、商貿、軍事上重塑世界秩序。我地視中國為一個極大威脅,係你中國唔啱 ar。黄金事代、和平合作事代已經過去。」

美帝由 Donald Trump 開始,一直要揼中國
契弟加拿大杜魯多又重覆美帝啲廢話、衰嘢、立場
契弟英國辛韋誠又重覆美帝啲廢話、衰嘢、立場

唔俾你發展,唔俾你進步,佢用財勢、武力、核武去揾世界錢就得,America 為先

霸權、另類侵略 同 鴉片戰爭、八國聯軍侵華有乜分别?

卑鄙無恥大哂? :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

商業社會都有 Anti-competitive Laws (反競爭法、反壟斷法) 啦 :share:
大企業唔能夠揼細企業,阻礙人地發展,阻礙公平競爭
Arnold
Fun區 - 揸Fit人

2012-09-03, 19:50

Re: 美帝同佢啲契弟國家做到越嚟越肉酸

文章發表人 imcoke 發表於 2022-11-30, 12:37

除左怕中國發展
其實老美都怕成個亞洲關係好

中日韓俄泰越馬新
老美唔同國家唔同手段搞離間

:a003: :a003: :a003:
imcoke
Fun區皇室 - 出野大魔王

2013-11-07, 23:34

文章發表人 joe 發表於 2022-11-30, 13:35

:patpat1: :patpat1: :patpat1:
joe
  頭像

2005-03-17, 09:35

文章發表人 imcoke 發表於 2022-11-30, 15:44

最好笑係用人權做topic
:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

最基本種族問題,老尾問題之大
中國人權問題真係小兒科
imcoke

文章發表人 fr@nkie 發表於 2022-11-30, 21:35

imcoke 寫: 最好笑係用人權做topic
:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

最基本種族問題,老尾問題之大
中國人權問題真係小兒科
:great: :great: :great:
fr@nkie
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2006-11-22, 17:40

文章發表人 Campagnolo 發表於 2022-11-30, 22:22

唔係咩都非黑即白,你生我死嘅,中美雙方嘅關係從來都係,你中有我,我中有你,喱種關係雙方都要有付出,都要有信任,只要出現有任何一方覺得計唔掂條數,喱個關係即刻玩完。
附加檔案
Campagnolo
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 02:04

文章發表人 glock 發表於 2022-11-30, 23:50

Campagnolo 寫: 唔係咩都非黑即白,你生我死嘅,中美雙方嘅關係從來都係,你中有我,我中有你,喱種關係雙方都要有付出,都要有信任,只要出現有任何一方覺得計唔掂條數,喱個關係即刻玩完。

黄屍又潛行狙撃, 黄屍求 :051: :patpat2: 之心不死 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
glock

2011-03-03, 08:31

文章發表人 imcoke 發表於 2022-12-01, 00:08

glock 寫:
Campagnolo 寫: 唔係咩都非黑即白,你生我死嘅,中美雙方嘅關係從來都係,你中有我,我中有你,喱種關係雙方都要有付出,都要有信任,只要出現有任何一方覺得計唔掂條數,喱個關係即刻玩完。

黄屍又潛行狙撃, 黄屍求 :051: :patpat2: 之心不死 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:

可能 kpi 數未夠
體諒下人地啦

可能上有老人家,下有兒女
搵啖食唔易

:modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
imcoke

文章發表人 Campagnolo 發表於 2022-12-01, 08:54

imcoke 寫:
glock 寫:

可能 kpi 數未夠
體諒下人地啦

搵啖食唔易

:modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:

好心啦,冇水都揾督尿照下啦,每日最多得嗰幾十人嘅forum,仲想話揾人入黎搞你,幻想症發作吖?見到D唔同嘅意見就分顏色,對眼色盲咩?做人咁嘅心態,唔怪之得老江老早已經鬧你哋,too young,too simple and sometimes naive ,喱個forum真係hopeless,咁多時間搞分顏色,不如畀個KPI畀自己提升下在線人數好過啦。
Campagnolo
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 02:04

文章發表人 kmMarkII 發表於 2022-12-01, 14:54

Campagnolo 寫:
imcoke 寫:
glock 寫:

可能 kpi 數未夠
體諒下人地啦

搵啖食唔易

好心啦,冇水都揾督尿照下啦,每日最多得嗰幾十人嘅forum,仲想話揾人入黎搞你,幻想症發作吖?見到D唔同嘅意見就分顏色,對眼色盲咩?做人咁嘅心態,唔怪之得老江老早已經鬧你哋,too young,too simple and sometimes naive ,喱個forum真係hopeless,咁多時間搞分顏色,不如畀個KPI畀自己提升下在線人數好過啦。

有人對號入座 :048:
kmMarkII
  頭像

2011-07-23, 00:00

回到 影音 fun 區