誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 24 位訪客

機頂盒 100fun

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

已經購買或預算購買

投票活動將於 2008-01-04, 19:18 結束

Creatiom DTTR-2001
沒有投票
Draco HDMB2288
沒有投票
JNC STB-100
沒有投票
Picazzo M218
16%
Olevia ZMT-620FTA
32%
Eight HD-838
4%
V Digi VD-360
沒有投票
Teac HD-B500
14%
ACL STB 8808
沒有投票
Pixel Magic MTV3000
25%
其他 (包括USB手指)
6%

總投票數 : 114

文章發表人 billyla 發表於 2008-01-04, 10:18

小小Pat 寫:
沙沙麥卡 寫:
MartinTong 寫:
Ben 寫:咁攪法, 呢到 d 柒事米通哂天 !!! :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

:dont_agree2: :dont_agree2: :dont_agree2:

我咁勁爛腳吾想咁楊 廢事d醫生揾上門

:a005: :a005: :a005: :a005:

漁農署上門捉去人道委滅 :gagag: :gagag:

鳥不起毛罪, 唔會人道委滅 :love_china:

留佢喺度獻世 :005:
billyla
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-07-19, 14:38

文章發表人 ibat@sky 發表於 2008-01-04, 10:40

billyla 寫:
小小Pat 寫:
沙沙麥卡 寫:
Ben 寫:咁攪法, 呢到 d 柒事米通哂天 !!! :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

:dont_agree2: :dont_agree2: :dont_agree2:

留佢喺度獻世 :005:

馬田喎,獻世都要留啦
命運在我手?
ibat@sky

2005-07-31, 02:08

文章發表人 Outlaw Jack 發表於 2008-01-04, 17:24

billyla 寫:
小小Pat 寫:
沙沙麥卡 寫:

X 2
Outlaw Jack
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2004-11-24, 15:50

文章發表人 ad78 發表於 2008-01-04, 19:04

新人唔生性爆告.
o記一早已plan左會整個usb hd for錄影之用.你睇睇機背,留個port位俾人托咩.
update firmware用usb,亦可透過大氣電波自動update.依家都收緊數碼資料,基本上條lan係留俾你網上hd用.
梗係唔一次過放晒出黎. 睇埋對手有咩新技術先嘛.
遲下又推一種function.之後又update下firmware.你估百記同tvb合謀推舊咁既野係流既咩?

另外.依家既然收到高清.做乜唔一早買個千幾蚊既盒仔睇.等到個個都有時就變左人人皆有既野.
基本上o記同magic都ok架啦.部lcd tv睇三五年都換架啦.又等日本做內置tuner(人地都唔知做唔做同唔知幾時得閒做俾你!),又等依樣等果樣.唔好睇啦不如!(唔好意思,因為在下友人好多都係咁)
ad78
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2008-01-04, 17:24

文章發表人 DonDon 發表於 2008-01-04, 20:10

ad78 寫:新人唔生性爆告.
o記一早已plan左會整個usb hd for錄影之用.你睇睇機背,留個port位俾人托咩.
update firmware用usb,亦可透過大氣電波自動update.依家都收緊數碼資料,基本上條lan係留俾你網上hd用.
遲下又推一種function.之後又update下firmware.你估百記同tvb合謀推舊咁既野係流既咩?

另外.依家既然收到高清.做乜唔一早買個千幾蚊既盒仔睇.等到個個都有時就變左人人皆有既野.
基本上o記同magic都ok架啦.部lcd tv睇三五年都換架啦.又等日本做內置tuner(人地都唔知做唔做同唔知幾時得閒做俾你!),又等依樣等果樣.唔好睇啦不如!(唔好意思,因為在下友人好多都係咁)

ad :clap2hands :clap2hands :clap2hands
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 ad78 發表於 2008-01-05, 01:22

我係ad同寫手?!!
估唔到我可以做到咁wor!
附加檔案
ad78
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2008-01-04, 17:24

文章發表人 沙沙麥卡 發表於 2008-01-05, 10:03

DonDon 寫:
ad78 寫:新人唔生性爆告.

ad :clap2hands :clap2hands :clap2hands
:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
simonsun 寫: [正經]我唔9知呢度d仆街會4圍唱我d野
但我已經好慘, 你地仲唱
而家玩出火如果俾我屋企睇報紙知左我post大家d恩怨
我就好0煩
我以後唔0上黎啦
i mean what i say你地開心啦
人地有問題 人地煩, 你地唔幫不特止仲靠害
沙沙麥卡
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-08-14, 14:57

上一頁