誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot], imcoke 和 37 位訪客

[100FUN 報告] TEAC HD-B500 STB 機頂盒 詳細評測及買後感 (upda

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

文章發表人 初哥 發表於 2007-12-28, 02:33

:sorry: :sorry: :sorry: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 Sun 發表於 2007-12-28, 02:34

Beware of its QC problems.
Sun
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-27, 15:42

Re: [100FUN 報告] TEAC HD-B500 STB 機頂盒 詳細評測及買後感 (

文章發表人 lc1986 發表於 2007-12-28, 02:36

eric2007 寫:多謝報告,好詳細 :clap2hands .... 其實我都希望買部機頂盒要有錄影功能,起碼第時換有內置DMB-T接收既電視都唔會多舊垃圾,望就望佢盡快搞掂個錄影 (但隔離forum有人話要另加$400買個software同遙控)。

BTW,請問泰林$1990係標價還是平俾你?因為未有貨前我問過旺角星際分店sales,佢話大約$2300左右,而家比我估計平...

是標價哦! :devil:

要不要加錢就唔知..不過如果真係要加我都覺得值得, 因為加完都係同picazzo差唔多價. :selfpun:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
lc1986
  頭像

2006-07-19, 22:09

文章發表人 cocacola99 發表於 2007-12-28, 02:37

好有 heart 的報告.................... :eusa_clap: :eusa_clap:

等我過埋 weekend 個 hdmi switch 到手後寫番個 olevia 的 report

ps. 我都係住美孚.................... :a009:
Display: Panasonic P50V10 (Nanotech #320)
BDP: Denon 2500 (Kimber PK14)
DVDP: Toshiba XDE
CDP: emmlabs TSD1+ DAC2 (Powersnake Python Vx, Acrolink 7n-2070II XLR)
Speakers: Ologe Acoustic The TEN, Zero, One
2-channel Amp: Mcintosh C2300 (Ologe PC) + Mcintosh MC1.2kw (Ologe PC, Acrolink 7n-2070II XLR)
Power processor: CSE-TX1200
AV Pre Amp: Onkyo PR-SC5507
AV Power Amp: Theta Dreadnaught II
Subwoofer: ??????
cocacola99
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-10-20, 19:31

文章發表人 lc1986 發表於 2007-12-28, 02:40

cocacola99 寫:好有 heart 的報告.................... :eusa_clap: :eusa_clap:

等我過埋 weekend 個 hdmi switch 到手後寫番個 olevia 的 report

ps. 我都係住美孚.................... :a009:

thank you~ :sorry: :sorry:

遲下開播之後我地可以交流下! :modlaugh: :modlaugh:

話時話, 美孚收signal真係幾強勁... 估唔到啲陳年老天線都咁強~~ :048:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
lc1986
  頭像

Re: [100FUN 報告] TEAC HD-B500 STB 機頂盒 詳細評測及買後感 (

文章發表人 eric2007 發表於 2007-12-28, 02:42

lc1986 寫:

要不要加錢就唔知..不過如果真係要加我都覺得值得, 因為加完都係同picazzo差唔多價. :selfpun:

Thx~ 似乎比Olevia吸引,起碼冇咁熱,到夏天三十幾度用起上黎都有信心D,聽日出去睇o下先~ o岩就托部走。 :a004:
eric2007

2007-12-05, 17:42

文章發表人 lc1986 發表於 2007-12-28, 02:45

eric2007 寫:
lc1986 寫:

Thx~ 似乎比Olevia吸引,起碼冇咁熱,到夏天三十幾度用起上黎都有信心D,聽日出去睇o下先~ o岩就托部走。 :a004:

記得去有十日包換的鋪頭買~ 較有保障~ :inlove2:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
lc1986
  頭像

文章發表人 楚霸王 發表於 2007-12-28, 02:46

:sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :clap2hands :clap2hands :give: :drink1: :give: :drink1:
放長假,唔洗做,好開心.
楚霸王
  頭像

2005-07-01, 19:52

文章發表人 eric2007 發表於 2007-12-28, 02:48

lc1986 寫:記得去有十日包換的鋪頭買~ 較有保障~ :inlove2:

係咪間間泰林都有包換?
eric2007

2007-12-05, 17:42

文章發表人 lc1986 發表於 2007-12-28, 02:53

eric2007 寫:
lc1986 寫:記得去有十日包換的鋪頭買~ 較有保障~ :inlove2:

係咪間間泰林都有包換?

:great:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
lc1986
  頭像

文章發表人 炒飯俠 發表於 2007-12-28, 03:19

背面d 排位幾好喎
圖檔圖檔 圖檔圖檔
炒飯俠
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-01-12, 00:53

文章發表人 skincat 發表於 2007-12-28, 03:34

請問有冇50/60hz轉換?
skincat
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2004-12-18, 18:39

文章發表人 bono 發表於 2007-12-28, 07:33

有d想買 :question2:

部picazzo都唔知等到幾時 :044:
圖檔
bono
  頭像

2004-11-23, 12:31

文章發表人 仕嘉 發表於 2007-12-28, 09:25

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 小小Pat 發表於 2007-12-28, 09:25

bono 寫:有d想買 :question2:

部picazzo都唔知等到幾時 :044:

目標一月! :005: :005:

http://picazzostb.blogspot.com/
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

2004-11-16, 16:32

上一頁下一頁

回到 影音 fun 區